Een origineel eindejaarscadeau voor je personeel?

We naderen alweer de gezellige feestmaanden. De duurste maar ook meest knusse maanden van het jaar. Buiten wordt het donker en binnen maken we het met zijn allen weer gezellig. Lampjes, lekkers en gezelligheid volop. Daarom is dit natuurlijk ook hét moment om jouw werknemers van een extraatje te voorzien.


Di 4 Okt 2022

Dit hebben ze ongetwijfeld na een jaar hard ploeteren én met steeds hogere rekeningen wel verdiend. Hoe jij je werknemers een leuk en nuttig presentje geeft? Wij geven een aantal leuke opties.

Denk crypto

Wellicht niet je eerste gedachte wanneer je aan een cadeautje denkt, maar een (kleine) aandelen portefeuille of paar crypto munten zijn een zeer welkom cadeau voor de meesten. Ook voor degene die geen verstand hebben van deze materie is het een leuke optie. Waarom? Omdat het niet alleen een cadeau voor vandaag is, maar ook ééntje voor morgen. Werknemers kunnen er namelijk een behoorlijke leuke winst op maken. Ze hoeven vandaag de dag ook echt geen experts meer te zijn, door bijvoorbeeld crypto te kopen via Bitcoin 360 Ai kunnen zelfs de meest onervaren investeerders beginnen met kopen van crypto.

Geef een box

Een cadeau waar ze ook op langere termijn iets aan hebben, is het geven van een box. We kennen ze allemaal wel, de foodboxen. Kies natuurlijk voor een verantwoorde en gezonde optie, en voor je het weet heb jij alleen nog maar fitte werknemers. Natuurlijk is dit niet alleen maar eigen belang voor jou als werkgever, want met de torenhoge prijzen in de supermarkt is voor ieder huishouden een box een welkome toevoeging. Wees niet te zuinig en geef meteen een box voor een jaar.

Abonneer meer

Aanhakend op bovenstaande zijn jaarabonnementen op iets ook altijd een topcadeau. Van een tijdschrift naar keuze tot een bloemenabonnement, kies iets origineels waar de meeste mensen heel blij van worden. Ook een sportabonnement kan in zeer goede aarde vallen, mits werknemers ook echt van plan zijn naar de sportschool te gaan. Het voordeel van een dergelijk geschenk is dat jij vaak nog fiscaal voordeel kunt behalen én dat je niet alle kosten in één keer in december krijgt. Dit is tenslotte ook voor jou al een dure maand.

Kortom, wees niet te zuinig als werkgever in de feestmaanden. Niet alleen om je personeel te bedanken voor het verzette werk maar ook met het oog op de toekomst. De personeelsmarkt is zeer krap, daarmee is goed voor je huidige personeel zorgen belangrijker dan ooit.

< Alle nieuwsberichten