HEVO Interim voor de bouw- en vastgoedsector

Vanaf 1 maart 2019 heeft vastgoedexpert HEVO uit ’s-Hertogenbosch haar dienstenpakket uitgebreid met HEVO Interim. Daarmee komt deze organisatie tegemoet aan de personele behoefte in de bouw- en vastgoedsector om interim vacatures snel en zorgvuldig in te vullen.


Do 14 Mrt 2019

HEVO heeft in heel Nederland een uitstekende reputatie in projectmanagement, risicodragend projectmanagement, huisvestingsadvies, onderhoud- en exploitatie, advisering en begeleiding van complexe huisvestingsvraagstukken, zoals verduurzaming en herbestemming. Met de toevoeging van HEVO Interim biedt deze organisatie allround diensten aan op alle vlakken van huisvestings- en vastgoedvraagstukken. HEVO Interim focust op een snelle maar zorgvuldige personele invulling bij opdrachtgevers.

HEVO Interim staat garant voor deskundigheid, betrokkenheid en vertrouwen. Vanuit de gevoelde verantwoordelijkheid om met de interne kennis en kunde praktisch bij te dragen aan het oplossen van arbeidsvraagstukken in de bouw- en vastgoedsector is HEVO Interim ontstaan.

Geïnteresseerden, opdrachtgevers en kandidaten maken via www.hevointerim.nl kennis met deze nieuwe dienst van HEVO.

< Alle nieuwsberichten