Hoe krijg ik een pakket van punt A naar punt B

Mensen hebben allemaal hun spulletjes nodig. Men koopt allerlei benodigdheden op diverse plekken in, en laat dit vervolgens naar huis toe sturen. Zelf ben je hier hoogstwaarschijnlijk ook al schuldig aan geweest. Maar hoe vloeien al deze spulletjes, groot en klein, door het verkeer heen om uiteindelijk de eindbestemming te bereiken.


Di 4 Okt 2022

Het is je vast ook al eens overkomen dat je een product koopt, een jurk of hoodie of iets dergelijks, en dat het desbetreffende product er in het echt totaal anders uitzag dan op de website. Dan zal je het product moeten terugsturen. Producten opsturen is vervelend, in wat voor situatie dan ook. Op wat voor manieren kun je zorgen dat een pakket van punt A naar punt B reist.

Persoonlijk ophalen/brengen

Gebruik eens je verbeelding: je hebt in je huis nog een oude fiets, grote dozen met lego of een oud schilderij dat je niet meer gebruikt liggen, maar inmiddels liggen die wel heel erg in de weg. Je besluit dus natuurlijk om deze spulletjes te verkopen. Vaak kiest men voor marktplaats om de verkoop uit te voeren. Je krijgt eindelijk een klant die geïnteresseerd is in het kopen van jouw spullen, maar je loopt tegen het volgende aan: de verkoop is bijna rond, het bedrag is besproken, maar de klant is niet in staat om het product op te halen. En de klant woont veel verder weg dan jij. Hoe krijg je dan je pakketje naar de klant? Je kunt het zelf brengen, maar de mensen die dat al eens hebben gedaan weten hoe tijdrovend dat kan zijn. Daar moet iets slimmers op te bedenken zijn.

Maak gebruik van Pickthisup.nl

Gelukkig is er wel degelijk iets veel slimmers op te bedenken, wat jou bij lange na niet zoveel tijd zal kosten als zelf een retourtje naar de klant te boeken. Het genie Arjen van der Zee kwam met een briljant idee, waar jij en de klant helemaal je huis niet uit hoeven, terwijl je pakketje wel aankomt op de bedoelde plek. Een pakket versturen is nog nooit zo simpel geweest als nu. Op pickthisup.nl kun je een aanbod van een pakketje plaatsen, die een van de vele chauffeurs binnen 5 dagen kan oppakken. De chauffeurs zijn mensen die toch al van de ene naar de andere bestemming toe moeten, en die zonder moeite een extra pakketje mee kunnen nemen.

Doe het pakket op de post

Je kunt zelf ook je pakket afleveren bij postNL, DHL of andere bezorgservices, die het pakket naar de klant kunnen brengen. Maar dan moet je eerst naar een afhaalpunt. Dat is voor meubel transport een groot obstakel.

< Alle nieuwsberichten