Meubels voor op kantoor

Zoek je naar mooie meubels voor in je kantoor? Dan zit je hier goed, vooral als je eens iets anders wilt dan de standaard kantoormeubelen die we allemaal kennen. Wij hebben namelijk voor je uitgezocht wat voor meubels voor wat extra sfeer in je kantoor kunnen zorgen. Lees verder en laat je inspireren.


Di 25 Jun 2024

Gebruik je onze tips om je kantoor in te richten? Dan kunnen we je verzekeren dat je collega’s onder de indruk zullen zijn.

 

Functioneel en stijlvol

Ben je een kantoorruimte aan het inrichten en daarom verschillende meubels aan het vergelijken? Het is logisch dat je dan in eerste instantie vooral kijkt naar functionaliteit. Je wil tenslotte dat medewerkers fijn kunnen werken. Echter is functionaliteit niet het enige waar mensen tegenwoordig naar kijken als het gaat om zakelijk interieur. De uitstraling van een kantoor wordt namelijk steeds belangrijker gevonden. Dat wil zeggen dat een eigentijdse kantoorruimte best iets huiselijks mag uitstralen. Samengevat moet een kantoormeubel zowel functioneel als stijlvol zijn. Dit bereik je onder meer door te kiezen voor hoogwaardige materialen.

 

Een passende boekenkast

Hoe vind je een kast voor in je kantoor die op het gebied van stijl en op het gebied van functionaliteit aan alle eisen voldoet? Dat hangt ervan af waar je de kast precies voor zou willen gebruiken. Vanzelfsprekend is het geen goed idee om vertrouwelijke dossiers te bewaren in een open kast. Mocht een open kast wel een optie zijn, kan dit een verfrissend effect hebben in een kantoor. Waar er in ieder doorsnee kantoor een saaie grijze kast staat, kun jij het verschil maken door bijvoorbeeld voor een stijlvolle boekenkast van hout te kiezen. Of wat dacht je van een industriële stellingkast?

 

De juiste materialen

Als je zoekt naar een stijlvolle kast voor in je kantoorruimte, raden we je aan om te kijken naar de verschillende boekenkasten die verkrijgbaar zijn bij Robuuste Tafels. Het mooie van deze kasten is dat ze aan de ene kant alles hebben wat een kantoorkast hebben moet. Aan de andere kant hebben ze een net wat huiselijkere uitstraling dan de doorsnee kantoorkasten. Oftewel, de perfecte mix van functionaliteit en uitstraling. De meeste boekenkasten uit dit assortiment zijn gemaakt van hout. Daarbij heb je de keuze uit houtsoorten zoals teakhout, eikenhout of mangohout. Ook voor diverse andere meubels kun je hier terecht, van bartafels tot fauteuils. Dit is de ideale plek om inspiratie op te doen.

< Alle nieuwsberichten