Steeds meer organisaties ontdekken de veelzijdigheid van dibond

Organisaties zoeken doorlopend naar manieren om hun merk te versterken, op te vallen bij klanten en een blijvende indruk achter te laten. Om deze boodschap krachtig over te brengen kiezen steeds meer organisaties voor het gebruik van dibond; een duurzaam en veelzijdig materiaal. Hoe jouw organisatie ook kunt profiteren van de vele toepassingen van dibond lees je hier.


Wo 24 Apr 2024

Bedrijfslogo’s en teksten op dibond bedrukken

Veel organisaties laten hun bedrijfslogo's en teksten op dibond bedrukken. Dit materiaal biedt namelijk een duurzame en professionele uitstraling, twee kenmerken die de merkidentiteit van organisaties al snel versterken en waarden die klanten aantrekt. 

Dibond is een plaatmateriaal dat is opgebouwd uit meerdere lagen, aluminium aan de buitenkant en een polyethyleen kernlaag. Door deze samenstelling is dibond erg stevig, weerbestendig, maar ook licht van gewicht. Hiermee is het materiaal geschikt voor binnen én buitengebruik. Ideaal dus om jouw bedrijfslogo of een slogan aan de buitenkant van het pand te etaleren. 

 

Het materiaal trekt de aandacht

Door bovengenoemde eigenschappen trekt dibond al snel de aandacht van voorbijgangers. Grote constructies zijn namelijk geen enkel probleem, dankzij het lichte gewicht van het materiaal. Of het nu gaat om het kenbaar maken van een aanbieding, een groot promotiebord voor een evenement of een ingewikkelde vorm van een bedrijfslogo; al deze afwerkingen zijn geen enkel probleem. 

De platen zijn beschikbaar in talloze kleuren en zijn af te werken met verschillende opties. Zo kun je kiezen voor robuust, geborsteld aluminium of juist een gladde laminaat afwerking voor een moderne uitstraling. Tegelijkertijd is het materiaal te bewerken in verschillende vormen, waardoor het voor ieder logo op maat gemaakt kan worden. 

  

Haarscherpe kwaliteit

Afbeeldingen kunnen direct op de dibondplaten gedrukt worden, met een haarscherp resultaat en een uitstekende kleurweergave. Deze hoge kwaliteit geeft foto’s een professionele uitstraling en laat een ontwerp echt tot leven komen. 

Een dibondplaat is zo’n 3 cm dik, waardoor het een mooi reliëf kan geven voor promotie aan de muur. Daarbij is deze moderne en strakke uitstraling van het materiaal namelijk niet alleen geschikt voor promotionele doeleinden, maar ook als interieurdecoratie of kunstwerk. Zo wordt dibond ook regelmatig gebruikt voor het maken van: 

 

-       Wegwijzers

-       Informatieborden

-       Scheidingswanden

-       Displays

 

Ontdek zelf de mogelijkheden van dibond

Is jouw organisatie nog zoekende naar passende materialen voor het maken van zo’n promotiebord, logo, wegwijzer of display? Door de duurzame aspecten hiervan sluit het gebruik van dibond steeds meer aan dan de alternatieve, meer vervuilende opties. Niet voor niets zijn er talloze drukkerijen die gespecialiseerd zijn in het bewerken van dibond. Het enige wat jij hoeft te doen is het aanleveren van een passend ontwerp en het selecteren van de juiste afwerking en bewerking van het materiaal. Heeft jouw organisatie al eens iets op dibond laten drukken?

< Alle nieuwsberichten