Twee vertaalexperts lanceren financieel vertaalbureau Fiducia

Het jaar 2021 wordt door vertaalexperts Astrid Konings en Dave van den Akker goed ingeluid. Op 7 januari lanceren zij hét financieel vertaalbureau Fiducia. De oprichters zagen de behoefte in de markt. Met hun vertaalbureau Fiducia richten Astrid en Dave zich volledig op de financiële sector.


Ma 11 Jan 2021

Specialisatie
Financiële vertalingen vereisen specialisatie. De oprichters brengen ieder hun eigen kennis en ervaring mee. Astrid is jarenlang werkzaam als vertaler en ondernemer in de financiële sector. Zij startte haar carrière bij PwC en gaf daar leiding aan de interne vertaalafdeling. Ze zette daarna een eigen financieel vertaalbureau (BB&TW, was gevestigd in Den Bosch) op en werkte als directeur bij het grootste vertaalbureau van Nederland. Dave werkte onder andere als business development manager bij een groot tolk- en vertaalbureau, gaf leiding aan de vertaalafdeling en koos daarna voor het ondernemerschap. Met zijn vertaalbureau LinQuake (gevestigd in Udenhout) richt Dave zich op technologische innovaties in de vertaalsector. Bij vertaalbureau Fiducia komen kennis van het vakgebied, taalvaardigheid en state-of-the-art technologie samen.

Vertrouwen en kwaliteit
Het kersverse bedrijf is gestoeld op vertrouwen en kwaliteit. Astrid Konings: 'Door mijn uitgebreide ervaring in deze sector, weet ik hoe belangrijk het is om vertrouwelijkheid en kwaliteit te kunnen garanderen. Niet voor niets kozen we als bedrijfsnaam voor Fiducia. Wij bieden dit vertrouwen.'

Digitale lancering
Omdat de lancering op 7 januari niet fysiek plaats kan vinden, hebben Astrid en Dave voor een originele digitale variant op LinkedIn gekozen. Voor meer informatie over dit nieuwe vertaalbureau wordt verwezen naar de website www.vertaalbureau-fiducia.nl.

< Alle nieuwsberichten