Van Munster Recyclers en Reisswolf Heesch: Uitbreiding directieteam vanwege sterke groei

Van Munster Recyclers en Reisswolf Heesch maken een sterke groei door. Inmiddels zijn we gegroeid tot een organisatie met zo’n 75 medewerkers in een zich uitbreidend werkgebied met toenemende volumes. Om deze groei en ambities in de complexere markt te kunnen realiseren, breiden we het directieteam uit.


Ma 11 Feb 2019

Per 1 februari 2019 is Ron van Nistelrooy gestart als commercieel directeur. Hij zal actief de verkoop, marketing en relatiebeheer meer inhoud geven en gaat samen met Jan en Harold van Munster de directie vormen. Door de aanstelling van Ron creëren de aandeelhouders ook de ruimte om de voorgenomen bedrijfsverplaatsing in goede banen te leiden zonder oog te verliezen voor het contact met klanten en stakeholders. Ron is 39 jaar en heeft veel ervaring in de recyclingbranche. Hij was voorheen werkzaam als manager Small and Medium Enterprises bij Renewi.

Ron: 'Ik kijk er naar uit om bij Van Munster Recyclers en Reisswolf verder te kunnen bouwen aan de ontwikkeling van deze twee mooie bedrijven. Het toevoegen van waarde aan afval in een branche die volop uitdagingen en ontwikkelingen kent. Daarop anticiperen en de kansen die zich voordoen pakken, daar gaat het om!'

< Alle nieuwsberichten