Verkiezing Rosmalens Ondernemer van het Jaar 2017

Erik en Rob van Laarhoven van Sanitairwinkel.nl zijn verkozen tot Rosmalens Ondernemer van het Jaar. Zij wonnen een cheque van 500 euro voor een door hen aan te wijzen goed doel in Rosmalen. Van Peter Vos, de winnaar van vorig jaar, ontvingen Rob en Erik van Laarhoven, de bij de verkiezing horende wisselbokaal.


Do 13 Jul 2017

Voorzitter Joost Wasser lichtte de redenen voor hun verkiezing toe. ‘Gestart in 2007 hebben zij in tien jaar tijd een mooi en toonaangevend bedrijf neergezet. Sanitairwinkel.nl onderscheidt zich met webshops in Nederland, België en Frankrijk en een aantal showrooms van menig ander. Het is niet zonder reden dat zij al jaren meedoen in de FD-Gazelle ranking. Daarnaast zijn het gewoon gezellige en enthousiaste leden van het Rosmalens Ondernemers Contact.’

ROC
Rosmalense Ondernemersvereniging ROC behartigt de belangen van ondernemers in Rosmalen. De vereniging kent meer dan 100 leden en is daarnaast een ontmoetingspunt, waar ondernemers elkaar keren kennen, ideeën uitwisselen en kennis opdoen.

< Alle nieuwsberichten