VG Trading gaat verder als Van Garderen Kantoormeubelen

Ondernemers die op zoek zijn naar nieuw kantoormeubilair kunnen sinds begin februari terecht bij Van Garderen Kantoormeubelen. Het bedrijf dat voorheen VG Trading heette heeft haar naam veranderd, om zo nog beter aan te kunnen sluiten bij haar eigen missie en visie.


Wo 28 Feb 2024

Van Garderen Kantoormeubelen levert een grote diversiteit aan bureaus, bureaustoelen en bijvoorbeeld archiefkasten. Belangrijke thema’s hierbij zijn onder meer een klantgerichte service, duurzaamheid en kwaliteit. In dit artikel lees je meer over de naamsverandering van Van Garderen Kantoormeubelen. 

 

Zelf op zoek naar nieuwe kantoormeubelen? Kijk in dat geval eens op www.vgkantoormeubelen.nl om een beeld te krijgen van het aanbod van deze specialist binnen de sector. Duurzaamheid steeds belangrijker bij kantoorinrichting

De mate waarin je als ondernemer bijdraagt aan een duurzame wereld is steeds belangrijker geworden voor consumenten. Zowel particuliere- als zakelijke afnemers zoeken naar organisaties die niet alleen maatschappelijk verantwoord, maar ook duurzaam opereren binnen hun sector. In de kantoorinrichting betekent dit onder meer dat afnemers kiezen voor leveranciers van kwaliteit, waarvan Van Garderen Kantoormeubelen een voorbeeld is. Kwalitatief goede kantoormeubelen gaan lang mee. Niet alleen blijven de gebruikte materialen lang mooi. Ook het mechanisme van bijvoorbeeld een zit sta bureau blijft goed functioneren. 

Hergebruik van bestaand kantoormeubilair 

Duurzaamheid zit niet alleen in de geleverde kwaliteit. Ook een circulaire benadering speelt hierin mee. Zo biedt Van Garderen Kantoormeubelen niet uitsluitend nieuw meubilair aan. Je kunt er ook terecht voor gebruikte bureaus, bureaustoelen en bijvoorbeeld archiefkasten. In sommige gevallen gaat het om een volledig meubelstuk, in andere gevallen is een bestaand frame gecombineerd met een nieuw blad. Door voor gebruikte kantoormeubelen te kiezen profiteer je als afnemer van een financieel voordeel. Naast het feit dat je bewust bijdraagt aan een duurzame wereld. Op de website van deze partij vind je een overzicht van de gebruikte kantoormeubelen. 

 

Totaaloplossing voor bedrijven die kantoor herinrichten 

Een andere belangrijke factor is de geboden service rond de levering van kantoormeubelen. Als ondernemer wil je geen omkijken hebben naar de montage van het nieuwe kantoormeubilair. Om die reden levert Van Garderen Kantoormeubelen het meubilair gratis bij je af en zorgt het direct voor de montage ervan. Op deze manier biedt de organisatie afnemers een totaaloplossing.  

De goede service zit daarnaast in het geboden advies. Ga bijvoorbeeld eens langs bij de showroom van deze aanbieder van kantoormeubelen, om advies in te winnen bij experts. Welke kantoormeubelen sluiten het beste aan op jouw behoeften? 

< Alle nieuwsberichten