Specials - Made in Brabant

Page thumbnail

In Brabant gebeurt het! Wij weten dat natuurlijk al lang, maar niet iedereen weet dat. En vooral niet iedereen kent elkaar en elkaars activiteiten. Zonde! Onder de noemer ‘Made in Brabant’ zetten we ook in 2020 de spotlights weer vol op echte bedrijven. We bieden het podium dat ze verdienen, maar ook moeten pakken wat ons betreft.

In iedere editie van Regio Business verschijnt een Made in Brabant Special. Waar we het over gaan hebben? Over van alles wat er speelt binnen bedrijven in de productie, industrie, hightech, logistiek, bouw en techniek. Elke special sluiten we af met een verslag van de BOB Academy: zes keer per jaar, bij een bedrijf op locatie, zodat je ook letterlijk een kijkje in andermans keuken kunt nemen.

Made In Brabant

Verschenen specials
Benieuwd naar bedrijven die zich in onze specials hebben geprofileerd? Bekijk dan via onderstaande links de reeds verschenen artikelen:

Made in Brabant, Energie, Bouw & TechniekPackagingE-commerceFoodMetaal
HightechLogistiekProductieChemieKunststof

Laat ons ook jouw verhaal vertellen!
Laat de kenmerken van jouw organisatie door ons creatieve team van redacteuren en fotografen optekenen. Deel je visie als ondernemer in onze Made in Brabant Special; wij zorgen voor een groot podium. Kijk onderaan de pagina voor de eerstvolgende verschijningsdatum. 

Sneeuwbaleffect
Jij bent een kei in jouw vakgebied, wij in marketing. We geloven in het sneeuwbaleffect van offline en online communicatie. Jouw artikel bereikt:
• 45.000 lezers van onze zakenmagazines
• 24.000 abonnees van onze digitale nieuwsbrief
• 136.000 volgers via onze social media-kanalen per maand
• 14.500 bezoekers van onze website per maand

Via profilering in Regio Business een hogere ranking bij Google en dus beter vindbaar
Doordat wij alle artikelen uit Regio Business online ontsluiten en koppelen aan bedrijfsprofielen op onze website worden wij gezien als nieuwsorganisatie. We komen 1,2 miljoen keer per kwartaal in de zoekresultaten voor en jouw organisatie profiteert hiervan. Dit zorgt er namelijk alleen al voor dat ook jouw ranking bij Google enorm stijgt als je je profileert via onze zakenmagazines. Zonder dat je advertentiekosten aan Google moet betalen. Je bent in één klap dus veel beter vindbaar met je artikelen en profielen op onze site. Slim! 

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Mariëlle Ploegmakers voor de mogelijkheden of kijk hier voor de tarieven.

Verschijningsdata 
Dinsdag 10 maart
Vrijdag 15 mei
Dinsdag 7 juli
Dinsdag 15 september
Dinsdag 10 november
Dinsdag 5 januari

Terug naar boven