Werken bij de grootste business community van Brabant

Page thumbnail

Wil jij een dynamische bijbaan bij het grootste zakelijke netwerk van Brabant? Bij een bedrijf dat direct in contact staat met duizenden ondernemers en bedrijven, waarmee je ook direct je eigen netwerk opbouwt? Regio Business biedt een leerzame, flexibele en gezellige bijbaan op het gebied van relatiebeheer, marketing, sales en klantcontact. En wij hebben jou er graag bij. Lees snel verder!

Wie zijn wij?
Een levendige business community, de grootste van Brabant. Een professionele organisatie met een enthousiast team en naamsbekendheid in de regio (eigenlijk kent (bijna) iedere ondernemer in Brabant ons).

Ons doel is Brabantse ondernemers met elkaar verbinden en zorgen dat er meer en beter samengewerkt wordt. We organiseren grootschalige netwerkevents met soms wel 750 bezoekers, zijn volop bezig met content op socials en brengen 18 exclusieve en stijlvolle zakenmagazines per jaar uit. Een online, offline en face-to-face concept dus. We geloven daarbij in vijf kernwaarden: humor, stijl, diepgang, persoonlijk en uitgesproken. In onze tak van sport hechten we aan stijl en diepgang, maar dan wel met een flinke portie Brabantse gezelligheid.

Wat ga je doen?
Een bijdrage leveren aan de groei van onze Brabantse Business Community! En dat kan op allerlei manieren. We hebben uiteenlopende functies die aansluiten bij de studie die je doet. Dus niet achter de kassa bij Albert Heijn of strijden in een magazijn maar een functie waar je wat leert en je later echt iets aan hebt.

We hebben een ruim kantoor vlakbij Tilburg University. Kom gerust maar eens binnenlopen om de sfeer te proeven. Als je wilt brengen we je ook in contact met de studenten die inmiddels bij ons aan de slag zijn. Of maak een afspraakje met Willem de Bruin; hij is onze operationeel directeur (27 jaar jong).

Wat bieden wij?

  • Vrijheid: Wekelijks bepaal jij wanneer en hoeveel je wil werken;
  • Kennis: Je gaat aan de slag bij een werkgever waar je veel kan leren op het gebied van marketing, klantcontact, sales, relatiebeheer én je eigen netwerk kunt uitbouwen;
  • Sfeer en teamspirit: Je werkt in een team dat Brabantse gezelligheid hoog in het vaandel heeft staan. O, én we hebben tafeltennis + tafelvoetbal en regelmatig een borrel. Tel uit je winst;
  • Inkomen: Je verdient €10,72 bruto per uur met variabele bonus;
  • Netwerk: De gelegenheid om onze netwerkevents te bezoeken en zo je eigen persoonlijke netwerk uit te bouwen via onze Brabantse Business Community van ruim 1.800 bedrijven!

Wie ben jij?

  • Een gezellige en communicatieve student
  • Je bent ambitieus en hebt een flinke dosis energie en enthousiasme
  • We werken van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 17.30 uur, wel zo handig als je dan beschikbaar bent. We zijn flexibel dus je kan ook gewoon een halve dag werken als dat beter past.
  • Je vind het leuk om contact te hebben met ondernemers.
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed, zowel in woord als in schrift.

Ben je geïnteresseerd? Leuk! Stuur je motivatie en cv dan naar Willem de Bruin via willem@regio-business.nl.

Tot snel!

Terug naar boven