Agenda

In onze agenda vind je een overzicht van relevante zakelijke events, seminars en workshops in de regio's Midden-Brabant, Noordoost-Brabant en West-Brabant. Als lid is het mogelijk jouw agenda-item hier te publiceren door te mailen naar ingrid@regio-business.nl. Het agenda-item wordt gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het item verspreid via onze social media kanalen. In totaal bereiken we zo'n 40.000 mensen met jouw bericht.

Thumbnail
Ma 2 okt

Inloopochtend merk Festool VVBHUSAN in Tilburg

VVBHUSAN organiseert op 2 oktober een inloopochtend van een merk uit het assortiment van VVBHUSAN. Tijdens deze inloopochtend maak je kennis met nieuwe en bestaande producten van Festool en voorziet VVBHUSAN je van meer informatie over bijvoorbeeld toepassingen.

Lees verder
Thumbnail
Di 3 okt

Training Assertiviteit en Assertief handelen in Breda

MEC Training & Advies organiseert op 3 oktober een training Assertiviteit en Assertief handelen in Breda.

Lees verder
Thumbnail
Wo 4 okt

Ontbijtseminar ‘Wake up & get inspired!’ van Wissenraet van Spaendonck

Wissenraet van Spaendonck organiseert samen met Appeldoorn Tendermanagement op woensdag 4 oktober een ontbijtseminar Aanbesteden. ‘Wake up & get inspired!’.

Lees verder
Thumbnail
Do 5 okt

Seminar Highlights Arbeidsrecht van BANNING Advocaten in Den Bosch

Om je op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen in het arbeidsrecht, houdt BANNING Advocaten op donderdag 5 oktober een Highlights Arbeidsrecht seminar.

Lees verder
Thumbnail
Za 7 okt

Het MEIJS Style Event 2017 in Tilburg

Op zaterdag 7 oktober a.s. gaan ze samen met jullie een mooie winter inluiden, door de winkel om te toveren in een wereld vol verrassingen op het gebied van lifestyle. Het belooft interessant te worden voor zowel dames als heren.

Lees verder
Thumbnail
Di 10 okt

BDO Familiebedrijvencongres ‘Nieuwe perspectieven op familiewaarden’

Op dinsdag 10 oktober organiseert BDO het jaarlijkse familiebedrijvencongres. Dit jaar staat het congres geheel in het teken van familiewaarden. Je krijgt nieuwe perspectieven om je eigen antwoorden te kunnen formuleren op belangrijke vragen zoals: wie zijn wij als bedrijf, hoe werken we hier, en waar staan we écht voor? Sterke familiewaarden zorgen namelijk voor een sterk bedrijf.

Lees verder
Thumbnail
Di 10 okt

Vakbeurs Energie 2017 in Den Bosch

Je bent van harte welkom op de vakbeurs Vakbeurs Energie 2017 op 10, 11 en 12 oktober 2017 in de Brabanthallen in Den Bosch.

Lees verder
Thumbnail
Wo 11 okt

50 jaar De Rooi Pannen: tijd voor een reünie

Vijftig jaar kwalitatief hoogstaand en praktijkgericht onderwijs. Die mijlpaal bereikt De Rooi Pannen in oktober 2017. Duizenden mensen hebben er gestudeerd of gewerkt en bijgedragen aan de school zoals die nu is. Op 11 oktober vindt op iedere locatie een reünie plaats tussen oud-leerlingen en (oud-)docenten.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven