Agenda

In onze agenda vind je een overzicht van relevante zakelijke events, seminars en workshops in de regio's Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant. Als lid is het mogelijk jouw agenda-item hier te publiceren door te mailen naar ingrid@regio-business.nl. Het agenda-item wordt gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het item verspreid via onze social media kanalen. In totaal bereiken we zo'n 61.500 mensen met jouw bericht.

Thumbnail
Do 21 feb

Pensioen-Coaching: OndernemersPensioenCafé in Tilburg

Op donderdag 21 februari organiseert Pensioen-Coaching OndernemersPensioenCafé in Tilburg.

Lees verder
Thumbnail
Do 21 feb

BMD-Netwerk: Anticiperen op de veranderingen nieuwe omgevingswet

De Omgevingswet, die naar verwachting op 1 januari 2021 in werking treedt, heeft vergaande gevolgen voor ondernemers. Tijdens het BMD-Netwerk op 21 februari worden de belangrijkste veranderingen doorgenomen en wordt gekeken hoe je op deze vernieuwingen kunt anticiperen.

Lees verder
Thumbnail
Do 21 feb

BDO: Workshop Grensoverschrijdend werken in Tilburg

BDO organiseert op donderdag 21 februari een workshop ‘Grensoverschrijdend werken.’ Tijdens deze workshop wordt dieper ingegaan op werknemers die over de grens werken en/of wonen. Aan het einde van de dag ga je met concrete tips en handvatten naar huis.

Lees verder
Thumbnail
Zo 24 feb

Open dag bij Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek organiseert op zondag 24 februari een open dag in Udenhout, Dongen, Deurne, Roosendaal, Heesch en Best. Tijdens deze open dag zijn zakelijke relaties, kennissen, buurtbewoners, werkzoekenden, studenten, scholieren en andere geïnteresseerden welkom om een kijkje te nemen achter de schermen van het bedrijf.

Lees verder
Thumbnail
Di 26 feb

Omdenkclinic van WSP Noordoost-Brabant in Oss

Op 26 februari organiseert het WSP Noordoost-Brabant voor de derde keer op rij een regionaal netwerkevent voor werkgevers uit de regio. Deze ochtend worden werkgevers meegenomen in Omdenken! Hoe kunnen werkgevers met omdenken hun personeelstekort aanpakken?!

Lees verder
Thumbnail
Wo 27 feb

BitterBallenBorrel Tilburg op woensdag 27 februari

Op woensdag 27 februari vindt bij Boerke Mutsaers in Tilburg een BitterBallenBorrel plaats. Een informele, inspirerende, zakelijke netwerkbijeenkomst zonder lidmaatschap of verplichtingen.

Lees verder
Thumbnail
Do 28 feb

Masterclass Marketing & Essentialisme: Minder doen? En toch meer geld verdienen

Cherry Internet organiseert op donderdag 28 februari de masterclass Marketing & Essentialisme: Minder doen? En toch meer geld verdienen. Na het volgen van deze masterclass heb je een concreet marketingplan voor 2019 opgesteld en weet je precies welke marketinginstrumenten je moet inzetten om jouw doelen te halen. En nog belangrijker: welke niet!

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven