Agenda

In onze agenda vind je een overzicht van relevante zakelijke events, seminars en workshops in de regio's Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant. Als lid is het mogelijk jouw agenda-item hier te publiceren door te mailen naar ingrid@regio-business.nl. Het agenda-item wordt gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het item verspreid via onze social media kanalen. In totaal bereiken we zo'n 61.500 mensen met jouw bericht.

Thumbnail
Di 23 okt

BitterBallenBorrel Tilburg op dinsdag 23 oktober

Op dinsdag 23 oktober vindt er in Qlubhouse Dining in Tilburg een BitterBallenBorrel plaats. Een informele, inspirerende, zakelijke netwerkbijeenkomst zonder lidmaatschap of verplichtingen.

Lees verder
Thumbnail
Wo 24 okt

Verkooptraining Connective Selling van Mindsuppliers

De verkooptraining Connective Selling van Mindsuppliers traint deelnemers op inzichten, commerciële vaardigheden en gedrag die essentieel zijn voor succesvol verkopen. Je realiseert betere gesprekken met omzetverhoging, meer resultaat en een hogere klanttevredenheid als uitkomst. Vanwege de persoonlijke aanpak is deze verkooptraining gericht op zowel minder ervaren als ervaren verkopers en ondernemers.

Lees verder
Thumbnail
Do 25 okt

Kennissessie Incasso & Debiteurenbeheer Flanderijn in Tilburg

Flanderijn organiseert op donderdag 25 oktober een kennissessie Incasso & Debiteurenbeheer. Deze kennissessie voor ondernemers vindt plaats bij Auberge du Bonheur in Tilburg.

Lees verder
Thumbnail
Do 25 okt

Ondernemers Boulevard by JOST in Tilburg

Paradeer over de Ondernemers Boulevard en laat je informeren, inspireren en coachen!

Lees verder
Thumbnail
Do 25 okt

Theo Moorman Bewuster Ondernemen: Open Mastermind in Zeeland (NB)

Op 25 oktober organiseert Theo Moorman Bewuster Ondernemen een evenement: Open Mastermind in Zeeland (NB).

Lees verder
Thumbnail
Za 27 okt

AudioExpert organiseert Audioshow in Den Bosch

AudioExpert organiseert op 27 en 28 oktober een Audioshow in de Verkadefabriek in ’s-Hertogenbosch. Het hele weekend zijn er verschillende experts aanwezig van diverse audiofabrikanten om uitgebreid informatie te bieden en vragen van alle geïnteresseerden te beantwoorden.

Lees verder
Thumbnail
Ma 29 okt

Powersessie HNK & TEoC in Utrecht

Op 29 oktober, 5 november en 12 november organiseren HNK & TEoC ‘The Experience Based Strategy Workshop’.

Lees verder
Thumbnail
Ma 29 okt

HLB Café op 29 oktober in Veghel

Op maandag 29 oktober vindt het HLB Café plaats bij CHV Noordkade in Veghel. Gast is Ynzo van Zanten van Tony Chocoloney. Ynzo neemt je mee in de wereld van de chocolade-industrie en vertelt over Tony’s missie om moderne slavernij uit te bannen. Een unieke avond over bewustwording en goed voorbeeld geven, want dat doet goed volgen.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven