Agenda

In onze agenda vind je een overzicht van relevante zakelijke events, seminars en workshops in de regio's Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant. Als lid is het mogelijk jouw agenda-item hier te publiceren door te mailen naar ingrid@regio-business.nl. Het agenda-item wordt gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het item verspreid via onze social media kanalen. In totaal bereiken we zo'n 61.500 mensen met jouw bericht.

Thumbnail
Di 11 dec

Tilburgs Netwerk Diner: eindejaarskroegentocht op 11 december

Tijd voor iets nieuws! Na acht jaar succesvolle diners, organiseert Tilburgs Netwerk Diner op 11 december een gezellige eindejaarsborrel in de vorm van een kroegentocht op de Korte Heuvel. In ieder café krijg je een korte introductie over de historie ervan en enkele mooie anekdotes. Natuurlijk onder het genot van drankjes en hapjes en er is volop de gelegenheid om te netwerken.

Lees verder
Thumbnail
Di 11 dec

Eindejaarsevent ‘The role of 5G in the next generation of manufacturing’ in Gilze-Rijen

Ronald Voermans, directeur Global-E Datacenter, en Michel Smits van Ericsson delen op dinsdag 11 december hun visie op de mogelijkheden én ontwikkelingen van 5G tijdens het eindejaarsevent ‘The role of 5G in the next generation of manufacturing’. Aansluitend vindt een paneldiscussie plaats onder leiding van Marcel Damen: 5G, wat is het en wat kun je er méér mee dan met 4G.

Lees verder
Thumbnail
Wo 12 dec

Basiscursus Autodesk Fusion360

In 4 dagen productief met de basiscursus Fusion 360. De cursus start op 12 december.

Lees verder
Thumbnail
Do 13 dec

BitterBallenBorrel West-Brabant op donderdag 13 december

Op donderdag 13 december vindt er in Boerderij de Zellebergen in Oudenbosch een BitterBallenBorrel plaats. Een informele, inspirerende, zakelijke netwerkbijeenkomst zonder lidmaatschap of verplichtingen.

Lees verder
Thumbnail
Do 13 dec

Make-up workshop X-MAS BEAUTY in Moergestel

Gigi Bowmer Beauty and Business organiseert op donderdag 13 december een make-up workshop X-MAS BEAUTY. Een sfeervolle kerstmake-up workshop met schitterende feestlooks. Stralend met allure. Sprekend of juist natuurlijk.

Lees verder
Thumbnail
Vr 14 dec

Nationaal Glasmuseum: Glassworks - Drie solo's van glas in Leerdam

Vanaf 14 december presenteert het Nationaal Glasmuseum in Leerdam drie solotentoonstellingen gebundeld onder één naam: ‘GlassWorks’. De expositie toont de veelzijdigheid van geblazen glas, gezien door de ogen van de Leerdamse meesterglasblazer Henk Verweij, de Noorse beeldend kunstenaar Geir Nustad en de Israëlische vormgeefster Ma’ayan Pesach.

Lees verder
Thumbnail
Za 15 dec

Make-up workshop X-MAS BEAUTY in Moergestel

Gigi Bowmer Beauty and Business organiseert op zaterdag 15 december een make-up workshop X-MAS BEAUTY. Een sfeervolle kerstmake-up workshop met schitterende feestlooks. Stralend met allure. Sprekend of juist natuurlijk.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven