Agenda

In onze agenda vind je een overzicht van relevante zakelijke events, seminars en workshops in de regio's Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant. Als lid is het mogelijk jouw agenda-item hier te publiceren door te mailen naar ingrid@regio-business.nl. Het agenda-item wordt gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het item verspreid via onze social media kanalen. In totaal bereiken we zo'n 61.500 mensen met jouw bericht.

Thumbnail
Di 19 jun

BMD-Netwerk: Energieneutraal ondernemen en Energiebesparingsonderzoeken in Tilburg

Roland Somers van Axxia en Henk Krols van BMD Advies Zuid-Nederland geven interactieve presentaties met de nieuwste inzichten over energieneutraal ondernemen en energiebesparingsonderzoeken. Op dinsdag 19 juni staat van 08.00 tot 10.00 uur op het BMD-kantoor te Tilburg het ontbijt voor je klaar.

Lees verder
Thumbnail
Wo 20 jun

Walk-In 4 marketing- en salesadviezen in Rosmalen

Ben je een ondernemer uit Rosmalen, Den Bosch of omgeving en wil je graag eens kennismaken met Jos Smits van Work 4 Profit, Marketing en Sales? Kom dan naar zijn gratis Walk-In op woensdag 20 juni in Rosmalen.

Lees verder
Thumbnail
Do 21 jun

Training Introductie ISO 45001 van BMD Advies Zuid-Nederland in Tilburg

Donderdag 21 juni organiseert BMD Advies Zuid-Nederland, onder leiding van Pieter Diehl, Arbo-deskundige en Bas Schevelier HLS deskundige, een training Introductie ISO 45001. De training is geschikt voor bedrijven die willen overstappen van OHSAS 18001 naar ISO 45001, een nieuw Arbomanagementsysteem willen opzetten of de managementsystemen voor arbo, kwaliteit of milieu willen integreren.

Lees verder
Thumbnail
Vr 22 jun

1e Nationale Netwerk Dag in Tilburg, Eindhoven en Den Bosch

De Nationale Nederlandse Netwerk Dag - NNND is een evenement dat 1x per jaar wordt georganiseerd voor ondernemers, studenten en alle andere mensen in het bedrijfsleven. NNND zet een ‘netwerk’ standaard neer in Nederland en is expert als het gaat om effectief en professioneel netwerken voor iedereen.

Lees verder
Thumbnail
Za 23 jun

ChromeBurner Motorgear organiseert Italian Riders Day in Waalwijk

Na een succesvolle eerste Italian Riders Day in 2017, staat dit evenement ook in 2018 weer op de agenda van ChromeBurner. In samenwerking met de MV Agusta Owners Club Benelux organiseert de online motorkledingspecialist uit Waalwijk een gezellig treffen voor liefhebbers van Italiaanse motorfietsen.

Lees verder
Thumbnail
Za 23 jun

De Sprong en het Zuiderwaterlinie Festival

Op 23 juni a.s. vindt op vijf bijzondere locaties op de Zuiderwaterlinie De Sprong plaats. De eeuwenoude waterlinie van Grave tot aan Bergen op Zoom vormt het speelveld voor tientallen parachutisten en acteurs, muzikanten, vocalisten, poëten en dansers.

Lees verder
Thumbnail
Wo 27 jun

Basiscursus Autodesk Inventor

In 4 dagen de basiskennis met de basiscursus Inventor. De cursus start op 27 juni.

Lees verder
Thumbnail
Wo 27 jun

Walk-In 4 marketing- en salesadviezen in Rosmalen

Ben je een ondernemer uit Rosmalen, Den Bosch of omgeving en wil je graag eens kennismaken met Jos Smits van Work 4 Profit, Marketing en Sales? Kom dan naar zijn gratis Walk-In op woensdag 27 juni in Rosmalen.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven