Agenda

In onze agenda vind je een overzicht van relevante zakelijke events, seminars en workshops in de regio's Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant. Als lid is het mogelijk jouw agenda-item hier te publiceren door te mailen naar ingrid@regio-business.nl. Het agenda-item wordt gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het item verspreid via onze social media kanalen. In totaal bereiken we zo'n 61.500 mensen met jouw bericht.

Thumbnail
Wo 30 sep

QRM by Censor organiseert Webinar: zo los je planningsproblemen op

QRM Institute partner Sirris organiseert woensdag 30 september een webinar met betrekking tot planningsproblemen. Dit webinar biedt eenvoudige oplossingen aan voor de complexe planningsproblemen in de productie. Handig om bij te wonen voor make-to-order bedrijven en voor iedereen die betrokken is bij de productieplanning, logistiek en productie.

Lees verder
Thumbnail
Wo 30 sep

Webinar Logistic Workx: Betere veiligheid in magazijnen

Logistic Workx, de innovator voor de logistiekbranch, organiseert op woensdag 30 september een webinar over Betere veiligheid in magazijnen. De veiligheid in magazijnen kan én moet beter. Tijdens dit webinar werpt René de Koster, professor Logistics & Operations Management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, een blik op de huidige veiligheidsproblemen in magazijnen.

Lees verder
Thumbnail
Do 8 okt

Webinar Van Gelder Advocaten: Actualiteiten arbeidsrecht

Het coronavirus en de maatregelen van de overheid zorgen voor onzekere tijden voor werkgevers en werknemers. De regels van het arbeidsrecht vragen continue je aandacht. Welke regels zijn ten tijde van een pandemie, zoals de coronacrisis, van belang? Tijdens dit webinar wordt ingegaan op de meest relevante aspecten.

Lees verder
Thumbnail
Za 10 okt

Sanders | Fritom Banendag 2020

Word jij de nieuwe chauffeur (in opleiding) of Crossdockmedewerker die Sanders | Fritom zoekt? Meld je aan voor de Banendag 2020, kom langs en ontdek of het bedrijf bij jou past.

Lees verder
Thumbnail
Ma 12 okt

Vlaams-Nederlandse handelsdag digitaal 2020

De KVK organiseert samen met haar partners FIT, Nederlandse ambassade in Brussel, Enterprise Europe Netwerk en VOKA Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen voor de vijfde keer op rij de Vlaams-Nederlandse handelsdag. Vanwege de coronamaatregelen is dit keer gekozen voor een digitale editie.

Lees verder
Thumbnail
Do 22 okt

The Art of Living Event in Den Bosch

Na het daverende succes van het eerste The Art of Living Event, kan een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Tijdens de tweede editie zal het evenement wederom haar bezoekers verwelkomen in het Autotron te ’s-Hertogenbosch. Deze locatie is geselecteerd vanwege de grote ruimte en de sfeervolle ambiance.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven