Agenda

In onze agenda vind je een overzicht van relevante zakelijke events, seminars en workshops in de regio's Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant. Als lid is het mogelijk jouw agenda-item hier te publiceren door te mailen naar boris@regio-business.nl. Het agenda-item wordt gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het item verspreid via onze social media kanalen. In totaal bereiken we zo'n 61.500 mensen met jouw bericht.

Thumbnail
Di 31 jan

Economic Business Weeks Tilburg

Registrations open January 31, 2023!

Lees verder
Thumbnail
Wo 1 feb

Workshop Station88: Leer jouw kwaliteiten als ondernemer zien

Tijdens deze workshop van Station88 leer je hoe je jouw kwaliteiten als ondernemer kunt ontdekken in een soms onzekere wereld.

Lees verder
Thumbnail
Do 2 feb

Webinar: Draadloze technieken binnen de industriële automatisering

In de industrie bestaan uiteenlopende toepassingsgebieden voor draadloze technieken: van de overdracht van een eenvoudige sensorwaarde tot en met een hoog performant draadloos netwerk met honderden deelnemers.

Lees verder
Thumbnail
Ma 6 feb

Fontys Presenteert: Week van de Circulaire Economie – 6-10 februari

Fontys presenteert tijdens de Week van de Circulaire Economie een programma waarin we vanuit onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering laten zien wat we op dit gebied doen.

Lees verder
Thumbnail
Di 7 feb

Meer klanten zonder marketing en budget

Neem deel aan deze unieke workshop speciaal voor ondernemers die willen groeien met hun bedrijf. Ondernemers die zichzelf willen ontwikkelen en praktische tips kunnen gebruiken om nieuwe klanten te werven.

Lees verder
Thumbnail
Do 9 feb

Vrouwen aan het roer

Tijdens het seminar zullen er gastsprekers aanwezig zijn die expert zijn op dit gebied en zij hebben een topfunctie binnen hun organisatie. Ellen Vermeer, Directeur HR bij Hoppenbrouwers Techniek, en Kristel Groenenboom, Directeur Container Service C. Groenenboom weten precies wat het inhoud om in een masculiene omgeving te werken.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven