Agenda

In onze agenda vind je een overzicht van relevante zakelijke events, seminars en workshops in de regio's Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant. Als lid is het mogelijk jouw agenda-item hier te publiceren door te mailen naar ingrid@regio-business.nl. Het agenda-item wordt gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het item verspreid via onze social media kanalen. In totaal bereiken we zo'n 61.500 mensen met jouw bericht.

Thumbnail
Wo 1 apr

Webinar Black Swan Project van Straight-Line Leadership

Black Swan Project is een serie live-uitzendingen die door Straight-Line Leadership in het leven is geroepen om ondernemers te ondersteunen in turbulente situaties. Met als doel zoveel mogelijk ondernemers en ceo’s te helpen.

Lees verder
Thumbnail
Do 2 apr

De Coachtrain: Procesbegeleider bij duurzame organisatieverandering

De vijfdaagse training Procesbegeleider bij duurzame organisatieverandering van de Coachtrain is voor iedereen die vanuit zijn rol wil onderzoeken hoe je, vanuit meervoudig perspectief, professionele begeleiding en regie kunt bieden op strategisch, intersociaal en operationeel niveau.

Lees verder
Thumbnail
Vr 3 apr

Online kennissessie Leidinggeven op afstand: De eerste lessen

Er wordt veel vanuit huis gewerkt momenteel. Voor leidinggevenden geeft dit nieuwe uitdagingen. Hoe manage je je mensen als ze allemaal thuis zitten, hoe houd je ze gemotiveerd en betrokken en hoe herken je op tijd wanneer een medewerker extra aandacht nodig heeft?

Lees verder
Thumbnail
Di 14 apr

ID@5 organiseert Lean Black Belt opleiding in Tilburg

ID@5 organiseert een 6-daagse praktijkgerichte Black Belt training in Tilburg. De Lean Black Belt-opleiding van ID@5 leert je de theorie, vaardigheden en praktijk om de interne Lean-consultant in jouw organisatie te worden.

Lees verder
Thumbnail
Ma 20 apr

ID@5 organiseert Lean Green Belt opleiding in Tilburg

ID@5 organiseert een 6-daagse praktijkgerichte Green Belt training in Tilburg. Tijdens deze training ontwikkel je kennis over Lean en de belangrijkste Lean-instrumenten. Met behulp van een praktijkopdracht en simulatie-oefeningen ontwikkel je naast theoretische kennis ook de vaardigheden die nodig zijn om de opgedane kennis in de praktijk toe te kunnen passen.

Lees verder
Thumbnail
Di 21 apr

Fontys Engineers Meet & Match 2020

Fontys Engineers Meet & Match is het jaarlijks event waarbij bedrijven en studenten van Hogeschool Engineering met elkaar verbonden worden. Ben jij als bedrijf op zoek naar stagiairs of afstudeerders? Op zoek naar samenwerking met Fontys Hogeschool Engineering? Wil je op één dag in beeld komen bij 750 toekomstig engineers? En wil je virtueel speeddaten met acht tot vijtien studenten van jouw keuze? Dan is dit event voor jou.

Lees verder
Thumbnail
Vr 5 jun

ElkaarOntmoeten.nl organiseert zeilweekend voor 50+ singles

Ben je 50+ en singel? Ga dan een relaxed weekend zeilen langs de Waddeneilanden en ontmoet gelijkgestemden. ElkaarOntmoeten.nl is geen vluchtige datingsite of -app. Een juiste klik ontstaat volgens hen wanneer je elkaar écht ontmoet. Daarom creëren ze gezellige activiteiten, zoals een zeiltripje naar de Wadden, waarbij je elkaar binnen een relaxte setting beter leert kennen.

Lees verder
Thumbnail
Za 6 jun

Libéma Open Tennis Tournament in Rosmalen

Tijdens het gras tennistoernooi Libéma Open in Rosmalen van zaterdag 6 tot en met zondag 14 juni verbindt titelsponsor Libéma, topsport en het bedrijfsleven in een unieke beleving.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven