Agenda

In onze agenda vind je een overzicht van relevante zakelijke events, seminars en workshops in de regio's Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant. Als lid is het mogelijk jouw agenda-item hier te publiceren door te mailen naar boris@regio-business.nl. Het agenda-item wordt gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het item verspreid via onze social media kanalen. In totaal bereiken we zo'n 61.500 mensen met jouw bericht.

Thumbnail
Wo 18 mei

Beter leidinggeven aan de commercie

Lex en Edwin, beiden senior partner bij RedFoxBlue nemen u woensdag 18 mei vanaf 16.00 uur in een webinar van 60 minuten mee door de Momenten-Van-De-Waarheid voor het Commercieel Management.

Lees verder
Thumbnail
Do 19 mei

Beursvloer 's-Hertogenbosch

Ben jij als ondernemer/bedrijf betrokken bij 's-Hertogenbosch en jouw sociale omgeving? Meld jouw bedrijf vandaag nog aan en maak impact door op Beursvloer 's-Hertogenbosch een match te maken met een organisatie die jouw hulp goed kan gebruiken

Lees verder
Thumbnail
Za 21 mei

De Cromvoirtse: Open dag 21 mei

Komt u ons 40-jarig bestaan meevieren? We leiden u graag persoonlijk rond in onze fabriek en delen met u ons enthousiasme.

Lees verder
Thumbnail
Wo 25 mei

23 mei: Unieke Operating System in de maakindustrie via LearningWaves

Hoe kom je aan goede mensen? En als je ze hebt, hoe hou je ze? Hoe maak je processen eenvoudig en transparant? Hoe zorg je dat je flexibel in kunt spelen op veranderende vragen van de markt? Zomaar enkele vragen, die jou als directeur of manager in de maakindustrie misschien ook wel bezig houden.

Lees verder
Thumbnail
Wo 1 jun

Data summit “Privacy, Security & Ethiek"

"Data Driven Thinking" de mindset die steeds meer onderdeel moet gaan uitmaken van je dagelijkse leven en dat zal zeker in de nabije toekomst zijn!

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven