Agenda

In onze agenda vind je een overzicht van relevante zakelijke events, seminars en workshops in de regio's Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant. Als lid is het mogelijk jouw agenda-item hier te publiceren door te mailen naar ingrid@regio-business.nl. Het agenda-item wordt gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het item verspreid via onze social media kanalen. In totaal bereiken we zo'n 61.500 mensen met jouw bericht.

Thumbnail
Ma 14 okt

Meet-up Duurzaamheid cross-over Hightech & AgriFood

AgriFoodInnovation organiseert op maandag 14 oktober tijdens Dutch Food Week een meet-up in Het Suikerlab in Bergen op Zoom. Het programma gaat deze keer in op Duurzaamheid op de cross-over tussen Hightech & AgriFood.

Lees verder
Thumbnail
Di 15 okt

Informatieavond Columbustraining van Corinor

Wil ook jij daadwerkelijk in staat zijn jouw innerlijke drijfveren, passies en ambities te ontdekken, ontwikkelen en daadwerkelijk te verwezenlijken in je werk- en privéleven? Zodat je met minder inspanning en energie, meer uit je werk- en privéleven kan halen met meer voldoening en plezier. Kom dan naar de informatieavond over de Columbustraining van Corinor.

Lees verder
Thumbnail
Di 15 okt

Seminar WAB van Blue Legal in Breda

Blue Legal organiseert op 15 oktober een seminar WAB, arbeidsrechtevent Wet Arbeid in Balans. Dit seminar is interessant voor directie, management, hrm; kortom iedereen die met personeel en organisatie heeft te maken.

Lees verder
Thumbnail
Wo 16 okt

Festival Circolo in Tilburg

Festival Circolo komt er weer aan! Van 16 tot en met 20 oktober 2019 tonen we je het circus van de toekomst. Toonaangevend, toegankelijk en tegendraads. Een unieke mix van (inter)nationale topvoorstellingen en prikkelende experimenten op het snijvlak van acrobatiek, theater, dans, muziek en performance art.

Lees verder
Thumbnail
Do 17 okt

Future Vision Event van Rüttchen in Breda

Tijdens het Future Vision Event van Rüttchen op donderdag 17 oktober kunnen geïnteresseerden kennismaken met innovatieve (e-)mobiliteitsoplossingen van Mercedes-Benz.

Lees verder
Thumbnail
Do 17 okt

Eerste jaarevenement Data Value Center – Smart Industry

Tijdens het eerste jaarevenement 'MeerWaarde met Data' van het Data Value Center – Smart Industry (DVC-SI) op 17 oktober komen ruim 100 mkb-ondernemers uit de maakindustrie bijeen op de Brainport Industries Campus in Eindhoven.

Lees verder
Thumbnail
Di 22 okt

Live webinar-serie van Acquiro over koude acquisitie

Wil jij als ondernemer, zzp’er of salesman/vrouw van achter je eigen bureau, vanuit de tuin of thuis in je luie stoel leren hoe je op kosteneffectieve manier nieuwe klanten kunt werven? Wil je dit doen tegen een tarief dat vele malen lager ligt dan van een live-training op locatie? Dan is de webinar-serie ‘Koude acquisitie’ voor jou bedoeld.

Lees verder
Thumbnail
Wo 23 okt

Bijeenkomst KvK: Zakendoen met Spanje

In augustus 2020 vormt Breda het toneel voor zowel de start als finish van de 3e etappe van de Vuelta. In de aanloop hier naar toe vinden diverse activiteiten op o.a. cultureel, culinair, educatief gebied plaats. In het kader hiervan organiseert de gemeente Breda op woensdag 23 oktober samen met de KVK en De BIZ (Beter Internationaal Zakendoen) een bijeenkomst over het zakendoen in en met Spanje.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven