Agenda

In onze agenda vind je een overzicht van relevante zakelijke events, seminars en workshops in de regio's Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant. Als lid is het mogelijk jouw agenda-item hier te publiceren door te mailen naar boris@regio-business.nl. Het agenda-item wordt gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het item verspreid via onze social media kanalen. In totaal bereiken we zo'n 61.500 mensen met jouw bericht.

Thumbnail
Wo 7 jun

LinkedIn Campaign Manager: Hoe en waarom werkt het?

Om in korte tijd bij de juiste doelgroep onder de aandacht komen is een gesponsord bericht in de tijdlijn op LinkedIn een uitstekend middel.

Lees verder
Thumbnail
Wo 7 jun

Vision, Robotics & Motion

Ontdek tijdens Vision, Robotics & Motion op 7 en 8 juni in de Brabanthallen dé componenten voor een compleet geïntegreerd systeem.

Lees verder
Thumbnail
Wo 7 jun

GROEIPIJN! Geboren Leiders Bestaan Niet

Op veler verzoek... Ray Klaassens opent de deuren voor het grote publiek en hij geeft jou de kans om zijn lezing bij te wonen…

Lees verder
Thumbnail
Do 8 jun

Dutch Technology Festival

Ontdek de maatschappelijke impact van technologie tijdens Dutch Technology Festival!

Lees verder
Thumbnail
Za 10 jun

De Dag van de Techniek

Op De Dag van de Techniek kun je kennis maken met alles rondom techniek. Van leuke beroepen tot interessante weetjes. Het is speciaal bedoeld voor iedereen die techniek ook zo fantastisch vindt!

Lees verder
Thumbnail
Do 22 jun

Claranet host Borderless IT: IT to the MAX

Tijdens het Borderless IT-event van Claranet, in samenwerking met partners Expereo en Fortinet, brengen we de wereld van grenzeloze IT, wereldwijde dekking, snelheid én security bij elkaar.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven