Agenda

In onze agenda vind je een overzicht van relevante zakelijke events, seminars en workshops in de regio's Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant. Als lid is het mogelijk jouw agenda-item hier te publiceren door te mailen naar ingrid@regio-business.nl. Het agenda-item wordt gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het item verspreid via onze social media kanalen. In totaal bereiken we zo'n 61.500 mensen met jouw bericht.

Thumbnail
Wo 29 jan

Masterclass Dromen Waarmaken van Mind Your Step Coaching

Twan Kerkhof, trainer van Mind Your Step Coaching geeft op 29 januari de masterclass Dromen Waarmaken. Na het volgen van deze masterclass lukt het je wél om je doelen te bereiken.

Lees verder
Thumbnail
Do 30 jan

Seminar Bidproces en Offertedesign in Tilburg

Verkopen is je moment pakken. De juiste mensen, met de juiste argumenten, op het juiste tijdstip voor je winnen. Dit doe je effectiever met een uitgedacht Bid- of verkoopproces en een overtuigende presentatie van je aanbod. TenderToo en Everbetter, twee bevriende bedrijven, wisselen op het Seminar Bidproces en Offertedesign ideeën uit hoe je je Aanbestedings- en offertetraject kunt optimaliseren.

Lees verder
Thumbnail
Vr 31 jan

Noctuam: QRM Introductie in Tilburg

Meer leren over Quick Reponse Manufacturing? Neem dan deel aan de QRM introductie van Noctuam en ervaar op praktische wijze wat Quick Response Manufacturing (QRM) kan betekenen voor jouw organisatie.

Lees verder
Thumbnail
Di 4 feb

Masterclass Cybersecurity van VNO-NCW Brabant Zeeland

In Nederland krijgt meer dan de helft van de ondernemers met cybercrime te maken. Eén op de vijf loopt daadwerkelijk schade op. We hebben het over een bedrag van jaarlijks 500 miljard euro! Een ver van je bed show? Think again! Daarom organiseert VNO-NCW Brabant Zeeland op 4 februari een masterclass Cybersecurity.

Lees verder
Thumbnail
Do 6 feb

Inspiratiesessie van ‘Binden en Boeien’ naar ‘Verbinden en Groeien’

Fontys Hogeschool HRM en Psychologie en VDT Advocaten organiseren op 6 februari de inspiratiesessie Van ‘Binden en Boeien’ naar ‘Verbinden en Groeien’. Tijdens deze inspiratiesessie ga je het hebben over de verschillende wijzen van omgaan met het menselijk kapitaal.

Lees verder
Thumbnail
Za 8 feb

Kookweekend voor 50plus singles in Den Bosch

Gezellig kokkerellen en nieuwe mensen ontmoeten, dat doe je tijdens het ElkaarOntmoeten.nl Kerst kookweekend. Hier heb je dan ook echt de tijd met/voor elkaar. Volg een gezellige kookworkshop en blijf slapen in het Bourgondische ‘s-Hertogenbosch op een prachtige locatie.

Lees verder
Thumbnail
Di 11 feb

CCB College: Marketing Design, High Tech Human Touch

Kruip voor één avond weer terug in de schoolbanken, tijdens CCB College. Het CCB event met inspiratie, kennis én een wetenschappelijk onderbouwd verhaal. Op dinsdag 11 februari komt Eveline van Zeeland, (associate) Lector Smart Marketing en Strategie, het CCB college geven over het thema: Marketing Design: High Tech Human Touch.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven