Agenda

In onze agenda vind je een overzicht van relevante zakelijke events, seminars en workshops in de regio's Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant. Als lid is het mogelijk jouw agenda-item hier te publiceren door te mailen naar ingrid@regio-business.nl. Het agenda-item wordt gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het item verspreid via onze social media kanalen. In totaal bereiken we zo'n 61.500 mensen met jouw bericht.

Thumbnail
Do 20 jun

PEP organiseert workshop Websiteoptimalisatie in Tilburg

Je hebt een website (of webshop), maar levert het ook iets op? Veel ondernemers worstelen hier mee. Je hebt misschien veel tijd of geld geïnvesteerd, maar nu wordt het ook eens tijd dat je er iets voor terug krijgt. De interactieve workshop Website optimalisatie, meer succes met je website is voor ondernemers die meer resultaat willen halen uit hun bestaande website óf binnenkort een nieuwe website (laten) maken.

Lees verder
Thumbnail
Do 20 jun

BCS organiseert workshop Preventiemedewerker in Den Bosch

BCS HRM en Salarisadministratie organiseert een workshop preventiemedewerker in Den Bosch. Deze interactieve workshop geeft kennis en inzicht in de taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden van de preventiemedewerker en is bestemd voor zowel beginnende als ervaren preventiemedewerkers.

Lees verder
Thumbnail
Do 20 jun

Service Logistiek Innovatie Symposium

Donderdag 20 juni organiseert het Service Logistics Forum samen met TKI Dinalog en Gordian Logistic Experts in het LEF Future Center in Utrecht het Service Logistiek Innovatie Symposium.

Lees verder
Thumbnail
Do 20 jun

Aida in Concert

Na twee uitverkochte edities van Elisabeth in Concert in 2017 en 2018, wordt de traditie deze zomer voortgezet met een speciale concertversie van Aida. De geliefde musical die alleen in Nederland al meer dan 1,2 miljoen bezoekers trok. Geniet van de fantastische muziek van Elton John en een echte musicalsterrencast, waaronder April Darby, Willemijn Verkaik, Freek Bartels en Tony Neef.

Lees verder
Thumbnail
Do 20 jun

BG.legal: Seminar 'samen innoveren' in Den Bosch

BG.legal nodigt je uit op 20 juni voor een seminar dat volledig in het teken staat van 'samen innoveren'.

Lees verder
Thumbnail
Vr 21 jun

Jeroen Bosch Rally

De Jeroen Bosch Rally vindt in 2019 plaats op 21 en 22 juni. Ben je op zoek naar een ideaal evenement om je netwerk in het bedrijfsleven binnen Den Bosch te vergroten en wil je dat op een sportieve en leuke manier doen? Dan is de Jeroen Bosch Rally een evenement dat bij uitstek geschikt voor je is.

Lees verder
Thumbnail
Za 22 jun

Polo Brabant in Waalre

Polo Brabant is hét moment om stil te staan bij de mooie prestaties die zijn bereikt. Trots op je opdrachtgevers, trots op je leveranciers en trots op je eigen team. Juist op een dag als deze samen genieten van de behaalde successen. Polo Brabant biedt de ideale combinatie van business, sport en hospitality. Een onvergetelijke dag samen zijn.

Lees verder
Thumbnail
Za 22 jun

Heropening Office Centre Tilburg

Op zaterdag 22 juni is de (her)opening van Office Centre in Tilburg.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven