Profileer jezelf en je bedrijf in de regio!

Page thumbnail

Laat de regio weten wie je bent en wat je doet door middel van een wervend businessprofiel, businessreportage of advertentie in ons zakenmagazine!

Made in Brabant: Be proud and tell it!
In Brabant gebeurt het! Wij wisten dat natuurlijk al, maar we merken dat lang niet iedereen dat weet. In het kader van ‘Made in Brabant’ zetten we de spotlights dan ook vol op bedrijven uit de Bouw & Techniek en Energie. Wij zijn trots op deze bedrijven en deze bedrijven zijn (vaak) trots op Brabant. Wil jij (nog) bekender worden richting potentiële klanten en medewerkers, samenwerkingspartners in de keten of toeleveranciers? Neem dan contact op met Willem de Bruin. We gaan voor je aan de slag om een inspirerend artikel te schrijven dat natuurlijk in de special in onze zakenmagazines verschijnt (bereik 45.000) en wat we actief promoten via onze online kanalen (bereik +61.500 per week).

Profileer jezelf in zakenmagazine Regio Business
De zakenmagazines Regio Business Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant worden tweemaandelijks uitgebracht en met een oplage van 3 x 5.000 exemplaren door ruim 45.000 beslissers gelezen (de meeleesfactor is hierin meegenomen). Wij zorgen ervoor dat - als je lid bent - je artikel op onze website gekoppeld wordt aan je ledenprofiel zodat het op die manier ook weer bijdraagt aan je online zichtbaarheid. Daarnaast verspreiden wij het artikel via onze social mediakanalen, waarmee we zo'n 61.500 bezoekers bereiken.

Volg je daarna je artikel op met een aantal advertenties, dan bouw je structureel aan je naams- en merkbekendheid. Daarnaast kun je je online zichtbaarheid vergroten met het plaatsen van een banner op regio-business.nl.

Specials in zakenmagazine Regio Business
In iedere editie van Regio Business verschijnt een special gericht op een specifiek thema. De komende editie besteden we aandacht aan Bouw & Techniek. Klik hier voor informatie over de Bouw & Techniek Special.

Sinds november 2017 is in elke editie de rubriek 'de leukste werkgever in de regio' terug te vinden. In deze rubriek helpen wij bedrijven uit de regio met hun profilering als aantrekkelijke werkgever. Benieuwd naar de leukste werkgevers? Kijk dan eens hier.

Tarieven

Tariefkaart Regio Business

Planning zakenmagazines

Verschijningsdatum Thema Special
Dinsdag 7 mei Food
Dinsdag 2 juli E-commerce
Dinsdag 10 september Packaging
Dinsdag 5 november Bouw & Techniek
Dinsdag 7 januari Energie

Meer weten? Neem contact op met Willem de Bruin.

Terug naar boven