Word nu lid!

Wij zijn gespecialiseerd in ondernemers en doen er alles aan om jou je netwerk zo plezierig mogelijk te laten vergroten.

We hebben veel prachtige bedrijven in ons netwerk, inmiddels al meer dan 1.800. Met een mooi bedrijf zoals het jouwe, wil je daar natuurlijk ook bij horen! Om je alvast een beetje op weg te helpen, denken we graag met je mee. Word nu lid voor slechts 295 euro per kalenderjaar. Dus wil je met interessante ondernemers in contact komen? Word dan lid van Regio Business.

Word Nu Lid

Een lidmaatschap van Regio Business biedt daarbij diverse voordelen:

HOGE RANKING BIJ GOOGLE
Voor leden van Regio Business maken wij op onze website een online bedrijfsprofiel aan, met links naar jouw website, je social media kanalen en gekoppeld aan je nieuwsberichten. Omdat Regio Business door Google wordt gezien als nieuwsbron, zorgt dat ervoor dat ook jouw ranking bij Google enorm stijgt. Zonder dat je advertentiekosten aan Google moet betalen. We komen 1,2 miljoen keer per kwartaal in zoekresultaten voor en jouw organisatie profiteert hiervan. Je bent in één klap veel beter vindbaar met je profiel op onze site. Slim!

EFFECTIEF LIVE NETWERKEN
De events die wij organiseren (12 BOB Borrels + BOB Talkshows en 6 BOB Masterclasses) zijn er niet alleen om een wijntje te drinken. Voorafgaand aan een BOB Borrel zie je op onze site wie er komen en met één druk op de knop kun je heel makkelijk contact leggen, middels een online afspraak bij het BOB Meetingpoint. Dat wordt niet vreemd gevonden maar juist erg gewaardeerd. Het kost weinig moeite en heeft al vaak mooie initiatieven opgeleverd. BOB (Business Ontmoet Business) Borrels zijn laagdrempelig en voor leden voorzien van een welkomstdrankje, een verzorgd buffet en entertainment. Je kunt ze met meerdere collega’s bezoeken. Er komen gemiddeld 400 gasten.

6x PER JAAR ONZE ZAKENMAGAZINES
Ons zakenmagazine is in de loop der jaren uitgegroeid tot een mooi magazine boordevol persoonlijke verhalen van ondernemers. Het bevat nuttig nieuws, is makkelijk leesbaar en houdt je op de hoogte van wat er in de regio op zakelijk gebied speelt. De specials die deel uitmaken van het blad, lichten een branche of thema uit, die afgesloten wordt met de weergave van een debat over het onderwerp.

Dit alles voor 295 euro per jaar, voor vier personen per organisatie.

Bedrijfslidmaatschap

Slechts 295,- per jaar
Word lid
  • Jouw profiel op onze site geeft je een hogere ranking bij Google.
  • Je gaat effectief live netwerken door ons online afspreeksysteem in combinatie met sfeervolle evenementen.
  • Je krijgt 6x per jaar ons zakenmagazine, speciaal voor en door ondernemers, in de bus.

Terug naar boven