Word nu lid van dé Brabantse Business Community

De afgelopen jaren is Regio Business met het 3D Business Concept (offline, face-2-face en online) uitgegroeid tot dé Brabantse Business Community. Inmiddels zijn zo’n 1800 bedrijven uit diverse branches lid. Wij verbinden deze ondernemers door onze zakenmagazines, BOB (Business Ontmoet Business) events en online kanalen. Daarbij richten we ons speciaal ook op bedrijven uit de maakindustrie. Met Made in Brabant specials in onze zakenmagazines en BOB Academies (evenementen voor DGA’s uit de maakindustrie) zorgen we ervoor dat deze bedrijven goed vertegenwoordigd zijn. Maakindustriebedrijven zijn juist ook voor ondernemers uit andere segmenten van toegevoegde waarde en een verrijking van het netwerk!

Tijdens de maandelijkse BOB Borrels bij toplocaties in Brabant brengen we onze leden tussen 17.00 uur en 20.00 uur onder de noemer BOB Connect op een ontspannen manier actief met elkaar in contact (degenen die dat willen natuurlijk, want we houden niet van verplichten). Daarnaast vullen we de BOB Borrel regelmatig aan met een masterclass of talkshow waarin gerenommeerde sprekers en topondernemers zorgen voor de broodnodige inspiratie. Na de aangeboden culinaire verwennerij connecten we vanaf 20.00 uur tot 23.00 uur onder de noemer BOB Soul feestelijk verder met sprankelende muziek (en ja, dan mogen de voetjes van de vloer)! Met BOB Connect (motto: It’s an inspiration) blijven we ondernemers in Brabant verbinden en BOB Soul (motto: It’s a celebration) willen we juist het ondernemerschap uitbundig vieren.

Natuurlijk vinden we het fijn als ook jij aansluit bij onze vitale Brabantse Business Community. Voor slechts € 395 per jaar ben je bedrijfslid (zie hieronder nog even de voordelen op een rijtje). 

Word Nu Lid

Wat krijg je voor een bedrijfslidmaatschap?

 • Toegang tot alle BOB (Business Ontmoet Business) Borrels (12 per jaar) op unieke locaties zoals Kasteel Maurick in Vught, Auberge du Bonheur in Tilburg en Ingenhousz in Breda. Er komen gemiddeld 400 bezoekers. Het welkomstdrankje en het walking dinner zijn inclusief.
 • Toegang tot alle BOB Masterclasses met topsprekers zoals Jos Burgers, Remco Claassen en Hans van Breukelen.
 • Toegang tot alle BOB Talkshows met gasten zoals Frits van Eerd (Jumbo), Eric Berkhof (Van Mossel) en Jan Timmer (Philips).
 • Je kunt deze BOB events met meerdere collega’s bezoeken.
 • Als lid krijg je zowel een bedrijfs- als een persoonlijk ledenprofiel op ons online platform. Dit geldt ook voor je collega’s. Alle leden zijn dus zichtbaar op regio-business.nl.
 • Ons online platform wordt door Google gezien als nieuwsbron; met een profiel op ons online platform ben ook jij  beter vindbaar in Google.
 • Je hebt de mogelijkheid om nieuws- en agendaberichten aan te leveren waarna wij ze voor je verspreiden via onze online kanalen (bereik +268.000 per maand).
 • Je komt op onze BOB events in contact met onze overige leden. Je kunt voorafgaand aan een BOB Borrel op het online platform kijken wie er komen en via een contactverzoek een afspraak maken bij het BOB Meetingpoint.
 • Je kunt een contactverzoek ook sturen zonder een BOB Borrel te bezoeken. Het verzoek komt meteen bij de juiste persoon aan.
 • Je ontvangt zesmaal per jaar het zakenmagazine Regio Business zodat je op de hoogte blijft van de bedrijvigheid in jouw regio.
 • Speciaal voor DGA’s uit de maakindustrie organiseren we exclusief de BOB Academy met passende thema’s als innovatie, personeel en organisatie. Deze vinden afwisselend plaats bij topbedrijven als BTT in Tilburg, TSG Group in Eindhoven en Pal V (De vliegende auto) in Oosterhout.  

We willen je graag als lid verwelkomen zodat jij ook deel uitmaakt van dé Brabantse Business Community. Voor slechts € 395 per jaar ben je bedrijfslid.

Word Nu Lid

Bedrijfslidmaatschap

Slechts 395,- per jaar
Word lid
 • Twaalf BOB Borrels per jaar, vier BOB Masterclasses en tien BOB Talkshows
 • Zes keer per jaar zakenmagazine Regio Business
 • Een hogere ranking bij Google door bedrijfs- en persoonlijk profiel op onze website
 • Plaatsen en verspreiden van nieuws- en agendaberichten

Terug naar boven