Nieuws

Hier lees je het laatste zakelijk nieuws uit de regio. Heb je zelf nieuws? Stuur je (niet-commerciële) pers- of nieuwsbericht naar boris@regio-business.nl. Het bericht wordt geplaatst op de website en gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het bericht verspreid via onze social media kanalen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud in te korten en/of te wijzigen.

Thumbnail

Cloudshape sluit zich aan bij IT Support Groep uit Tilburg

Ma 25 Okt 2021

IT Support Groep (onderdeel van hallo,) neemt het Tilburgse Cloudshape over. Met de krachtenbundeling ontstaat een bedrijf met ruim 35 medewerkers met ruim 400 klanten in het MKB-segment. De Cloudshape dienstverlening sluit naadloos aan op die van de IT Support Groep.

Lees verder
Thumbnail

Bosch Rexroth uit Boxtel trots op Certified Excellence partners

Ma 25 Okt 2021

Bosch Rexroth viert tijdens de jaarlijkse partnerdag de uitvoering van een geslaagde partnerstrategie. De ingezette strategie om intensief samen te werken met gecertificeerde partners werpt haar vruchten af. Samen met de Certified Excellence (CE) partners zorgen we voor een landelijke dekking in Nederland.

Lees verder
Thumbnail

Verhoeven uit Eindhoven versterkt marktpositie met de overname van industriële automatiseringsspecialist Van den Akker Electric Engineering

Vr 22 Okt 2021

Verhoeven Family of Companies, deelneming van investeringsmaatschappij VADO Beheer uit Eindhoven, versterkt haar positie in bakery equipment, material handling en logistiek door de overname van Van den Akker Electric Engineering.

Lees verder
Thumbnail

Adagium: “Ons Verhaal II”, boek over 21 Brabantse familiebedrijven

Vr 22 Okt 2021

Vijf jaar geleden schreef Albert Dominicus, partner bij Adagium Corporate Finance BV en specialist in de begeleiding van bedrijfsoverdrachten bij familiebedrijven, het boek ‘Ons Verhaal’. In dit boek werd het verhaal opgetekend van 21 ondernemers van Veghelse familiebedrijven. Op 14 oktober presenteerde Albert het tweede deel, ‘Ons Verhaal II’, gericht op familiebedrijven in Oost-Brabant.

Lees verder
Thumbnail

‘Brabantse Sleuteldagen’ vieren 30 jarig jubileum in werkplaats van Autobedrijf Van den Udenhout in Den Bosch

Vr 22 Okt 2021

Eigenaren van klassieke, luchtgekoelde Volkswagens maken tijdens de ‘Brabantse Sleuteldagen’ hun voertuigen winter- of zomerklaar in de professionele werkplaats van Autobedrijf Van den Udenhout. Dat doen zij op 30 oktober aanstaande al 30 jaar lang: het jubileum wordt feestelijk gevierd in de Bossche werkplaats van het autobedrijf en iedereen is deze dag welkom!

Lees verder
Thumbnail

Droom waarmaken met gratis bij- of omscholing via Curio en Brabant Leert

Wo 20 Okt 2021

Sinds de start van dit schooljaar bestaat de mogelijkheid voor inwoners van Brabant zich te laten bij- of omscholen. Zij kunnen kosteloos of tegen een beperkte vergoeding kortlopende cursussen volgen via Curio. Ook werkgevers kunnen aanvragen doen voor hun medewerkers.

Lees verder
Thumbnail

TRAVIS Road Services sluit partnership met DKV Mobility

Di 19 Okt 2021

De Europese mobiliteitsdienstverlener en fuelcard provider DKV Mobility breidt haar Europese acceptatienetwerk voor voertuigdiensten verder uit en start een samenwerking met Travis Road Services.

Lees verder
Thumbnail

Waarom is LED verlichting zo populair?

Ma 18 Okt 2021

LED verlichting is vandaag de dag een erg populaire keuze die door zowel particulieren als bedrijven wordt gemaakt. LED verlichting is meer in trek dan ooit tevoren en dat komt door de vele voordelen die het heeft voor de consument.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven