Nieuws

Hier lees je het laatste zakelijk nieuws uit de regio. Heb je zelf nieuws? Stuur je (niet-commerciële) pers- of nieuwsbericht naar boris@regio-business.nl. Het bericht wordt geplaatst op de website en gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het bericht verspreid via onze social media kanalen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud in te korten en/of te wijzigen.

Thumbnail

Welke manieren zijn er om SEO te verbeteren?

Ma 19 Apr 2021

Je hebt er waarschijnlijk al eens van gehoord: SEO, kort voor Search Engine Optimization of zoekmachineoptimalisatie. Als je een website hebt, bijvoorbeeld voor je bedrijf of winkel, is het belangrijk om je bewust te zijn van het nut van SEO en om dit toe te passen voor een betere vindbaarheid voor potentiële klanten. Hoe kun je SEO verbeteren? We delen verschillende tips.

Lees verder
Thumbnail

Vughtenaar gooit hoge ogen met zijn plantaardige food startup bij Dragons Den

Ma 19 Apr 2021

De oprichters van Plant B zijn niet blij met de koers die nu wordt gevaren op voedselvlak. De wereld, inclusief wijzelf, zou veel beter af zijn als we vaker plantaardig eten. Wekrijgen met de opmars van vegan alternatieve als het ware een tweede kans aangereikt.

Lees verder
Thumbnail

Blog Peter Brink: Partner zzp’er schrikt en moet over Tozo-uitkering Inkomstenbelasting bij betalen

Ma 19 Apr 2021

De zzp'er die in 2020 een Tozo-uitkering ontving kreeg onlangs een jaaropgave. Maar de fiscaal partner ook. En die kwam voor een verrassing te staan. Als u als zzp’er Tozo heeft aangevraagd en gekregen dan wordt vijftig procent van de uitkering fiscaal belast bij uw partner. Legio ondernemers wisten dit niet. Hun partner was nog meer verrast.

Lees verder
Thumbnail

De invloed van tokenization op beleggen

Za 17 Apr 2021

In dit artikel bespreken we wat tokenization precies is, leggen we het concept van de achterliggende blockchaintechnologie beter uit, en bekijken we wat de invloed van tokenization op beleggen zal zijn.

Lees verder
Thumbnail

Midpoint Brabant en MindLabs uit Tilburg sluiten partnership voor verder verslimmen van Midden-Brabant

Do 15 Apr 2021

Na de afgelopen twee jaar vruchtbaar te hebben samengewerkt in diverse projecten, zijn Midpoint Brabant en MindLabs een officiële partnerovereenkomst aangaan. Het doel: de regio Midden-Brabant verder verslimmen.

Lees verder
Thumbnail

BOB In memoriam: Ondernemer en rasentertainer Walter Vermeer overleden

Wo 14 Apr 2021

Op 8 april ontvingen we het verdrietige bericht dat Walter Vermeer plotseling is overleden. We zijn er nog stil van.

Lees verder
Thumbnail

Het aanleggen van een duurzame tuin

Wo 14 Apr 2021

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker én populairder. Zo kiezen veel mensen ervoor om de woning en het interieur te verduurzamen. Maar wat dacht je van de tuin? Ook deze plek kun je met een aantal tips zowel letterlijk als figuurlijk een stukje groener maken. Lees het onderstaande artikel door en draag eenvoudig jouw steentje bij aan een duurzamere wereld.

Lees verder
Thumbnail

De Groot Installatiegroep neemt Van Gemert uit Overloon over

Di 13 Apr 2021

Na onlangs eL-Tec Elektrotechnologie te hebben overgenomen, heeft familiebedrijf De Groot Installatiegroep uit Emmen nu ook familiebedrijf Van Gemert Installatiegroep uit Overloon overgenomen.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven