Nieuws

Hier lees je het laatste zakelijk nieuws uit de regio. Heb je zelf nieuws? Stuur je (niet-commerciële) pers- of nieuwsbericht naar ingrid@regio-business.nl. Het bericht wordt geplaatst op de website en gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het bericht verspreid via onze social media kanalen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud in te korten en/of te wijzigen.

Thumbnail

TKI Dinalog I Logistics Community Brabant I Breda University of Applied Sciences

Vr 19 Apr 2019

Serious gaming kan niet meer weggedacht worden in de moderne bedrijfskunde. Door middel van serious gaming, waarmee realistische simulaties worden gespeeld, worden spelers getraind in het verwerven van nieuwe competenties en inzichten. Op woensdag 22 mei a.s. organiseert TKI Dinalog, samen met Logistics Community Brabant en Breda University of Applied Sciences daarom voor de tweede keer het serious gaming congres ‘Logistics Game On’.

Lees verder
Thumbnail

Blog Edwin Dekkers: Zijn resultaten heilig voor je collega’s?

Do 18 Apr 2019

Iedere dag werk je samen met je collega’s, maar hebben jullie je eigen doelen wel helder en duidelijk? Hoe vaak komt het niet voor dat de ideeën en inzichten daarover uit elkaar lopen. Je komt daar pas achter als je hier samen over praat.

Lees verder
Thumbnail

Appèl neemt aandelen SAB Catering over

Do 18 Apr 2019

Familiebedrijf Appèl heeft de overname van SAB Catering afgerond. SAB Catering verkoopt haar aandelen aan Appèl Holding in ’s-Hertogenbosch. Beide bedrijven zijn specialist op het gebied van bedrijfscatering.

Lees verder
Thumbnail

Taylor Mates is genomineerd voor de Advies Award 2019

Do 18 Apr 2019

Samen met vijf andere advieskantoren zijn wij genomineerd voor de Advies Award 2019. Om de meerwaarde van onafhankelijk financieel advies te onderstrepen, heeft VVP het initiatief genomen voor de Advies Awards, een jaarlijkse prijs voor kantoren met dé A(dvies)-Factor. Dit jaar wordt de Award uitgereikt tijdens de Dag van het Topadvies 2019.

Lees verder
Thumbnail

GroenRijk Tilburg beste van Nederland

Do 18 Apr 2019

GroenRijk in Tilburg-Noord is niet alleen de beste van Nederland, het bedrijf ontving nog twee waarderingen: de Daarnah Award 2018 en Weber Dealer 2018.

Lees verder
Thumbnail

GreenGenius: Hoe communiceer je met millennials

Do 18 Apr 2019

Millennials – een generatie waar ontzettend veel over gepraat en gediscussieerd wordt. Ook zij hebben er al diverse artikelen aan gewijd. De generatieverschillen lijken zo groot, dat er een bepaald onbegrip ontstaat vanuit beide richtingen. Toch is het zaak dat werkgevers van een oudere generatie hier goed mee omgaan. Binnen twee jaar bestaat namelijk meer dan een derde van de wereldwijde beroepsbevolking uit millennials…

Lees verder
Thumbnail

Blend013 wil Tilburg ontwikkelen tot incentive-bestemming

Di 16 Apr 2019

'Meer mensen van buitenaf moeten zien wat hier allemaal gebeurt'

Lees verder
Thumbnail

Veilig, persoonlijk en privacy-gericht internet met 20ste Rabo Starter van het Kwartaal Jibia

Di 16 Apr 2019

Met hun missie om alle internetgebruikers een veilig, transparant internet te bieden waarbij privacy centraal staat sleepte Jibia de titel 20ste Rabo Starter van het Kwartaal in de wacht. Jibia heeft de oplossing in handen om het vertrouwensissue van de internetgebruiker richting bedrijven op te lossen.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven