Nieuws

Hier lees je het laatste zakelijk nieuws uit de regio. Heb je zelf nieuws? Stuur je (niet-commerciële) pers- of nieuwsbericht naar boris@regio-business.nl. Het bericht wordt geplaatst op de website en gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het bericht verspreid via onze social media kanalen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud in te korten en/of te wijzigen.

Thumbnail

Vincent van Eerd (PHC): '16 leads, 9 afspraken, 6 nieuwe klanten na mijn eerste BOB Borrel'

Di 17 Mei 2022

Vincent van Eerd is consultant bij PHC Telecom & IT. Met 55 medewerkers levert PHC zakelijke telecommunicatie & IT, onafhankelijk van providers. Daarnaast verzorgt zij ook Microsoft 365-licenties, hardware zoals telefoons en laptops en biedt zij een 24/7 storingsdienst. Zij bedient alle industrieën en focust op bedrijven met meer dan 25 medewerkers waar zij écht een samenwerking aangaat. Vincent van Eerd van PHC was op zoek naar nieuwe klanten. Het opdoen van waardevolle contacten zal altijd resulteren in het binden van nieuwe klanten aan jouw organisatie en zij maken jouw groeiambities de werkelijkheid. Om die reden brengen wij onze leden graag met elkaar in contact, zowel op de BOB Borrels als ons online platform.

Lees verder
Thumbnail

Wat is een rolsteiger eigenlijk?

Ma 16 Mei 2022

Het is een woord dat je gemakkelijk in de mond neemt als je in de bouwsector of als klusjesman actief bent: rolsteiger. Iedereen heeft in zijn hoofd wel een beeld wat een rolsteiger voor installatie is. Maar wat is er écht kenmerkend voor een hedendaagse rolsteiger?

Lees verder
Thumbnail

Wat komt er kijken bij een personeelsplanning?

Ma 16 Mei 2022

Als werkgever blijft het maken van een goede personeelsplanning lastig. Iedere werknemer heeft andere voorkeuren waarop hij/zij wil werken. Heb je vooral studenten in dienst? Personeel met kinderen? Of juist mensen met meerdere baantjes?

Lees verder
Thumbnail

Hoe test je software?

Ma 16 Mei 2022

De wereld om ons heen wordt steeds meer gedigitaliseerd en software gaat een steeds grotere rol spelen in bedrijfsprocessen. Een bug, issue of een ander mankement kan grote impact hebben op een nieuw opgeleverd product. Weet je niet hoe je een software moet testen? Lees dan dit artikel verder voor meer informatie.

Lees verder
Thumbnail

BT Groep geeft haar divisie kantoorinrichting een eigen naam: SOOOWW!

Vr 13 Mei 2022

BT Groep heeft haar divisie kantoormeubilair een eigen naam gegeven. Te weten; SOOOWW Inrichting & Advies. SOOOWW staat voor creatie van dynamische, functionele interieurs die inspireren om het beste uit jezelf te halen. ‘Verrassend’, dat is SOOOWW.

Lees verder
Thumbnail

Aan het werk in Arnhem

Wo 11 Mei 2022

Aan het werk in de omgeving van Arnhem? Want als jij op zoek bent naar een leuke baan dan is dit artikel écht iets voor jou!

Lees verder
Thumbnail

Henk Berends van CZL Tilburg: 'De BOB Academy heeft onze manier van denken compleet veranderd'

Di 10 Mei 2022

Henk Berends is directeur en mede-eigenaar van CZL Tilburg. Met 100 medewerkers voert CZL Tilburg oppervlaktebehandelingen en reparaties uit van technisch hoogwaardige componenten. Dit voeren zij uit voor diverse industrieën zoals machinebouw, petrochemie, automotive, halfgeleiders en andere. Henk zocht sparringspartners. Door inspiratie en kennis op te doen breng jij jouw bedrijf naar het volgende niveau. Leden van Regio Business kunnen deelnemen aan inhoudelijke netwerkevents waar kennis wordt gedeeld.

Lees verder
Thumbnail

Dit kan een ICT detacheringsbureau voor je betekenen

Di 10 Mei 2022

Wil je graag werken in de IT maar weet je niet waar? Of heb je geen vooropleiding en ervaring in de IT? Bij een ICT detacheringsbureau zoals QISS IT kan je terecht voor een opleiding tot IT specialist! Of je nou ervaring hebt in het gebied van de ICT of niet je blijft doorontwikkelen, mee met de nieuwste technieken en zaken in de wereld van de IT.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven