Nieuws

Hier lees je het laatste zakelijk nieuws uit de regio. Heb je zelf nieuws? Stuur je (niet-commerciële) pers- of nieuwsbericht naar ingrid@regio-business.nl. Het bericht wordt geplaatst op de website en gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het bericht verspreid via onze social media kanalen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud in te korten en/of te wijzigen.

Thumbnail

Regus en M7 Real Estate tekenen huurovereenkomst 'Le Triangle' in Den Bosch

Di 19 Jun 2018

Regus, de wereldwijde aanbieder van werkplekken, heeft een overeenkomst gesloten met M7 Real Estate voor de huur van 1.091 m2 in ‘Le Triangle’ in ‘s-Hertogenbosch. Het is de derde locatie die Regus opent in de Brabantse hoofdstad.

Lees verder
Thumbnail

Hercuton realiseert Euroscoop Cinema- & Leisurecomplex in Amsterdam

Di 19 Jun 2018

Argos Projectmanagement BV heeft Hercuton opdracht verstrekt de nieuwbouw voor Euroscoop Cinema- & Leisurecomplex in Amsterdam te realiseren.

Lees verder
Thumbnail

Copperant sluit zich aan bij Dutch Green Building Council

Di 19 Jun 2018

Copperant, de groenste verf van Nederland, heeft zich aangesloten bij de Dutch Green Building Council (DGBC), de netwerkorganisatie voor duurzaam bouwen en vastgoed. Als participant werkt Copperant mee aan de meest urgente en omvangrijke klimaatopgave van Nederland: het verduurzamen van de gebouwde omgeving.

Lees verder
Thumbnail

DOKVAST ontwikkelt het duurzaamste distributiecentrum van europa

Vr 15 Jun 2018

Het DC NewLogic III op bedrijvenpark ‘Het Laar’ in Tilburg mag zich het duurzaamste DC van Europa noemen. Het gasloze logistiek centrum heeft deze week het BREEAM Outstanding-ontwerpcertificaat ontvangen.

Lees verder

Van Iersel Luchtman Advocaten nieuwe partner Singelloop Breda

Do 14 Jun 2018

Van Iersel Luchtman Advocaten wordt partner van 33e editie van de Bredase Singelloop in 2018, en spreekt de intentie uit om ook de komende jaren verder samen te gaan werken. We zullen zichtbaar zijn als naamgever van de 'Van Iersel Luchtman Advocaten Bedrijvenloop'. Het voelt als het begin van een mooie samenwerking en een duurzame relatie.

Lees verder
Thumbnail

Rabobank: Een kleurrijke toekomst voor mijn bedrijf, gezin en de buurt

Do 14 Jun 2018

Een kleurrijke toekomst voor mijn bedrijf, gezin en de buurt. Ondernemer Corné Geerts speelt hoofdrol in Rabobank campagne.

Lees verder
Thumbnail

Agium Finance & Control opent kantoor in Breda

Do 14 Jun 2018

Agium Finance & Control opent op 21 juni haar tweede kantoor aan de Cartier van Disselstraat 1b in Breda.

Lees verder
Thumbnail

Beks Advocaten: Drie hardnekkige misverstanden over AVG

Do 14 Jun 2018

Ongetwijfeld heb je afgelopen weken ook vele mails ontvangen met betrekking tot AVG.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven