Nieuws

Hier lees je het laatste zakelijk nieuws uit de regio. Heb je zelf nieuws? Stuur je (niet-commerciële) pers- of nieuwsbericht naar ingrid@regio-business.nl. Het bericht wordt geplaatst op de website en gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het bericht verspreid via onze social media kanalen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud in te korten en/of te wijzigen.

Thumbnail

The Art of Living Well investeert in de toekomst, jouw toekomst!

Ma 25 Sep 2017

Als geen ander weet The Art of Living Well hoe moeilijk het is om te beginnen met ondernemen. Hoe kom je aan klanten? Waar kun je jouw bedrijf vestigen? Sta je er alleen voor? Wat zijn de valkuilen?

Lees verder
Thumbnail

21 Brabantse bedrijven in MKB Innovatie Top 100

Ma 25 Sep 2017

Additive Industries verovert met metaalprinter 2e plek.

Lees verder
Thumbnail

Blog Willem van Veghel: 3 tips om structurele fraude te voorkomen

Do 21 Sep 2017

Natuurlijk controleer je als DGA of als hoofd Finance & Insurance betalingen boven een bepaald bedrag, maar in hoeverre ben je nou echt in control?

Lees verder
Thumbnail

Vijf leasebedrijven Van Mossel verder als Van Mossel Autolease

Do 21 Sep 2017

Per 18 september 2017 laten de leasebedrijven Autolease Groningen, Lease Quality, ProfiLease, Van Mossel Leasing en V&M Leasing de eigen naam los en gaan zij verder onder één gezamenlijke merknaam: Van Mossel Autolease.

Lees verder
Thumbnail

Warehouse NewLogic V in Tilburg in aanbouw voor SEGRO

Do 21 Sep 2017

Logistiek vastgoedbelegger SEGRO, in haar rol als venture adviseur voor de SEGRO European Logistics Partnership (SELP), kondigt de koop aan van het nog te ontwikkelen project NewLogic V in Tilburg.

Lees verder
Thumbnail

Gemeente Tilburg en Fontys op zoek naar ontwikkelende belegger MindLabs

Do 21 Sep 2017

Voor het einde van het jaar willen de gemeente Tilburg en Fontys een ontwikkelende belegger hebben geselecteerd voor de ontwikkeling van een nieuw gebouw voor MindLabs in de Spoorzone.

Lees verder
Thumbnail

Skish uit Berkel-Enschot in nieuwe handen

Di 19 Sep 2017

Skish Indoor Ski en Squash krijgt per 1 januari 2018 een nieuwe eigenaar. Jeroen Schaapsmeerders, de huidige hoofdskileraar van Skish, zal het bedrijf zelfstandig voortzetten.

Lees verder
Thumbnail

Asperges in het veld en Wild in het Groene woud

Ma 18 Sep 2017

Asperges in het veld was met bijna 3800 gasten een groot succes. We hebben heel veel stralende gezichten gezien. En daar doen ze het natuurlijk voor.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven