Nieuws

Hier lees je het laatste zakelijk nieuws uit de regio. Heb je zelf nieuws? Stuur je (niet-commerciële) pers- of nieuwsbericht naar ingrid@regio-business.nl. Het bericht wordt geplaatst op de website en gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het bericht verspreid via onze social media kanalen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud in te korten en/of te wijzigen.

Thumbnail

Check jouw vitality@work

Di 31 Mrt 2020

Hoe is het nu met jou? Er is in korte tijd zoveel veranderd voor werkend Nederland. Je maakt je zorgen over de coronacrisis, de gezondheid van je naasten en of je je werk nog wel goed kan doen.

Lees verder
Thumbnail

Drie geschikte vloeren voor op kantoor

Di 31 Mrt 2020

Een nieuw kantoor? Dan wil je natuurlijk ook een hele vette inrichting. Hierbij denk je vaak aan de meubels. Zo moeten de bureaustoelen lekker zitten, wil je dat de bureaus de juiste hoogte hebben en moet iedereen genoeg ruimte hebben. Daarnaast wil je dat iedereen genoeg daglicht krijgt en denk je aan de faciliteiten, zoals de toiletten en keuken. Maar heb je al aan de vloer gedacht?

Lees verder
Thumbnail

Zakelijk verhuizen? Deze 8 tips helpen je er doorheen

Di 31 Mrt 2020

Als je zakelijk gaat verhuizen, wil je natuurlijk dat dit zo soepel mogelijk verloopt. Omdat een zakelijke verhuizing vaak nog meer met zich meebrengt dan een privé verhuizing, wil je je zo goed mogelijk voorbereiden. Met onderstaande 8 tips moet dat zeker lukken.

Lees verder
Thumbnail

#BOB Samen Sterk: ook de nonnen gaan online

Ma 30 Mrt 2020

Leden van onze Brabantse Business Community gaan veelal niet bij de pakken neer zitten, maar pakken liever uit met creatieve initiatieven om aan de gang te blijven. Want de wereld draait door!

Lees verder
Thumbnail

3 tips voor het creëren van een fijne werkplek thuis

Ma 30 Mrt 2020

Werk jij op het moment ook thuis? Dan is goede werkplek creëren essentieel. Wanneer je je op je gemak voelt, zal de productiviteit omhoog gaan. Zo functioneer je beter als je geen last hebt van je rug of nek bijvoorbeeld en heb je meer overzicht als je werkplek opgeruimd is.

Lees verder
Thumbnail

Zelf aan de slag met Doe-het-thuispakket Brabantsche Worstenbroodjes

Ma 30 Mrt 2020

Geen Brabantse lekkernij zo begeerd als het worstenbroodje; dagelijks vliegen er tienduizenden van over de toonbank. Brabantsche Worstenbroodjes lanceerde eerder al diverse smaakvarianten van het populaire streekproduct, zoals truffel, sambal, kip, glutenvrij en vegan. Nu komt de innovatieve bakker met een nieuwe ontwikkeling: een Doe-het-thuispakket.

Lees verder
Thumbnail

#BOB samen sterk: Auberge du Bonheur maakt bloemkoolsoep

Vr 27 Mrt 2020

Niet alleen BOB is samen sterk, ook Tilburgers helpen Tilburgers en zijn zo samen sterk.

Lees verder
Thumbnail

Rüttchen Automotive gaat verder onder naam Louwman

Vr 27 Mrt 2020

Als onderdeel van de Louwman Dealer Group kan Rüttchen met trots aankondigen dat ze per 1 april 2020 de dienstverlening zullen voortzetten onder de naam Louwman.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven