Nieuws

Hier lees je het laatste zakelijk nieuws uit de regio. Heb je zelf nieuws? Stuur je (niet-commerciële) pers- of nieuwsbericht naar ingrid@regio-business.nl. Het bericht wordt geplaatst op de website en gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het bericht verspreid via onze social media kanalen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud in te korten en/of te wijzigen.

Thumbnail

Oplossingen van Hägglunds helpt de productie van rubber vooruit

Do 24 Sep 2020

Compact, tandwielloos en modulair: de Hägglund hydraulische systemen met directe aandrijving van Bosch Rexroth bieden een hoge flexibiliteit bij de productie van rubber. Fysieke en digitale innovaties, samen met service-expertise, creëren nieuwe mogelijkheden voor klanten uit de rubberindustie om voorop te blijven.

Lees verder
Thumbnail

Wat als je werkgever je salaris niet betaalt?

Do 24 Sep 2020

Jij hebt je werk gedaan maar aan het eind van de maand is er nog geen salaris bijgeschreven op je rekening. Logisch dat je met vragen zit. Wat is het gevolg wanneer jouw werkgever geen loon betaalt? Wat kun je doet als je geen salaris krijgt, of veel te laat? Je kunt de werkgever een loonvordering sturen en achterstallig loon vorderen.

Lees verder
Thumbnail

Fietsaccu-revisie.nl is Impactmaker van het kwartaal Tilburg

Do 24 Sep 2020

Hannes de Jong is met zijn bedrijf Fietsaccu-revisie.nl gekozen tot Impactmaker van het Kwartaal. Het is het enige bedrijf in Nederland dat tussen de 150 en 400 fietsaccu’s per week een tweede leven geeft en dat alles met een constante kwaliteit en snelheid.

Lees verder
Thumbnail

The People Group neemt C-SAM Beheer BGT over

Wo 23 Sep 2020

The People Group (TPG) neemt C-SAM Beheer BGT software over van Visma Roxit. Voor The People Group betekent dit een mooie uitbreiding op het dienstenportfolio binnen de Software & Trainingen tak en specifiek op het dienstenaanbod gericht op data.

Lees verder
Thumbnail

Agrarisch bedrijf overnemen? Hier moet je op letten!

Wo 23 Sep 2020

In deze tijd een agrarisch bedrijf overnemen is niet gemakkelijk. Bij een overname, zeker in de agrarische sector, komt veel kijken. Er moet rekening gehouden worden met allerlei wet- en regelgeving, de koopprijs moet goed ingeschat worden en administratief en financieel moet er een hoop geregeld worden.

Lees verder
Thumbnail

Fontys start pilot hybride leeromgeving rondom circulaire transitie

Wo 23 Sep 2020

Stilstaan is achteruitgaan. Dat weet Fontys als geen ander. En dus blijft de Hogeschool Economie en Communicatie innoveren. Zo zijn ze dit schooljaar gestart met een pilot hybride leeromgeving rondom het thema circulaire transitie.

Lees verder
Thumbnail

Blog Sjors van der Hoeven van Lawfox: Een merk voor Bol.com registreren

Wo 23 Sep 2020

Wanneer je producten gaat verkopen via Bol.com is het sterk aan te raden om een merk te registreren. Wanneer je dat niet doet en een succesvol product aanbiedt, loop je een groot risico op hevige concurrentie op je product listing. Je concurrentie is immers ook doorlopend op zoek, met behulp van trackers, naar lucratieve producten.

Lees verder
Thumbnail

Multicopy biedt ondernemers Verscheurkalender 2020 aan

Wo 23 Sep 2020

Multicopy The Communication Company biedt ondernemers in het mkb een Verscheurkalender 2020 aan. Onder het mom ‘Begin het jaar opnieuw’ worden de laatste 100 dagen van het jaar ingeluid en krijg je elke dag een tip of prikkelende vraag om het jaar sterker af te sluiten zodat ondernemers helemaal klaar zijn voor 2021.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven