Nieuws

Hier lees je het laatste zakelijk nieuws uit de regio. Heb je zelf nieuws? Stuur je (niet-commerciële) pers- of nieuwsbericht naar boris@regio-business.nl. Het bericht wordt geplaatst op de website en gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het bericht verspreid via onze social media kanalen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud in te korten en/of te wijzigen.

Thumbnail

Kringlooplandbouw in Noordoost-Brabant verder in de versnelling

Ma 26 Jul 2021

Agrarische ondernemers en andere vernieuwers in Noordoost-Brabant die de omslag naar kringlooplandbouw willen maken, kunnen vanaf 26 april 2021 in aanmerking komen voor een projectsubsidie.

Lees verder
Thumbnail

Top-hockeyster Maartje Krekelaar ambassadrice van U.mobility deelauto concept van Autobedrijf Van den Udenhout uit 's-Hertogenbosch

Ma 26 Jul 2021

Top-hockeyster Maartje Krekelaar en Autobedrijf Van den Udenhout slaan de handen ineen en streven samen naar een duurzaam klimaat. De middenveldster van Hockeyclub Den Bosch verbindt haar naam aan U.mobility: het nieuwe (elektrische) deelauto concept van het Autobedrijf.

Lees verder
Thumbnail

Toekomstgericht bouwen: zó doe je dat

Ma 26 Jul 2021

Als je gaat bouwen of verbouwen, kijk je naar de voordelen van nu én naar de voordelen voor de toekomst. We willen tenslotte niet dat alles wat we nu doen, later een probleem gaat vormen. Houd jij tijdens het hele bouwproces rekening met mens, milieu en economie? Dan ben je bezig met duurzaam bouwen!

Lees verder
Thumbnail

Voorbeelden van duurzame haarden

Ma 26 Jul 2021

Een houtkachel brengt enorm veel sfeer met zich mee. Wie wil nu niet genieten van een brandend haardvuur in de woonkamer? Iedereen zou je denken. Maar toch blijkt dat steeds meer mensen twijfelen. Dit heeft te maken met het feit dat de traditionele houtkachel niet optimaal is voor gezondheid en milieu.

Lees verder
Thumbnail

De wekkerradio als alternatief voor je smartphone

Ma 26 Jul 2021

In tijden waarin de technologische vooruitgang niet stil lijkt te staan, stellen we vast dat steeds meer mensen in het bezit zijn van een smartphone, computer en/ of tablet. En ondanks het feit dat vooruitgang op heel wat vlakken een positief gegeven zou kunnen zijn, zou het in andere omstandigheden en situaties wel wat vragen durven oproepen.

Lees verder
Thumbnail

Gegarandeerd een goede, gebruikte racefiets via nieuw online platform Eager

Do 22 Jul 2021

Het nieuwe online platform Eager is dé plek voor wie op zoek is naar een - al dan niet gebruikte - gravelbike, racefiets of e-bike. En wie er kiest voor een gebruikte fiets doet dat met dezelfde zekerheid als de nieuwe.

Lees verder
Thumbnail

Laptoptips voor het schakelen tussen thuis en kantoor

Do 22 Jul 2021

Switchen tussen werkplekken geeft vrijheid maar vraagt ook om organisatie, planning en de juiste apparatuur. Een goede laptop bijvoorbeeld, waarmee je flexibel en overal kunt werken. Maar wat heb jij of je personeel nu echt nodig. En welke laptop hoort bij welke manier van werken?

Lees verder
Thumbnail

JADS MKB Datalab uit 's-Hertogenbosch helpt 100e ondernemer verder met data

Do 22 Jul 2021

Het MKB Datalab, onderdeel van Jheronimus Academy of Data Science (JADS), hielp onlangs zijn 100e projectpartner – ingenieursbureau QING - met een data-project; een mijlpaal die het succes van de formule aantoont.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven