Nieuws

Hier lees je het laatste zakelijk nieuws uit de regio. Heb je zelf nieuws? Stuur je (niet-commerciële) pers- of nieuwsbericht naar ingrid@regio-business.nl. Het bericht wordt geplaatst op de website en gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het bericht verspreid via onze social media kanalen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud in te korten en/of te wijzigen.

Thumbnail

Solipsis verhuisd naar hypermodern kantoor in Zaltbommel

Do 10 Okt 2019

IT-dienstverlener Solipsis is verhuisd naar een nieuw onderkomen in Zaltbommel. Het hypermoderne kantoor is ingericht volgens de laatste eisen op gebied van ‘het nieuwe werken’, ergonomie, duurzaamheid en klimaatbeheersing. De verhuizing naar Zaltbommel betekent een samenvoeging van twee van de drie vestigingen op één locatie.

Lees verder
Thumbnail

Subsidiefocus-vestiging op Brainport Industries Campus officieel geopend

Di 8 Okt 2019

Koning Willem-Alexander heeft Brainport Industries Campus (BIC) in Eindhoven geopend. Subsidiefocus heeft hier sinds kort een tweede vestiging.

Lees verder
Thumbnail

Van Mossel laat Nederland opnieuw kennismaken met MG

Do 3 Okt 2019

Het van origine Britse automerk ‘Morris Garages’ keert na bijna vijftien jaar terug op de Europese markt. Het kapitaalkrachtige SAIC Motor uit Shanghai is sinds 2007 de eigenaar van MG en heeft Van Mossel uitgekozen als exclusieve dealer in Nederland voor de geheel nieuwe 100 procent elektrische auto’s.

Lees verder
Thumbnail

Dutch Food Week presenteert: 'wat eten we?'

Do 3 Okt 2019

Op 5 oktober start de vijfde editie van Dutch Food Week. De week waarin heel Nederland in het teken staat van voedsel, voedselproductie en -innovatie. Dit jaar is de vraag: 'Wat eten we?'

Lees verder
Thumbnail

Even voorstellen: Nieuwe leden Regio Business/BOB september 2019

Wo 2 Okt 2019

We kunnen meer dan 1800 bedrijven tot ons (en jouw) netwerk rekenen! We stellen de nieuwe leden aan je voor. Zodat jij weet wie je in potentie tot je vertrouwde kring/netwerk kunt rekenen. Bekijk de profielen en maak gebruik van het contactverzoek om elkaar te ontmoeten.

Lees verder
Thumbnail

Unieke landelijke samenwerking voor waterdistributienet van de toekomst

Di 1 Okt 2019

Drinkwaterbedrijf Brabant Water, de softwareafdeling van The People Group en KWR Water Research Institute werken sinds het najaar van 2018 samen aan de ontwikkeling van een applicatie voor ontwerp van het tertiaire leidingnet. Deze samenwerking biedt mogelijkheden om innovatieve kennis daadwerkelijk te implementeren voor de eindgebruiker; het drinkwaterbedrijf.

Lees verder
Thumbnail

Bijtellingsregels voor elektrisch rijden veranderen in 2020

Ma 30 Sep 2019

De bijtellingsregels voor elektrische auto’s gaan vanaf 1 januari 2020 wederom veranderen. Wie volgend jaar zakelijk gaat leasen, krijgt te maken met een verdubbeling van het huidige bijtellingspercentage: van 4% naar 8%. Ook wordt het maximum bedrag waar dit percentage voor geldt, verlaagd van 50.000 euro naar 45.000 euro.

Lees verder
Thumbnail

Bossche locals wil toeristisch en zakelijk bezoek aan Den Bosch stimuleren

Ma 30 Sep 2019

De toerismesector wordt steeds belangrijker voor onze economie. Zelfs bijna net zo belangrijk als bijvoorbeeld de bouw- en de ict-sector, blijkt uit cijfers van het CBS. Een sector om aandacht aan te besteden dus. En zeker voor een stad als 's-Hertogenbosch die alles in huis heeft om toeristen en (zakelijke) bezoekers de tijd van hun leven te bezorgen.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven