Nieuws

Hier lees je het laatste zakelijk nieuws uit de regio. Heb je zelf nieuws? Stuur je (niet-commerciële) pers- of nieuwsbericht naar boris@regio-business.nl. Het bericht wordt geplaatst op de website en gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het bericht verspreid via onze social media kanalen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud in te korten en/of te wijzigen.

Thumbnail

Textaafoam is Impactmaker van het Kwartaal Tilburg

Vr 26 Mei 2023

Textaafoam is uitgeroepen tot tweede Impactmaker van het kwartaal 2023. Een echt Tilburgs familiebedrijf dat zich ontwikkelde van traditioneel textielbedrijf naar een innovatieve onderneming op het gebied van meubelstoffen voor de zakelijke markt.

Lees verder
Thumbnail

Wil je uitbreiden naar een eigen kantoor voor je bedrijf? Zo doe je dat

Vr 26 Mei 2023

Ben je ooit op je zolderkamer een bedrijfje gestart, maar is deze de laatste jaren behoorlijk gegroeid? Dan wil je misschien mensen in dienst nemen. Omdat het geen doen is om deze allemaal op je zolderkamer uit te nodigen, ga je op zoek naar een eigen kantoor voor je bedrijf.

Lees verder
Thumbnail

Voornemen: VDL Groep neemt De Meeuw volledig over

Vr 26 Mei 2023

Het industriële familiebedrijf VDL Groep met het hoofdkantoor in Eindhoven is voornemens om De Meeuw uit Oirschot volledig over te nemen. Sinds 2015 beschikt VDL over 50 procent van de aandelen van De Meeuw.

Lees verder
Thumbnail

Deze week bestaat Jacobs Elektro Groep alweer 68 jaar

Do 25 Mei 2023

Het bedrijf is in 1955 opgericht door Wim Jacobs sr., de opa van Manfred Jacobs (de huidige directeur). Aanvankelijk startte het bedrijf op het Valkeniersplein in wit- en bruingoed en verlichting. “Oma runde de winkel, opa verzorgde de elektrotechnische werkzaamheden bij klanten”, aldus Manfred. Inmiddels zijn zij sinds 2015 gevestigd op het Minervum.

Lees verder
Thumbnail

Opening Vos Logistics Inspiration Centre groot succes

Do 25 Mei 2023

Om hun stakeholders kennis te laten maken met de 'wereld van Vos Logistics', heeft Vos Logistics onlangs het Inspiration Center in Oss geopend.

Lees verder
Thumbnail

Lever input aan het debat over warehousing

Wo 24 Mei 2023

Vanuit Tilburg University willen ze de feiten rondom warehousing, het gebruik en nut/noodzaak van (X)XL-warehouses beter in kaart brengen om het maatschappelijke debat te voeden.

Lees verder
Thumbnail

Testen, maar niet alles doen!

Wo 24 Mei 2023

Ontdek professionele oplossingen met licht: “Waarom binnen je comfortzone blijven als daarbuiten veel meer te beleven valt!”

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven