Nieuws

Hier lees je het laatste zakelijk nieuws uit de regio. Heb je zelf nieuws? Stuur je (niet-commerciële) pers- of nieuwsbericht naar ingrid@regio-business.nl. Het bericht wordt geplaatst op de website en gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het bericht verspreid via onze social media kanalen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud in te korten en/of te wijzigen.

Thumbnail

Werkkledingbedrijf HAVEP uit Goirle betaalt leefbaar loon in Noord-Macedonië

Do 20 Jun 2019

Een minimumloon dat niet genoeg is om comfortabel van te leven en slechte arbeidsomstandigheden, ook in Oost-Europa is dit in de textielindustrie nog steeds gangbaar. HAVEP zet een belangrijke en natuurlijke stap door hier een positief verschil in te maken.

Lees verder
Thumbnail

Van Mossel neemt Opel en Ford dealerbedrijven over

Di 18 Jun 2019

Van Mossel Automotive Groep neemt een deel van mobiliteitsgroep Automotions over en verstevigt hiermee aanzienlijk haar positie in de regio Zuidwest Nederland. De transactie is voorgelegd aan de Autoriteit Consument & Markt en is gepland om medio juli dit jaar te worden afgerond.

Lees verder
Thumbnail

Blog Hanno Driesser: Recruitment & Inbound marketing

Di 18 Jun 2019

Denk je dat Inbound Marketing alleen voor het verkrijgen van sales leads werkt? Wist je dat je Inbound Marketing ook heel goed kunt inzetten voor recruitment!

Lees verder
Thumbnail

HEVO: Scholenbende 2018

Di 18 Jun 2019

Op interactieve wijze is aan een groep leerlingen gevraagd naar wat zij belangrijk vinden in een schoolgebouw. De belangrijkste gebruikers van schoolgebouwen mochten zo hun stem laten horen. De conclusies vormen voor ons belangrijke input voor het bouwen aan gezonde en toekomstbestendige scholen met gelukkige gebruikers.

Lees verder
Thumbnail

ibis Tilburg start met duurzame gevelrenovatie

Di 18 Jun 2019

ibis Tilburg is gestart met een metamorfose van de buitenzijde van het hotel aan de Dr. Hub. Van Doorneweg. Vorig jaar vond al een grondige update aan de binnenzijde plaats. Toen kregen de gangen en kamers allemaal een flinke opknapbeurt, passend bij de huidige modernisatie en uitstraling van de internationale hotelketen. Nu wordt ook de gevel toekomstproof, zowel qua uiterlijk als op het vlak van duurzaamheid.

Lees verder
Thumbnail

Veldsink - De Lind: Trots op ons 40-jarig jubileum

Ma 17 Jun 2019

40 jaar geleden werd Veldsink Advies opgericht door Jan en Elly Veldsink. Vanuit de slaapkamer werkten zij dag én nacht, om Veldsink Advies tot een waar succes te maken. En dat lukte! Als assurantie- en financieel adviesbureau, werden ze een échte local hero in het Brabantse Nuenen.

Lees verder
Thumbnail

Werkgeversevent Employer Branding WSP Noordoost-Brabant

Ma 17 Jun 2019

Werkgevers ondersteboven naar huis.

Lees verder
Thumbnail

Pacmed, Philips Research en Diederik Kingma winnen de Nederlandse Data Science Prijzen

Vr 14 Jun 2019

Op donderdag 13 juni zijn voor de derde keer de Nederlandse Data Science Prijzen toegekend. De drie prijzen werden feestelijk uitgereikt in het JADS, Jheronimus Academy of Data Science, te Den Bosch.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven