Nieuws

Hier lees je het laatste zakelijk nieuws uit de regio. Heb je zelf nieuws? Stuur je (niet-commerciële) pers- of nieuwsbericht naar boris@regio-business.nl. Het bericht wordt geplaatst op de website en gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het bericht verspreid via onze social media kanalen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud in te korten en/of te wijzigen.

Thumbnail

Henny de la Roy van VDG De la Roy: ‘We maakten tijdens onze eerste BOB Borrel direct vier waardevolle afspraken’

Do 26 Jan 2023

‘Ja, die eerste bijeenkomst… Die zal ik niet meer vergeten’, bouwt Henny direct de spanning op. ‘Het was in Breda, in de Avenue. En bij binnenkomst werden we direct warm ontvangen door het team van Regio Business.’ En wat Henny die avond na de ontvangst trof kon hem erg bekoren.

Lees verder
Thumbnail

Creatieve ideeën voor unieke bedankt cadeaus die iedereen leuk zal vinden

Do 26 Jan 2023

Druk je dankbaarheid uit met een zinvol en attent cadeau waardoor de ontvanger zich gewaardeerd voelt.

Lees verder
Thumbnail

De voordelen van Customer Match en een officiële Google partner

Do 26 Jan 2023

Door bepaalde gegevens van klanten te delen, kun je zeer effectief targeten. Dat komt omdat Google snel weet welke klanten het meest waarschijnlijk zullen converteren. Hierdoor neemt de doeltreffendheid van een campagne al snel toe en zullen adverteerders meer omzet en winst genereren.

Lees verder
Thumbnail

Waardering tonen aan je personeel met kerstgeschenken

Wo 25 Jan 2023

Het kan moeilijk zijn om voor elk lid van je team het juiste geschenk uit te zoeken, maar als je even de tijd neemt om na te denken over wat zij leuk vinden, kun je hen laten zien hoeveel je om hen geeft. Hier zijn enkele tips voor het uitzoeken van de perfecte geschenken voor iedereen in je team.

Lees verder
Thumbnail

Heroes vangt blessuregevallen op met komst Kaspars Vecvagars

Wo 25 Jan 2023

Letse guard tekent contract voor vijf weken met optie voor einde seizoen

Lees verder
Thumbnail

Hoe verhoog je de productiviteit binnen jouw bedrijf?

Wo 25 Jan 2023

Stilstand is achteruitgang. Daarom zal je als ondernemer altijd moeten streven naar meer en beter. Streven naar een hogere productiviteit is dan ook van essentieel belang. Maar hoe pak je dit aan?

Lees verder
Thumbnail

Versla de hoge zakelijke energietarieven met deze tips

Wo 25 Jan 2023

2022 stond in het teken van hoge energietarieven en in het algemeen een duurder leven. Hoewel we nog niet precies weten wat het nieuwe jaar gaat betekenen voor de prijs van (zakelijke) energie kan het geen kwaad om te weten hoe je geld kunt besparen op je zakelijke energierekening.

Lees verder
Thumbnail

Bestelauto goedkoop verzekeren? Zo pak je het aan

Wo 25 Jan 2023

Omdat je maandelijks premie betaalt voor zo’n verzekering, wil je misschien geen al te dure bestelautoverzekering afsluiten. Gelukkig hoeft dit ook niet, want er zijn manieren waarop je jouw bestelauto goedkoop kunt verzekeren. Benieuwd hoe je dit aanpakt? Je leest het in deze tekst.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven