Nieuws

Hier lees je het laatste zakelijk nieuws uit de regio. Heb je zelf nieuws? Stuur je (niet-commerciële) pers- of nieuwsbericht naar ingrid@regio-business.nl. Het bericht wordt geplaatst op de website en gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het bericht verspreid via onze social media kanalen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud in te korten en/of te wijzigen.

Thumbnail

Blog Peter van Deutekom: Rollback of fallback scenario voorhanden!

Do 18 Okt 2018

Vaak onderschat men de gang van zaken als er iets fout gaat. Stel je voert een wijziging door en het gaat fout. Wat doe je dan? Je moet je ten alle tijden voorbereiden want je weet maar nooit wat er gebeurt.

Lees verder
Thumbnail

Ruim 71.000 bezoekers voor vierde editie Dutch Agri Food Week

Do 18 Okt 2018

Steeds meer Nederlanders nieuwsgierig naar herkomst en toekomst van ons eten.

Lees verder
Thumbnail

Marketingbureau Kleur: online masterclass op naar een succesvol bedrijf

Do 18 Okt 2018

Op vrijdag 19 oktober organiseert Marketingbureau Kleur de gratis online masterclass op naar een succesvol bedrijf.

Lees verder
Thumbnail

Master it: Wat is Nintex?

Do 18 Okt 2018

Nintex is met meer dan 7.000 klanten en 1.700 partners verspreid over 90 landen wereldleider op het gebied van workflow en content automatisering.

Lees verder
Thumbnail

Van Ewijk en LMR advocaten gaan samen verder als TEN

Wo 17 Okt 2018

De advocatuur een kantoor rijker: TEN. Een korte en krachtige naam waar vertrouwde gezichten en jarenlange ervaring achter schuil gaan. Met kantoren in Oss, 's-Hertogenbosch en Waalwijk is TEN direct een belangrijke speler in de regio.

Lees verder
Thumbnail

Tim Bresssers van Taste bij Dirk door naar finale European Young Chef Award 2018

Di 16 Okt 2018

Op donderdag 11 oktober vond bij Sligro Den Bosch de voorronde plaats voor de European Young Chef Award 2018. Drie jonge chefs t/m 25 jaar streden hier om een plek in de finale van de Europese wedstrijd die van van 25 tot 27 november plaatsvindt in Galway, Tim Bressers van Wijnbar Taste bij Dirk uit Den Bosch won deze voorronde met zijn Brabantse stoofpotje met runderpoulet.

Lees verder
Thumbnail

Sense Company uit Tilburg is Bedrijf van de Maand oktober

Di 16 Okt 2018

Sense Company is uitgeroepen tot ‘Tilburgs bedrijf van de maand’. De Tilburgse bedrijven van de maand zijn ambassadeurs voor Tilburg. Sense Company krijgt de prijs omdat dit daadkrachtige bedrijf in korte tijd is uitgebreid, nog steeds groeit en beschikt over een eigen ontwikkel -en productiebedrijf met een groot klantenbestand uit heel Europa. Niet alleen een topambassadeur voor onze gemeente maar ook een groeiende werkgever.

Lees verder
Thumbnail

GreenGenius: Je kunnen ontwikkelen is een obsessie geworden voor Millennials

Di 16 Okt 2018

Hoogleraar Ton Wilthagen signaleert dat deze generatie het echt zwaar heeft.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven