Nieuws

Hier lees je het laatste zakelijk nieuws uit de regio. Heb je zelf nieuws? Stuur je (niet-commerciële) pers- of nieuwsbericht naar ingrid@regio-business.nl. Het bericht wordt geplaatst op de website en gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het bericht verspreid via onze social media kanalen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud in te korten en/of te wijzigen.

Thumbnail

Hoe ga je als zzp'er om met ongelukken op de werkvloer?

Ma 25 Jan 2021

Of je nu zzp’er bent of werkt met uitzendkrachten: als je tijdens je werk per ongeluk schade veroorzaakt, dan ben jij daarvoor aansprakelijk. We vertellen je hoe een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor zzp’ers je uit de brand kan helpen en wat je het beste kunt doen bij een ongeluk op de werkvloer.

Lees verder
Thumbnail

WOOSH5 & De VitaliteitsGroep steken de handen ineen

Do 21 Jan 2021

Door de coronacrisis is duidelijk geworden hoe belangrijk het mentale welzijn van zowel medewerkers als leidinggevenden in het bedrijfsleven is. Dat komt deels door de uitzonderlijke omstandigheden die deze crisis met zich meebrengt, maar veelal nam stress van medewerkers al langere tijd toe.

Lees verder
Thumbnail

Bosch Rexroth ontwerpt hydraulische lineaire aandrijvingen compleet opnieuw

Wo 20 Jan 2021

Bosch Rexroth heeft een nieuwe hydraulische lineaire aandrijving ontwikkeld en daarmee deze techniek naar een nieuw en hoger niveau getild. Het evolutionaire CytroForce-concept omvat de knowhow van de conventionele aandrijvingen maar Bosch Rexroth is erin geslaagd dit in een slimme compacte as te integreren waarmee simpel kracht-, bewegings- en positioneringstaken uitgevoerd kunnen worden.

Lees verder
Thumbnail

Partnership OC Verhulst zorgt voor gezonde lucht binnen en buiten

Wo 20 Jan 2021

OC Verhulst kiest voor een platina partnership met Viridi Air en garandeert voor iedere verkochte luchtbehandelingskast in Nederland een boom te planten in Nederland. Zo wordt ook de buitenlucht gezonder en zet de organisatie extra stappen in haar duurzame belofte.

Lees verder
Thumbnail

Wat je moet weten over het gebruik van een online boekhoudprogramma

Wo 20 Jan 2021

De gemiddelde ondernemer besteedt het liefst zo min mogelijk tijd aan de boekhouding. Begrijpelijk, want dit is voor velen de minst leuke kant van het ondernemerschap. Toch hoort het er wel bij. Gelukkig hoeft boekhouden jou tegenwoordig niet veel tijd te kosten.

Lees verder
Thumbnail

Ken je klant: de sleutel tot succes

Di 19 Jan 2021

Klanten en medewerkers zijn de belangrijkste succesfactoren van je organisatie. Je medewerkers ken je, maar heb je ook scherp wie jouw klant is? Hoe zorg je ervoor dat je je boodschap aanpast aan je doelgroep? En hoe werf je klanten als je niet helder hebt wie je ideale klant überhaupt is?

Lees verder
Thumbnail

Banning Advocaten verbindt Raad van Advies aan zich per 1 januari

Ma 18 Jan 2021

Zij zijn Banning Advocaten. Daag ze uit om voor u tot het uiterste te gaan. Met hun uitgebreide groep aan specialisten begeleiden zij complexe projecten of procedures met een heldere aanpak, of geven op maat gesneden oplossingen voor unieke situaties.

Lees verder
Thumbnail

Het verhaal van de portofoon

Ma 18 Jan 2021

De mobiele telefoon is niet meer weg te denken. Toch was er ooit een tijd dat we de deur uitgingen zonder telefoon. Een tijd waarin we uren niet bereikbaar waren. Maar niet in bepaalde beroepen. Daar wisten ze altijd al dat contact houden heel belangrijk is! Daarom zijn er portofoons.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven