Nieuws

Hier lees je het laatste zakelijk nieuws uit de regio. Heb je zelf nieuws? Stuur je (niet-commerciële) pers- of nieuwsbericht naar ingrid@regio-business.nl. Het bericht wordt geplaatst op de website en gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het bericht verspreid via onze social media kanalen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud in te korten en/of te wijzigen.

Thumbnail

XRC® ICT group wint award 'beste ICT branche specialist Nederland'

Do 23 Nov 2017

De XRC ICT Group heeft weer een mooie prijs in de wacht mogen slepen: beste ICT Branche Specialist.

Lees verder
Thumbnail

De Looper NDO: open dag 2017 succesvol

Do 23 Nov 2017

De Looper NDO bestaat in 2017 35 jaar! Op donderdag 12 oktober hebben we dit samen met klanten, leveranciers en partners gevierd in de Hilvaria Studio's in Hilvarenbeek.

Lees verder
Thumbnail

Metaalbewerker Dubré uit Tilburg lanceert nieuwe website

Wo 22 Nov 2017

Dubré uit Tilburg heeft de website www.dubre.nl in een nieuw jasje gestoken. Het is voor klanten nu nog makkelijker om kennis te maken met de kwaliteit en snelheid van de metaalbewerker.

Lees verder
Thumbnail

E-Milers.com op Verkeer, Mobiliteit en Parkeren Expo in Houten

Di 21 Nov 2017

Op 22 en 23 november vindt de Verkeer, Mobiliteit en Parkeren Expo plaats in Houten. Deze vakbeurs staat in het teken van verkeerstoepassingen, mobiliteitsoplossingen en parkeeruitdagingen.

Lees verder
Thumbnail

Inschrijving BrandLoyalty Vestingloop 2018 is geopend!

Di 21 Nov 2017

Met de ondertekening van het sponsorcontract door BrandLoyalty is tegelijkertijd het startschot gegeven voor de inschrijving van de BrandLoyalty Vestingloop ’s-Hertogenbosch 2018.

Lees verder
Thumbnail

Collin Crowdfund opnieuw beste crowdfundplatform van Nederland

Di 21 Nov 2017

Collin Crowdfund is afgelopen vrijdag 17 november voor het tweede jaar op rij verkozen tot beste crowdfundplatform van Nederland bij de Cashcow Awards.

Lees verder
Thumbnail

Tijdelijke verhuizing Van den Udenhout in Den Bosch

Di 21 Nov 2017

Automobielbedrijf Van den Udenhout verhuist eind november tijdelijk naar de Rietveldenweg 40 in ’s-Hertogenbosch omdat de huidige locatie vernieuwd gaat worden. In 2019 wordt de nieuwbouw op de vertrouwde locatie aan de Balkweg weer in gebruik genomen.

Lees verder
Thumbnail

De hoofdvestiging van VVBHUSAN in Tilburg gaat verhuizen

Ma 20 Nov 2017

Vanaf maandag 27 november vind je ons aan de Nieuwe Atelierstraat 13 in Berkel-Enschot, op een steenworp afstand van het huidige pand. Op 24 en 25 november vindt de fysieke verhuizing plaats.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven