Nieuws

Hier lees je het laatste zakelijk nieuws uit de regio. Heb je zelf nieuws? Stuur je (niet-commerciële) pers- of nieuwsbericht naar ingrid@regio-business.nl. Het bericht wordt geplaatst op de website en gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het bericht verspreid via onze social media kanalen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud in te korten en/of te wijzigen.

Thumbnail

Erik Schampers versterkt commerciële team Janssen de Jong Groep

Ma 9 Dec 2019

Het Cluster Bedrijfshuisvesting van Janssen de Jong Groep heeft haar commerciële team uitgebreid. Erik Schampers is aangetreden als commercieel manager.

Lees verder
Thumbnail

Autobedrijf Wouters Tilburg naar Van Mossel

Ma 9 Dec 2019

Autobedrijf Wouters Tilburg heeft de activiteiten overgedragen aan de Van Mossel Automotive Groep. Alle medewerkers gaan verder bij de vestiging Van Mossel Fiat Jeep Alfa Romeo Tilburg waar alle klanten vanaf heden van harte welkom zijn.

Lees verder
Thumbnail

Even voorstellen: Nieuwe leden Regio Business/BOB november 2019

Wo 4 Dec 2019

We kunnen meer dan 1800 bedrijven tot ons (en jouw) netwerk rekenen! We stellen de nieuwe leden aan je voor. Zodat jij weet wie je in potentie tot je vertrouwde kring/netwerk kunt rekenen. Bekijk de profielen en maak gebruik van het contactverzoek om elkaar te ontmoeten.

Lees verder
Thumbnail

Met ondernemers uit de hele wereld masterminden op Bali

Di 3 Dec 2019

Het Nederlandse CoworkParadise biedt ondernemers 2 keer per jaar de kans om in een paradijselijke omgeving te werken aan hun bedrijf. Voor slechts 2 keer 11 ondernemers bestaat deze kans in 2020. Voorwaarde is een omzet van minimaal 250.000 euro.

Lees verder
Thumbnail

Blog Vera Weekers: Verlaagde btw-tarief vanaf 2020 ook op e-books en digitale kranten

Di 3 Dec 2019

Vanaf 1 januari 2020 geldt voor de zogenoemde e-publicaties, elektronisch geleverde boeken, kranten en tijdschriften, het lage btw-tarief van 9 procent. Nu is dat nog 21 procent. Vanaf 2020 is er dus geen verschil meer in btw-tarief tussen papieren kranten, tijdschriften en boeken en de elektronische versies daarvan. E-books en digitale kranten en tijdschriften kunnen hierdoor goedkoper worden.

Lees verder
Thumbnail

DB Schenker wint Nitto Award ‘Services & Logistics, overall performance’

Di 3 Dec 2019

Schenker Logistics Benelux heeft de ‘Services & Logistics, overall performance Award’ van Nitto EMEA in ontvangst genomen. Een bijzondere waardering op het gebied van partnership.

Lees verder
Thumbnail

Burgemeester Depla trapt opening Hoppenbrouwers Techniek Breda af

Ma 2 Dec 2019

Hoppenbrouwers Techniek heeft een vestiging op bedrijventerrein Steenakker in Breda geopend. Het is de elfde vestiging van deze snelgroeiende technisch dienstverlener die elektronische en werktuigbouwkundige installaties ontwerpt, installeert en onderhoudt. Onder leiding van ‘oud gediende’ Burgemeester Paul Depla was bij de opening aanwezig en trapte het feestelijke moment letterlijk af.

Lees verder
Thumbnail

Kerstbomen bij GroenRijk Tilburg

Wo 27 Nov 2019

De mooiste kerstbomen koop je natuurlijk bij GroenRijk Tilburg! Er gaat niets boven een echte kerstboom. De frisse geur van dennennaalden brengt die echte kerstsfeer met zich mee. In het tuincentrum in Tilburg kun je terecht voor echte kerstbomen in allerlei soorten en maten.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven