Nieuws

Hier lees je het laatste zakelijk nieuws uit de regio. Heb je zelf nieuws? Stuur je (niet-commerciële) pers- of nieuwsbericht naar ingrid@regio-business.nl. Het bericht wordt geplaatst op de website en gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het bericht verspreid via onze social media kanalen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud in te korten en/of te wijzigen.

Thumbnail

It is aLIVE: nieuwe website voor de SamenwerkingsCoach

Vr 16 Aug 2019

De nieuwe website van Edwin Dekkers de SamenwerkingsCoach is live. Op www.edtct.nl vind je naast inspiratie ook informatie over hoe hij jou of je team kan ondersteunen om sterker te staan bij het samenwerken. Graag nodigt hij je uit de website te bezoeken.

Lees verder
Thumbnail

Blog Eric Bogers: Elk team heeft altijd twee doelen

Di 13 Aug 2019

Elk team heeft twee doelen, altijd! Een prikkelende uitspraak die waarschijnlijk meteen wat vragen oproept. Hoezo twee doelen? Een team kan best meer dan twee doelen hebben of misschien maar één doel. Deze uitspraak vraagt om een toelichting.

Lees verder
Thumbnail

Advies en Audit helpt NCOI Groep aan certificaat Informatiebeveiliging

Di 13 Aug 2019

Recentelijk heeft de NCOI Groep het begeerde ISO 27001 certificaat in ontvangst mogen nemen. Hans-Otto Schulz van Advies en Audit uit Rosmalen heeft het ISMS-team van NCOI begeleid in het certificatietraject.

Lees verder
Thumbnail

Sense by Foodtastic op ’t Preuvenemint in Maastricht

Di 13 Aug 2019

Sense Restaurant en Foodtastic Hospitality solutions staan samen als deelnemer op ’t Preuvenemint in Maastricht. Hiermee komt er nog een extra sterrenchef bij dit jaar, namelijk: Dennis Middeldorp.

Lees verder
Thumbnail

Versteijnen Logistics sluit meerjarig fulfilment contract met Zumba

Di 13 Aug 2019

Versteijnen Logistics gaat vanaf augustus vanuit haar European Distribution Campus in Nederland grensoverschrijdende fulfilment diensten leveren aan de firma Zumba. Alle kleding van Zumba wordt opgeslagen in Tilburg en alle EU-bestellingen worden dagelijks verzonden naar vele Zumba-enthousiasten over het hele continent.

Lees verder
Thumbnail

CWS neemt Vendor van Egeria over

Ma 12 Aug 2019

CWS Group, leverancier van totaaloplossingen op het gebied van Sanitaire Hygiëne, Vloerverzorging, Bedrijfskleding, Fire Safety, Cleanrooms en Healthcare neemt Vendor, leverancier van hygiëne-oplossingen, over van investeringsmaatschappij Egeria. De bedrijven verwachten de transactie begin september te kunnen afronden.

Lees verder
Thumbnail

Gianotten Printed Media viert 100-jarig bestaan

Ma 12 Aug 2019

Gianotten Printed Media bestaat op 19 augustus 100 jaar. Nadat op 19 augustus 1919 Hendricus Gianotten een drukkerijtje begon boven zijn eigen keuken, is Gianotten inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 50 medewerkers en is het de grootste zelfstandige offset drukkerij van Zuid-Nederland.

Lees verder
Thumbnail

Even voorstellen: Nieuwe leden Regio Business/BOB juli 2019

Ma 5 Aug 2019

We kunnen meer dan 1800 bedrijven tot ons (en jouw) netwerk rekenen! We stellen de nieuwe leden aan je voor. Zodat jij weet wie je in potentie tot je vertrouwde kring/netwerk kunt rekenen. Bekijk de profielen en maak gebruik van het contactverzoek om elkaar te ontmoeten.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven