Nieuws

Hier lees je het laatste zakelijk nieuws uit de regio. Heb je zelf nieuws? Stuur je (niet-commerciële) pers- of nieuwsbericht naar ingrid@regio-business.nl. Het bericht wordt geplaatst op de website en gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het bericht verspreid via onze social media kanalen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud in te korten en/of te wijzigen.

Thumbnail

Blog Thoughtline Europe: ICT ontwikkelingen in 2018

Vr 16 Feb 2018

Vol frisse moed ben jij 2018 gestart. Of je nou wel of geen goede voornemens hebt, je gaat er een mooi jaar van maken. En niet alleen op persoonlijk vlak, ook zakelijk ga je er tegenaan. Dit jaar staat in het teken van groei. Nieuwe kansen benutten en daar mooie resultaten uithalen.

Lees verder
Thumbnail

Team Baril Coatings uit ’s-Hertogenbosch uitgebreid

Vr 9 Feb 2018

Baril Coatings heeft de ambitie haar merken wereldwijd krachtig te positioneren. Om deze ambitie kracht bij te zetten, hebben ze hun team wederom uitgebreid met een aantal mensen. In het hypermoderne nieuwe laboratorium van Baril gaan twee niet krachten aan de slag. Daarnaast is er per 1 februari ook een student gestart met zijn afstudeerstage. Ze stellen ze graag even kort aan u voor.

Lees verder
Thumbnail

Gemeente Breda tekent contract bij TES Installatietechniek

Vr 9 Feb 2018

Gemeente Breda heeft TES Installatietechniek gecontracteerd voor het preventief en correctief onderhoud aan de elektrotechnische installaties van 81 objecten in de gemeente Breda.

Lees verder
Thumbnail

Blog Thoughtline Europe: Hoe zet je innovatiestrategieën optimaal in?

Di 6 Feb 2018

Groeien door middel van innovatie is voor de meeste bedrijven niet een keuze, maar een must. Innovatie is een duurzame manier om de groei van je bedrijf te stimuleren. Dit betekent niet dat het een makkelijk kunstje is.

Lees verder
Thumbnail

Jaarcongres Forward Thinking van ABAB

Di 6 Feb 2018

ABAB Accountants en Adviseurs organiseert op 29 maart 2018 het jaarcongres Forward Thinking met het thema ‘the future is now!’ Topspreker Steven van Belleghem en Marjolein Mens, manager Strategie & Onderzoek van de Efteling, bieden bezoekers een blik op de toekomst.

Lees verder
Thumbnail

Restaurant Cordial: Feestelijke start jubileumjaar

Di 6 Feb 2018

20 Jaar Hotel de Weverij en restaurant Cordial. Een mooie mijlpaal waar ze trots op zijn.

Lees verder
Thumbnail

Verkoop en nieuwe plannen Kasteel van Gemert

Di 6 Feb 2018

Nieuwe toekomst voor Kasteel van Gemert door BL Huisvesting en The Attention Group. Paters Congregatie kiezen winnend plan.

Lees verder
Thumbnail

Arjan van Dijk Groep: Event trends 2018

Di 6 Feb 2018

Het begin van het jaar staat traditiegetrouw in het teken van de vele trendrapporten. Ook in de eventbranche passeren talloze verslagen de revue. Deze gaan opvallend vaak over de aankleding en invulling van het evenement zelf: lijsten over de hipste eventconcepten en de leukste tools en toepassingen tijdens een event. Belangrijk, maar nog veel belangrijker is de achterliggende gedachte van zo’n evenement.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven