Straight-Line Summer School Training in Tilburg

Op donderdag 3 augustus begint de Straight-Line Summer School Training in Tilburg. Nils Janssens van Straight-Line Business School verzorgt deze training en verklaart waarom ondernemers vaak niet bereiken wat écht belangrijk is voor hen.

Straight Line Business School

Nils Janssens laat ook zien hoe je patronen kunt doorbreken en nieuwe patronen aan kunt nemen, waardoor succes, rust en ruimte een simpel gevolg zijn. Daarnaast deelt hij bijzonder waardevolle inzichten die de prestaties drastisch verhogen en komt hij tot de kern van de uitdagingen waar bedrijven mee kampen. ‘Als Straight-Line Coach spreek ik veel ondernemers en het lijkt alsof ze omgaan met tijd alsof dat stil staat tijdens de zomervakantie. ‘Na de vakantie pak ik het weer op’.  ‘Nu eerst rust’. Hier is niks mis mee, maar is dit de meest krachtige en werkbare beslissing?’, vraagt Nils Janssens zich af. Wat als nu je een gedeelte van deze tijd gebruikt om heel brutaal eerlijk naar jezelf en je bedrijf te kijken? Zou dat meer ruimte en rust creëren dan wanneer je er niet naar kijkt en je focust op ‘comfort’? Terwijl op langere termijn een groeikeuze een veel comfortabeler leven creëert.

De essentie van de training
1. Hoe efficiënter omgaan met uitdagingen en problemen in jouw onderneming.
2. Hoe effectiever te zijn in het bereiken van jouw doelstellingen.
3. Hoe meer omzet te genereren in minder tijd.
4. Hoe meer rust en ruimte te creëren voor jezelf, je medewerkers en je omgeving.

Datum en tijd
Donderdag 3 augustus van 15.00 uur tot 17.00 uur. Daarna volgens nog vier online trainingen en twee keer dertig minuten een 1-op-1 online Straight-Line Coaching gesprek.

Locatie
The Yoga Villa, Ringbaan Noord 31, Tilburg.

Kosten
500 euro exclusief btw.

Aanmelden
Aanmelden kan door een e-mail te sturen.