Symposium ICT In Practice: Dare the future

Fontys Hogeschool ICT organiseert op donderdag 4 februari de vierde editie van ICT In Practice. ICT In Practice is een symposium voor en door studenten, docenten, lectoraten en onderwijs- en innovatiepartners waar praktijkgericht onderzoek en kennisdeling centraal staan. Dit jaar is het thema Dare the future.

Fontys ICT

Op het symposium staat kennisdeling rondom praktijkgericht onderzoek centraal. Om kennis te delen is samenwerking, co-creatie en coöperatie essentieel. Dit past naadloos binnen de ambitie van Fontys Hogeschool ICT (FHICT), #2023 OPEN UP, waarbij FHICT zich als kennisinstelling wil profileren voor onderwijs én onderzoek in de Brainport en Midpoint regio. ICT In Practice (IIP) is dan ook meer dan een event en heeft als doel uitgroeien tot een netwerk van uitvoerenden (Community of Practice). Daarom staat het verbinden van mensen, ideeën, projecten, ervaringen en kennis centraal en nodigen we iedereen uit om niet alleen kennis te komen halen, maar vooral deel te worden van het onderzoeksymposium ICT in Practice.

Tijdens het symposium komen diverse sprekers aan het woord en verschillende onderzoeken aan bod. Focus ligt op zes onderzoekthema’s: Arificial Intelligence (AI), Applied Games, Digital Communities, Data en Software Services en Robots.

Datum en tijd
Donderdag 4 februari van 09.00 tot 17.00 uur.

Locatie
Online

Meer informatie en aanmelden
Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website.