BOB Back to Business Auberge du Bonheur Ma 5 September 2022

Page thumbnail

Na de zomer gaan we Back to Business!

Datum Maandag 5 September

Waar Auberge du Bonheur

Adres Bredaseweg 441, Tilburg
Routebeschrijving


Programma
17.00 uur - 18.30 uur
BOB Connect
18.30 uur - 19.00 uur
BOB Talkshow
19.00 uur - 20.00 uur
Culinaire verrassingen
20.00 uur - 23.00 uur
BOB Soul

Op maandag 5 september zijn we te gast in de ruime voortuin van het voormalige landhuis aan de Bredaseweg bij Auberge du Bonheur in Tilburg. Samen met gastheren Nicky Foesenek, Tim Wijdemans en Briene Brienissen zullen we weer zorgen voor heerlijke culinaire verrassingen en feestelijke drankjes in een prachtige ambiance. Vanaf 17.00 uur ontvangen Gian en Marielle Ploegmakers je dan ook graag met feestelijke bubbels. Verder is er natuurlijk volop gelegenheid om met elkaar te connecten met als motto: It’s an inspiration en vanaf 20.00 uur willen we het ondernemerschap weer uitbundig vieren. En natuurlijk gaan we swingen met BOB Soul: It’s a celebration. Meld je snel aan; we hebben je er graag bij!

BOB Talkshow met lokale ondernemer Hannes de Jong

20220216_RB_heskon _Fotografie Jules Van Iperen _001

 

Hannes de Jong , ondernemer in hart en nieren en eigenaar van Heskon, deelt zijn inspirerende visie op ondernemen tijdens de BOB Talkshow. Het verhaal van deze onderneming is zonder twijfel een succesverhaal , zo las je al in de maart edities van zakenmagazine Business: Heskon werd opgericht in 2019 en heeft inmiddels vijftig medewerkers. Ze reviseren accu's voor elektrische fietsen, en pakken dit aan met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Meld je aan voor de BOB Talkshow en kom luisteren naar Hannes' interessante kijk op ondernemen! 

Over onze BOB Borrel
Regio Business organiseert maandelijks een BOB Borrel: een gezellige en laagdrempelige, volledig verzorgde borrel op een mooie, bijzondere of gewoon supergezellige locatie in Brabant. BOB staat voor Business Ontmoet Business, en daar draaien deze zakelijke evenementen dan ook volledig om! BOB Borrels worden georganiseerd om jou in contact te brengen met je doelgroep en worden bezocht door (gemiddeld zo’n 400) ondernemers uit verschillende branches.

Nog geen lid? Kom een keer kijken!
Regio Business organiseert netwerkborrels onder de noemer BOB (Business Ontmoet Business). Door middel van deze BOB Borrels, het online platform en onze zakenmagazines faciliteren wij zakelijke contacten in Brabant. 

Meer informatie over het lidmaatschap

Deel je ervaringen op social media via Facebook, Instagram en Twitter. Je kunt ons taggen via @regiobusiness en meepraten met #BOBBacktoBusiness.

Verhinderd?
Laat het ons weten! Stuur een mail naar anouk@regio-business.nl of bel even naar 013-4631446.


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Luc Oomen
Merino Services

Thom Meeuwsen
Mettom HRM

Ellen Westdorp
Westdorp promotions

Puk Steenbergen
WFS PRO

Luuk Bomers
Colliers

Erik Dobbelsteen
Rabobank 's-Hertogenbosch

Erik Meijnen
Van Mossel Automotive Groep

Reinoudt Klokke
Reuzado ICT

Jules Maris
Colliers Eindhoven

Rik Boelee
Tucana

Saskia Schildkamp
Patentwerk

Cas Bax
Bax

Wim Groels
Drukkerij Groels

Yves Verbrugge
Hallo, HUB Tilburg

Guus van Huijgevoort
Tilaa (1)

Koen van den Nieuwenhof
DSP Nederland

René Gomes
Holland Lighting Group