BOB Borrel bij NEO KVL Hotel Do 12 Oktober 2023

Page thumbnail
Aantal bezoekers: 320 bezoekers
Locatie: NEO KVL Hotel

De eerste keer op deze nieuwe locatie en wat was het een geslaagde editie! Met 320 ondernemers genoten we van deze BOB Borrel waar vanalles te beleven was. We trapten af met een rondleiding door het prachtige NEO KVL Hotel en de industriele bezienswaardigheden daaromheen. Vervolgens was het weer tijd voor BOB Connect, waar we elkaar op een laagdrempelige manier beter leerden kennen. Later op de avond genoten we nog van een heerlijk diner en werden we geïnspireerd door verschillende sprekers. Tijdens de BOB Talkshow was deze keer Toine Brock van TOBROCO-GIANT te gast. Een nuchter en goudeerlijk ondernemersverhaal waar de aanwezigen veel aan hebben gehad. Ook was er een LivePainter aanwezig die ter plekke een kunstwerk van de avond creëerde en werd er een gloednieuwe Porsche 911 Carrera T tentoongesteld. Al met al, een fantastische (en goed gevulde) avond!

Gemist? Balen. Maar hier kun je je gelukkig alvast (vrijblijvend) aanmelden voor de volgende BOB Borrel bij De Avenue in Breda op dinsdag 14 november!

Met dank aan: NEO KVL Hotel, Leerfabriek KVL, Work in Brew, Brandon AV, Bevenco, Porsche Centrum Eindhoven, LivePaint, Dinner Train, Train Events en Vaas & Zo!

Foto's door Camiel Donders van RAWCAT Media