Haringparty Meijs Wonen in Tilburg

Meijswonen nodigt je graag uit voor de de traditionele MEIJS HARINGPARTY op vrijdag 14 juni van 17.00 - 20.00 uur in de winkel.

Meijswonen

De uitdrukking ‘haring in het land, dokter aan de kant’ is eeuwenoud. Haring is namelijk gezond; het zit boordevol Omega-3 vetzuren. Dat is echter niet de reden van ons feestje. 

Geniet samen met ze van de lekkerste maatjesharing die Nico Smit voor ze opgevist heeft, want haring met je maatjes eten is gezond en bovenal gezellig! Vooral in combinatie met een glas kloeke wijn van Wijnkoperij Van Bilsen.

Haring happen in een inspirerende omgeving want (hoewel we liever niet naar complimentjes vissen) eerlijk is eerlijk: de showroom van MEIJS WONEN wordt met de dag interessanter. Onze stijlkamers krijgen de volle aandacht, we vernieuwen ze regelmatig met bijzonder design, kunst, karpetten, verlichting en originele accessoires.

Heb je zin om in een ongedwongen sfeer even gezellig met elkaar bij te praten? Meld je dan hier aan voor donderdag 13 juni 15:00. Dan weten zij hoeveel haring we moeten bestellen. Tot snel!

Locatie
Ringbaan Zuid 251 Tilburg, Netherlands

Tijd
17:00 tot 20:00

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor de Haringparty via deze link.