BOB Kerstborrel Business Lounge FC Den Bosch Do 16 December 2021

Page thumbnail

The most wonderful time of the year

Datum Donderdag 16 December

Waar FC Den Bosch

Adres Victorialaan 21, 5213 JG 's-Hertogenbosch
Routebeschrijving


Programma
17.00 uur - 18.00 uur
Ontvangst met welkomstdrankje
17.00 uur - 20.00 uur
BOB Connect
19.00 uur - 20.00 uur
Culinaire verrassingen
20.00 uur - 23.00 uur
BOB Soul met DJ Perry Stuiver

Dit jaar sluiten we centraal af in de hoofdstad van onze prachtige provincie: ‘s-Hertogenbosch! In de sfeervolle business lounge van FC Den Bosch zijn we op donderdag 16 december te gast voor een sprankelende BOB Kerstborrel. Aanmelden doe je aan de rechterkant van deze pagina. 

Over onze BOB Borrel
Regio Business organiseert maandelijks een BOB Borrel: een gezellige en laagdrempelige, volledig verzorgde borrel op een mooie, bijzondere of gewoon supergezellige locatie in Brabant. BOB staat voor Business Ontmoet Business, en daar draaien deze zakelijke evenementen dan ook volledig om! BOB Borrels worden georganiseerd om jou in contact te brengen met je doelgroep en worden bezocht door (gemiddeld zo’n 400) ondernemers uit verschillende branches.

Nieuw concept
We hebben de afgelopen corona-maanden natuurlijk niet stil gezeten en o.a. ook aan het BOB Borrel concept geschaafd. Zowel inhoudelijk als wat betreft beleving gaan we onze Brabantse Business Community nog meer verrassen. We brengen onze gasten van 17.00 uur tot 20.00 uur tijdens BOB Connect op een ontspannen manier actief met elkaar in contact (degenen die dat willen natuurlijk, want we houden niet van verplichten). Met ook zo nu en dan afwisselend een masterclass of talkshow met topsprekers en topondernemers voor de broodnodige inspiratie. En na het aangeboden diner connecten we vanaf 20.00 uur tot 23.00 uur onder de noemer BOB Soul feestelijk verder met sprankelende muziek (en ja, dan mogen eventueel de voetjes van de vloer)!

Over FC Den Bosch
In de gezellige decembermaand nodigen wij je graag uit met ons het ondernemerschap te vieren in de businesslounge van de Bosche voetbalclub. De businesslounge van FC Den Bosch is dé ideale plek om in een sfeervolle omgeving zakelijk te ontmoeten. De passie en saamhorigheid die er bij deze club te vinden zijn zijn ook zichtbaar op de Kerstborrel: ondernemen is immers ook topsport! Wij zorgen voor een heerlijke culinaire verrassingen en met passend entertainment is een feestelijke kerstsfeer gegarandeerd. Meld je aan en score goede gesprekken met collega ondernemers!

Nog geen lid? Kom een keer kijken!
Regio Business organiseert netwerkborrels onder de noemer BOB (Business Ontmoet Business). Door middel van deze BOB Borrels, het online platform en onze zakenmagazines faciliteren wij zakelijke contacten in Brabant. 

Deel je ervaringen op social media via Facebook, Instagram en Twitter. Je kunt ons taggen via @regiobusiness en meepraten met #BOBKerstborrel


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Sammie Ruijgrok
Studio MES

Mirthe Cuenen
Studio MES

Elise van Hulzen
Studio MES

Peter van Tuijl
Audioexpert

Elias Vermetten
Stichting Business Club Eigenaardig

Patrick van Rosmalen
Homeij Nederland

Erwin Schellekens
Homeij Nederland

Alex Weyers
HKB 's-Hertogenbosch

Maarten Lips
Claeren

Hans Hendriks
The Dutch Masters - Indoor Brabant

Yakov Super
Mazal International

Dolf Wibier
Weener XL

Marjon Duits
Perspectief

Leo Oppenheimer
Whiz-Tec Northern Europe

Mark Hover
Saris en Partners Makelaars

Sophie Jansen
Academic Business Club

Pascal van Buuren
Prospectations

Folkert van de Wiel
Senet