Elkaar Ontmoeten: Het 50+ Single Padel Event, voor zowel starters als gevorderden.

Een middag/avond vol sport, gezelligheid, mooie ontmoetingen op een ongedwongen manier!

EA-padel -dag -2
  • Sportieve activiteit in het groen op een prachtige locatie
  • Clinics voor starters en gevorderden
  • Inclusief 3 drankjes en bittergarnituur
  • We streven naar een gelijke man/vrouw verhouding
  • Beperkt aantal plaatsen, vol = vol

 

Het gezelligste Padel Event voor 50+ singles

Op veler verzoek organiseren we een uniek padel event speciaal voor 50+ singles. Dit is jouw kans om niet alleen een nieuwe sport te ontdekken, maar ook om andere singles te ontmoeten en een onvergetelijk middag/avond te beleven. Dit gaan we doen op het prachtige Tennis & Padel park De Krekel, het grootste padel outdoor park van Nederland. Hier verwelkomen we je voor een dagje vol sport, gezelligheid en nieuwe vriendschappen.

 

18 augustus van 13:00-17:00

 

Wat kan je verwachten

Je wordt hartelijk ontvangen door ons Elkaar Ontmoeten team. Onder het genot van een bakkie koffie/thee nemen we de planning door en hebben we een korte introductie met elkaar. Je krijgt de kans om je mede-deelnemers te ontmoeten en je eerste padelwedstrijden te spelen. Heb je nog geen ervaring? Geen probleem! Doe mee aan onze clinics en leer de basis van het spel. Ben je al wat gevorderd? Dan kun je vrij spelen en je skills verder ontwikkelen.

 

Praktische informatie

Omkleed- en douchemogelijkheden zijn aanwezig, zodat je je op elk moment fris en comfortabel voelt. Racket huur is aanwezig á €4. 
De ticketprijs is incl. 3 consumpties + bittergarnituur.

Schrijf je vandaag nog in en mis deze unieke kans niet! Beleef een onvergetelijke middag/avond vol sport, plezier en nieuwe ontmoetingen. Ontmoet gelijkgestemde 50+ singles, geniet van de gezellige sfeer en wie weet, misschien ontmoet je wel je nieuwe maatje. Dit wil je niet missen!

 

Meer informatie vind je hier: Elkaar Ontmoeten

Meteen aanmelden kan ook! Klik dan hier