BOB Borrel ART BREDA Vr 20 April 2018

Page thumbnail

Een kunstzinnige BOB Borrel

Datum Vrijdag 20 April

Waar ART BREDA

Adres Breepark Bavelseparklaan 4817 ZX Breda
Routebeschrijving


Programma
15:30 uur - 16:00 uur
Ontvangst BOB Masterclass
16:00 uur - 17:00 uur
BOB Masterclass met Evert Douwes jr.
17:00 uur - 18:00 uur
Ontvangst BOB Borrel
17:30 uur - 18:30 uur
Rondleidingen
18:30 uur - 18:45 uur
Officiële opening
19:00 uur - 21:00 uur
Culinaire verrassingen
21:00 uur - 22:00 uur
Borrelen en ontmoeten

Een BOB Borrel organiseren is een kunst op zich, maar een kunstje wat we inmiddels verstaan. Meer Kunst, en dan dus met de hoofletter K, vind je bij ART BREDA in het Breepark waar onze BOB Borrel van vrijdag 20 april gehouden wordt. ART BREDA biedt een mix van kunst en antiek uit alle culturen en perioden. Specialisten op het gebied van oude schilderkunst, antiek, 20ste eeuws design, Aziatica, Art Deco, klokken, juwelen, zilver en nog veel meer, tonen topstukken uit hun collecties in een aantrekkelijke sfeer. Je kunt deelnemen aan een rondleiding (VOL) en krijgt van ons een welkomstdrankje en heerlijk eten verzorgd door De Kort Catering. Vanaf 17.00 uur ben je, eventueel samen met je partner (zakelijk of privé), welkom en zelfs als je geen lid van Regio Business bent, geven we je hierbij een vrijkaartje. Belangrijk is dat je je voor deze BOB Borrel op voorhand aanmeldt omdat tijdens deze BOB Borrel de beurs ook geopend is voor overige bezoekers. Normaal betaal je 15 euro p.p. entree bij ART BREDA, meld je bij ons aan en je kunt kosteloos naar binnen. Aanmelden is dan wel een vereiste.

Kom de sfeer proeven, natuurlijk met hapjes, drankjes en in de aanwezigheid van een hoop interessante collega-ondernemers. Alleen de overige drankjes zijn voor eigen rekening. 

In samenwerking met het Breda Jazz Festival wordt deze BOB Borrel muzikaal opgeluisterd. Bredase rasmuzikant Harry Kanters heeft speciaal hiervoor een trio samengesteld: André Donni - Clarinet/Saxen, Harry Kanters - Piano en Richard Frijters - Contrabas.

BOB Masterclass van Evert Douwes jr.: De kunst van het ondernemen in kunst

Evert Douwes Jr
Voorafgaand aan de BOB Borrel vindt de BOB Masterclass van Evert Douwes jr. plaats. Ervaar hoe een passie voor de kunst en het vak van kunsthandelaar een familie al zes generaties in zijn greep houdt. Tijdens de BOB Masterclass op ART BREDA zal één van Nederlands bekendste handelaren in oude kunst een inspirerende masterclass geven over ondernemen in de kunst. Als zesde generatie kunsthandelaar uit Amsterdam weet Evert Douwes jr. (eigenaar van Douwes Fine Art Gallery en autoriteit in de kunstwereld) alles over de niet aflatende zoektocht naar kwaliteit en schoonheid, naar kunst die tijdloos is en dus waardevol blijft. Zijn streven is om zijn enthousiasme te delen met een groot publiek en door te geven aan een volgende generatie. Laat je ook inspireren door zijn ondernemende en spannende verhaal gelardeerd met kansen, bedreigingen en valkuilen.

Nog geen lid? Kom een keer kijken!
Kom vrijblijvend kennis met ons maken als je nog geen lid bent. Je bent van harte welkom. Wij zorgen voor het welkomstdrankje en het eten, de overige drankjes zijn voor eigen rekening.(meer informatie over het lidmaatschap).

Tweet over dit BOB Event met #BOBBorrel.

Houd ook onze BOB Update en social media in de gaten voor updates! Ontvang je onze nieuwsbrief nog niet? Vul dan via deze link je e-mailadres in.


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Ivonne van Eeten
Ivonne's Coaching & Codering

Kees Bennema
KeesBennemaPhoto

Ria Kap
Ri-Jolie

Deborah Verpalen
Futuredome Events

Marc Schouten
Innovatief vastgoedadviesbureau

Marco Snip
QNP ICT & TELECOM Professionals

Eric Matijsen
NAC Breda

Frank Knispel
Pinch of Pepper

Jan Smit
Smit Consult

Dimitri van Haasteren
QNP ICT & TELECOM Professionals

Joost Verheijen
Farheaths

Robbert-Jan Veldhuijzen
Futuredome Events

margo rave
mrave

Karin van der Pluijm
Lawwise Advocaten

Hennie van Riel
REASeuro

Ad van Riel
REASeuro

Wouter Dinnessen
Precia Molen Nederland

Daniela van Benthem
Pure Lifestyle Breda