BOB Masterclass & BOB Borrel Orangerie Den Bosch Wo 20 November 2019

Page thumbnail

Datum Woensdag 20 November

Waar Orangerie Den Bosch

Adres Sint Josephstraat 15, 5211 NH 's-Hertogenbosch
Routebeschrijving


Programma
15.00 uur - 15.30 uur
Ontvangst BOB Masterclass
15.30 uur - 16.30 uur
BOB Masterclass met Edwin Wierda (optioneel)
17.00 uur - 18.00 uur
Ontvangst BOB Borrel
18.00 uur - 18.15 uur
Officiële opening
18.15 uur - 18.45 uur
BOB Talkshow met Bob Hutten (optioneel)
18.45 uur - 21.00 uur
Culinaire verrassingen
21.00 uur - 23.00 uur
Borrelen & ontmoeten

Op woensdag 20 november zet voormalig kloosterkerk de Orangerie in ’s-Hertogenbosch de deuren wagenwijd voor ons open. We zijn op deze adembenemende locatie te gast met een BOB Masterclass, BOB Borrel & BOB Talkshow. De Orangerie ligt in het hart van Den Bosch, midden tussen de sfeervolle winkelstraten, cafés en mooie grachten. Prachtige muurschilderingen en subtiele decoraties maken van de Orangerie een stijlvolle en bijzondere locatie voor onvergetelijke events. Als vaste partner van de Orangerie zorgt Hutten voor de culinaire invulling. Door de juiste combinatie tussen locatie, catering, inrichting, styling en entertainment te creëren, zorgen zij voor een fantastische avond!

BOB Masterclass met Edwin Wierda: houd je koers vast

Edwin Wierda 2 250x 400 De handelsoorlog tussen de VS en China, de almaar voortdurende onderhandelingen over de Brexit, vrees voor een recessie of een onverwachte tweet van Trump. Er blijven altijd bedreigingen die de aandelenmarkten in de greep houden. Edwin Wierda, vermogensbeheerder en graag geziene gast in het tv-programma Business Class van Harry Mens, vertelt je tijdens de BOB Masterclass over recente ontwikkelingen in de financiële markt. Hij geeft daarbij aan welk resultaat dat heeft op de indeling van effectenportefeuilles. En Edwin kan het weten, hij beheert zo’n 300 miljoen euro vermogen van zijn klanten. Zijn kantoor Wierda en Partners maakte dit jaar ongeveer 14 procent rendement op de beleggingen die het voor zijn klanten beheert. ‘Maar het is ook wel een fantastisch beursjaar. Afgelopen jaar zaten we op een negatief rendement, daar ben ik eerlijk in. 

Dat hoort er af en toe gewoon bij. Als je het over de afgelopen vijf jaar bekijkt, zitten we op 8 procent in de plus.’ Wil je weten hoe je de balans houdt tussen rendement behalen en risicospreiding? Of ben je benieuwd naar de invloed van grote (inter)nationale ontwikkelingen op de financiële markt? Meld je dan aan voor deze masterclass!

BOB Talkshow met Bob Hutten

Bob Hutten 250x 400 Zijn bedrijfsstrategie is gebaseerd op geluksschilderijen, het personeel noemt hij ‘samenwerkers’ en zijn lijflied is Borsato’s ‘Als er nooit meer een morgen zou zijn’. Bob Hutten (53) is directeur van het Veghelse familie- en cateringbedrijf Hutten (+2000 samenwerkers!) en wordt tijdens de BOB Talkshow live geïnterviewd. ‘Ik ben wekelijks gemiddeld maar zo’n anderhalve dag op de zaak. Er zijn nog een hoop andere bestuurlijke rollen die ik vervul, ik reis en verdiep me in maatschappelijke thema’s. Onze organisatie heeft mijn constante aanwezigheid niet nodig.’ Bob vindt dat hij, net als de rest van de ruim zeven miljard mensen hier op aarde, fouten mag maken. ‘Of ik wel eens gekwetst word door mensen die mij zweverig vinden? Nee. Uiteindelijk blijkt uit de groeicijfers van Hutten dat onze strategie werkt en zelfs zogenaamd rationele oermannen kan ik best overtuigen van mijn visie. Ik heb er alleen tijd voor nodig.’ Ben jij benieuwd naar de visie van Bob? Meld je aan voor deze BOB Talkshow.

Nog geen lid? Kom een keer kijken
Regio Business organiseert 12 keer per jaar een netwerkborrel onder de noemer BOB (Business Ontmoet Business). Door middel van de BOB Borrels, ons online platform en ons zakenmagazine faciliteren wij zakelijke contacten in Brabant. Kom eenmalig vrijblijvend kennis met ons maken als je nog geen lid bent. Je bent van harte welkom. (meer informatie over het lidmaatschap)

Deel je ervaringen op social media via Facebook, Instagram en Twitter. Je kunt ons taggen via @regiobusiness en meepraten met #BOBBorrel


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Ivo de Vries
Kwebbl

Jaco Bleijenberg
SPUR Business Improvement

Doru Gardan
Samsa Software

Xandra Weinbeck
Innovation Nation

Harrie Boogers
Ossatec Benelux

Léon van Rijswijk
Bottomline Software

Mike Huiskamp
Huiskamp Totaal Onderhoud

Pascale de Backker
Dokter De Backker Pascale

Bernd van Vroenhoven
Van den Udenhout Lease

Mies Bouman
Van der Valk Hotel Nuland

Maud Lipperts
UniPartners Tilburg

Robin Goossens
UniPartners Tilburg

Xavier van Kemenade
UniPartners Tilburg

Niek Jansen
UniPartners Tilburg

Kim Breukink
Breepark

Rob Hannink
Chromeburner Motorgear

Leon Kohl
Office Centre Den Bosch

Philippe van der Horst
Luke Recruitment

Jasper Hakkert
Van der Donk Group BV

Dennis Vogels
Vogels Bouwmanagement