Forward Fiscalisten: Prinsjesdag webinar

Prinsjesdag komt er weer aan en het ziet er naar uit dat er interessante zaken worden gemeld op dinsdag 15 september. Daarom verzorgt Forward Fiscalisten op de 4e dinsdag van september (22/9) een live webinar.

64d 161fe 5efa 47dcd 2e 8d 315ef 2c 8bb5

In dit live webinar, lichten ze in één uur tijd belangrijke zaken uit voor ondernemers, financiele professionals en iedereen die fiscaal geïnteresseerd is.

Ook dit jaar verzorgt Forward Fiscalisten voor klanten en relaties de Prinsjesdagspecial tijdens de PE-Academy van Q-Concepts. Het webinar zal plaatsvinden op dinsdag 22 september om 09.00 uur en duurt een uur. 

Digitale ontmoeting
Vanwege Corona wordt er dit jaar geen fysieke bijeenkomst georganiseerd, maar zullen we in de vorm van een webinar de onderwerpen aan de orde laten komen die zowel voor de DGA, de bestuurder als de finance professional interessant zijn. Wij zien er naar uit om je digitaal te ontmoeten. 

Tijdens deze sessie gaan we in op de fiscale plannen van het kabinet voor 2021. Wij staan stil bij de belangrijkste fiscale veranderingen en welke impact deze hebben voor bedrijven, organisaties en ondernemers. Daarbij richten wij ons vooral op de zakelijke markt (MKB en DGA).

Deelnemen is makkelijk: met de link hieronder kun je je inschrijven via de website van Q-Concepts. Vink dit webinar aan (let op, die van 22 september!) en vul het inschrijfformulier in.

Ik meld me aan voor dit Prinsjesdagwebinar

Je ontvangt vooraf (uiterlijk een week van te voren) een link waarmee je op 22 september om 09.00 uur dit webinar kunt volgen.

Online sessie Prinsesjesdag

Datum: 22 september 
Tijd 09.00 – 10.00 uur
Locatie: online
Kosten: gratis