BOB Academy bij i-team Global Di 26 September 2023

Page thumbnail
Aantal bezoekers: 40 bezoekers
Locatie: i-team Global

Je hebt een prachtig product. Maar daarin ben je vast niet de enige. Hoe onderscheid je jouw product en zorg je, zeker in tijden van hoge inkoopkosten en lange levertijden, voor een goed lopende organisatie met een strakke verkoopstrategie? Dat is waar we het tijdens deze BOB Academy over hadden met topondernemer Frank van de Ven, eigenaar van i-team Global. Hij nam in 2008 het familiebedrijf Future Cleaning Technologies over en gooide het roer compleet om.

We begonnen met een rondleiding door het indrukwekkende experience center. Helaas voor de thuiszitters kunnen we met woorden niet overbrengen hoe gaaf dit was. Zelfs de foto's hieronder raken niet de omvang, echt waar. Hierna gingen we onder leiding van Frank van de Ven en Mariëlle Ploegmakers in gesprek met 40 DGA's die allen aan het roer staan van een bedrijf in de maakindustrie, techniek, logistiek, productie, chemie, bouw en onderhoud. Oftewel: Made in Brabant!

Deze spectaculaire editie gemist? Laat het je niet nog een keer overkomen. Op donderdag 26 oktober staat er alweer een BOB Academy op de agenda. Dit keer bij Lakwijk Kunststoffen in Den Bosch. Meld je hier aan. 

Fotografie: Camiel Donders