BOB Nieuwjaarsborrel bij Ingenhousz Breda Di 31 Januari 2023

Page thumbnail

Vier het nieuwe jaar met ons!

Datum Dinsdag 31 Januari

Waar Ingenhousz

Adres Dr. Jan Ingenhouszplein 42, 4814 EH, Breda
Routebeschrijving


Programma
15.30 uur - 16.00 uur
Ontvangst BOB Masterclass
16.00 uur - 17.00 uur
BOB Masterclass met Bastiaan van den Noort
17.00 uur - 18.00 uur
Ontvangst met welkomstdrankje
17.00 uur - 18.30 uur
BOB Connect
18.45 uur - 19.15 uur
BOB Talkshow met Tim en Florentine Ouborg
19.00 uur - 20.00 uur
Culinaire gerechtjes
20.00 uur - 23.00 uur
BOB Soul

Op dinsdag 31 januari proosten we samen op het nieuwe jaar tijdens de BOB Borrel bij Ingenhousz Breda! Na alle nieuwjaarsborrels sluit je januari af bij Ingenhousz. Een goede manier om het jaar fris af te trappen. Zo genieten we niet alleen van het connecten met elkaar maar ook van nog van deze schitterende locatie.

Aanmelden doe je aan de rechterkant van deze pagina. 

In Breda ligt Ingenhousz: en prachtig oud schoolgebouw met talloze functies waaronder heerlijke terrassen, een prachtige kapel en een toprestaurant! Proeven, leven en leren komen er samen. Een prachtig gebouw met klassieke kenmerken en een sfeervolle inrichting: aan ambiance in ieder geval geen gebrek! 

BOB Masterclass: Bastiaan van den Noort van Impact Masters over groei

Bastiaan 200x 300 Tijdens de BOB Masterclass geeft Bastiaan je handvaten om te groeien, zowel als dat heel hard gaat als wanneer het wellicht stagneert. De afgelopen jaren hebben ondernemers voor verschillende uitdagingen gestaan. Voor de een was groei vanzelfsprekend, voor de ander viel de groei helemaal weg. Hoe manage je die vanzelfsprekende groei? En wat te doen als omzetgroei niet meer vanzelfsprekend is maar je kosten wel groeien?

In 2014 startte Bastiaan van den Noort Impact Masters waarmee hij ondernemers en hun teams helpt om hun bedrijf te laten groeien naar het volgende niveau. Tijdens de BOB Masterclass neemt hij je mee langs 7 bouwstenen om van een goed een geweldig bedrijf te maken.

BOB Talkshow: Tim en Florentine Ouborg eigenaren van Princess Traveller

_KBF4122 Ouborg 20221209 Voorkeur Tijdens de BOB Talkshow gaat oud NOS-verslaggever Theo Verbruggen in gesprek met ondernemersduo én broer en zus Tim en Florentine Ouborg. In 2011 startten ze Princess Traveller. In 2014 won het bedrijf de ‘FD Gouden Gazellen Award’ als snelst groeiend bedrijf van Zuid-Nederland.  Broer en zus kregen het ondernemerschap met de paplepel ingegoten. Vader Aad Ouborg (hun Aad-viseur) is de oprichter van Princess Household Appliances. 'Maar vooral zijn enthousiasme voor het ondernemen' zegt Florentine. ‘Toen Aad in 2009 een interessant bod voor Princess kreeg, bood hij Tim en mij aan het over te nemen. Maar wij dachten: Als we echt goed zijn, kunnen we zelf iets nieuws beginnen.' 

Over onze BOB Borrel
Regio Business organiseert maandelijks de BOB Borrel: een gezellige en laagdrempelige, volledig verzorgde borrel op een mooie, bijzondere of gewoon supergezellige locatie in Brabant. BOB staat voor Business Ontmoet Business, en daar draaien deze zakelijke evenementen dan ook volledig om! BOB Borrels worden bezocht door (gemiddeld zo’n 400) ondernemers uit verschillende branches.

It's an inspiration, it's a celebration! 
Van 17.00 uur tot 20.00 uur brengen we je tijdens BOB Connect op een ontspannen manier actief met andere ondernemende mensen in contact (degenen die dat willen natuurlijk, want we houden niet van verplichten). Deze editie van BOB Connect hebben we een toevoeging van kunstenaar Elodie Zwart namens stichting KOP. 

Tijdens BOB Connect worden jullie uitgedaagd om aan de slag te gaan met de ConnecTable; ontworpen door Elodie Zwart. De naam verraad het al, jullie worden op speelse wijze uitgedaagd en begeleid om met elkaar contact te leggen en verhalen te vertellen door middel van een interactieve tafel. Hoe dit verder in zijn werk gaat? Laat je verrassen. Één ding is zeker, saai zal het niet worden!

Na het aangeboden diner connecten we vanaf 20.00 uur tot 23.00 uur onder de noemer BOB Soul feestelijk verder met sprankelende muziek (en ja, dan mogen eventueel de voetjes van de vloer)!

Nog geen lid? Kom een keer kijken!
Regio Business organiseert netwerkborrels onder de noemer BOB (Business Ontmoet Business). Door middel van deze BOB Borrels, het online platform en onze zakenmagazines faciliteren wij zakelijke contacten in Brabant. 

Deel je ervaringen op social media via LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter. Je kunt ons taggen via @regiobusiness en meepraten met #BOBBorrel


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Roelant Kuijs
van den Hurk Bedrijfswagens

Johan Snel
BoCari Groep

Marthijn van Dessel
SPIE Nederland

Jens Pijnenburg
Valuso AI

Teun Valk
Valuso AI

Boro Brandl
Boro Advies & Consultancy

Fabian Sheikho
Academic Business Club

Rémi Bummel
Academic Business Club

Bonnie van Doorn
Superrebel

Cecile Keller
CKomma

Kiki Oosterbroek
Omzetcoach.nl

Daan Kouters
Ad Hoc Beheer

Sjoerd Kustermans
SKUS Coaching & Consulting

Jelle Stolk
Six Capital

Jordy Aarssen
Six Capital

Remco Aarssen
Six Capital

Maxim de Clippelaar
Six Capital

Tomas Donders
Heideweg Vastgoed

Robert Merkies
Heideweg Vastgoed