Thumbnail

Nanda van Alebeek: Vitale aquakunst

Juni 2010

Waterpartijen, tuinen en parken zijn bij uitstek geschikt om met de karakteristieke beeldentaal van Nanda van Alebeek te worden verrijkt. Haar sculpturen geven dergelijke locaties een aansprekende herkenbaarheid.

Lees verder
Thumbnail

Bourgondisch 's-Hertogenbosch: Een lust voor alle zintuigen

Aug-Sept 2010

De relatieavond is al maanden uitverkocht en wie de vorige edities meemaakte, weet hoe dat komt. Dit jaar vormt kunst van galerie Mark Peet Visser een extra trekker naast de bestaande.

Lees verder
Thumbnail

Vrouw in Business: Sigrid Stevens-Beenen

Feb 2011

Interesse in mensen, gevoel voor logisch denken en vernieuwingsdrang kenmerken Sigrid Stevens-Beenen. Bij de bedrijfsjuristen van DAS komen haar vaardigheden ruimschoots aan bod. Kunst blijft echter een liefde die zij nooit heeft losgelaten.

Lees verder
Thumbnail

Vrouw in business: Pia Lindeman

Jan-Feb 2012

Het ‘justitiehoekje’ bewijst dat ware liefde voor het vak nooit ophoudt. Behalve een serene Vrouwe Justitia en beelden van pleitende advocaten, valt er in de galerie van Pia Lindeman echter nog meer moois te ontdekken.

Lees verder
Thumbnail

Noordbrabants Museum: Prestige zoekt prestige

Mei-Juni 2012

De ambitie van het Noordbrabants Museum liegt er niet om: na een ingrijpende metamorfose fungeert het museum als een wervelend complex waar kunst, cultuur, emotie en zakelijkheid samenkomen.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven