Thema: Procesoptimalisatie

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

BOB Debat: Een slanke, perfecte én geoliede organisatie

Maart-April 2016

Elke organisatie worstelt met dezelfde vraag: hoe kunnen onze producten of diensten zoveel mogelijk waarde toevoegen voor klanten? En dit het liefst tegen zo laag mogelijke kosten én met een acceptabele levertijd. Tegenwoordig bestaan er veel populaire methodieken om waardetoevoeging te maximaliseren: van Lean tot World Class. Maar welke methode is geschikt voor jouw organisatie? En hoe maak je je medewerkers enthousiast, wat zijn de bottlenecks en wat levert het verbeteringsproces uiteindelijk op? Gespreksleider en communicatiespecialist Bert Damen vraagt het de zeven deelnemers aan het BOB Debat.

Lees verder
Thumbnail

iValue Improvement - Resultaat is het begin, niet het eindpunt

Sept-Okt 2022

‘Ik ben een echte idealist. Ik wil de wereld elke dag een beetje mooier maken.’ Het enthousiasme spat ervan af bij Mirjam Bouten, eigenaar van iValue Improvement. Vijf jaar geleden ging ze, met een rugzak vol ervaring, aan de slag als consultant om bedrijven te helpen bij het opstarten en versnellen van continu verbeterprogramma’s.

Lees verder
Thumbnail

Pirtek: Dit is ontzettend waardevol

Mrt-Apr 2024

In september 2020 verruilde Theo van Eert de incassowereld voor Pirtek Eindhoven. Bij het servicebedrijf in de hydrauliek wordt door het gebruik van een nieuw systeem de uitval van machines grotendeels voorkomen.

Lees verder
Thumbnail

Value Procurement Centre: Niet alles kan in Brabant

Mei-Juni 2024

Lees het artikel van Value Procurement Centre in onze zakenmagazines door op de onderstaande button te klikken!

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven