Thema: Arbeidsvoorwaarden

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

De Lind Consult en de BOM: Goed pensioen kwestie van vertrouwen

Juli-Aug 2009

Een goed pensioen is voor velen een ver van mijn bed show. Tal van bedrijven en instellingen hebben jaren geleden een of meer regelingen afgesloten en er vervolgens niet meer naar omgekeken. Met alle gevolgen van dien. Toch beschouwen steeds meer werknemers een goede pensioenregeling als een belangrijke arbeidsvoorwaarde. Daarmee komt het pensioenvraagstuk automatisch steeds vaker op de agenda van werkgevers. De Lind Consult in Oisterwijk staat werkgevers terzijde bij het realiseren van pensioenoplossingen, waarbij alle betrokken partijen zich goed voelen. Zo ook de N.V. Brabantse Ontwikkelings Maatschappij in Tilburg.

Lees verder
Thumbnail

Column Joost Eijkens: We flexibiliseren ons kapot

Dec 2010-Jan 2011

Gefeliciteerd werkgevers van Nederland! Volgens een recent gehouden onderzoek onder 1700 Europese bedrijven bent u koploper als het gaat om het flexibiliseren van uw arbeidsvoorwaarden. U moet er immers iets voor over hebben om uw werknemers voor een langere termijn aan u te binden. Een uitdagende baan, een leuk salaris en een beetje liefde zijn al lang niet meer voldoende.

Lees verder
Thumbnail

Holla Advocaten: Het nieuwe ontslagrecht

Maart-April 2015

De regels omtrent ontslagrecht, tijdelijke arbeidsovereenkomsten en ontslagvergoedingen veranderen ingrijpend. De nieuwe Wet Werk en Zekerheid (WWZ) heeft verstrekkende gevolgen voor werknemers en werkgevers. Petra Domevscek, advocaat arbeidsrecht en partner van Holla Advocaten, vertelt wat gewijzigd wordt en wat de impact daarvan is op ondernemers.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven