E-commerce Special

Page thumbnail

De e-commerce cijfers gaan door het dak, niet alleen in B2C maar ook steeds meer in B2B. Experts voorspellen dat de jaarlijkse groei van B2B E-commerce platformen tot 2020 minimaal 15% per jaar zal bedragen. De consument verwacht 24/7 dienstverlening op elk device en op elke locatie. De magazijnen innoveren continu en proberen ieder pakketje sneller bij de klant te krijgen.

Doordat de leveranciers steeds sneller leveren wordt de klant verwend en verwacht de klant steeds meer. Maken de leveranciers het zichzelf niet te moeilijk en creëren ze een verwachtingspatroon waar ze zelf niet meer aan kunnen voldoen?

Het gebrek aan personeel speelt ook in e-commerce. Door de buitengewoon snelle groei van de markt is het moeilijk om te voorspellen hoeveel mensen je wanneer nodig hebt. De e-commerce heeft dus vooral moeite om genoeg mensen te vinden voor hun piekmomenten en halen daarom steeds vaker (seizoen)arbeiders uit Oost-Europa. De robotisering is misschien meer noodzaak dan financieel voordelig.

Hoe gaan e-commerce bedrijven uit Brabant om met de strenge eisen van de klant. Kunnen de kleine bedrijven ook mee met de beloftes van de grote? Of hoe profiteren derde partijen van de immense groei van e-commerce Wij bieden jou het podium om het verhaal van jouw onderneming met heel Brabant te delen.

Laat ons jouw verhaal vertellen!
Laat de kenmerken van jouw organisatie door ons creatieve team van redacteuren en fotografen optekenen. Deel je visie als ondernemer in deze E-commerce Special; wij zorgen voor een groot podium. Op 2 juli 2019 verschijnt de E-commerce Special.

BOB Debat E-commerce: Door het dak
Op 27 mei organiseert Regio Business ook een BOB Debat gericht op E-commerce. Aanmelden voor dit debat? Meer informatie vind je hier.

Sneeuwbaleffect
Jij bent een kei in jouw vakgebied, wij in marketing. We geloven in het sneeuwbaleffect van offline en online communicatie. Jouw artikel bereikt:
• 45.000 lezers van onze zakenmagazines
• 24.000 abonnees van onze digitale nieuwsbrief
• 136.000 volgers via onze social media-kanalen per maand
• 14.500 bezoekers van onze website per maand

Benieuwd hoe z'n artikel eruit ziet? Bekijk hier een voorbeeld uit onze Chemie Special

Via profilering in Regio Business een hogere ranking bij Google en dus beter vindbaar
Doordat wij alle artikelen uit Regio Business online ontsluiten en koppelen aan bedrijfsprofielen op onze website worden wij gezien als nieuwsorganisatie. We komen 1,2 miljoen keer per kwartaal in de zoekresultaten voor en jouw organisatie profiteert hiervan. Dit zorgt er namelijk alleen al voor dat ook jouw ranking bij Google enorm stijgt als je je profileert via onze zakenmagazines. Zonder dat je advertentiekosten aan Google moet betalen. Je bent in één klap dus veel beter vindbaar met je artikelen en profielen op onze site. Slim! 

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Annemiek Slofstra voor de mogelijkheden of kijk hier voor de tarieven.

Kijk hier voor de planning van de specials.

Terug naar boven