< Terug naar alle leden

Techsharks Branche: Personeel & organisatie, Overig personeel en organisatie

Bedrijfsomschrijving

WELKOM IN ONZE 'OCEAAN'

ALWAYS HUNGRY FOR MORE
Al sinds 2002 hebben we gezamenlijk één ambitie; de beste werkgever zijn in de proces- en maakindustrie voor al onze sharks! Onze manier van werken draait om jou. Als je bij ons in dienst komt gaan we samen uitzoeken welke opdrachtgever het beste bij jouw kennis, ervaring en wensen aansluit zodat jij jezelf nog verder kan ontwikkelen.

Blijk je uiteindelijk toch niet op je plek te zitten dan gaan we op zoek naar een nieuwe uitdaging. We hebben namelijk een ruim aanbod van uitdagende jobs in de techniek. Jij bent en blijft de regisseur van jouw carrière, dus jij bepaalt waar je gaat werken in de techniek. Wil je je carrière een boost geven? Wij bieden je tal van opleidingsmogelijkheden. Alleen zo kan jij doorgroeien en ga je het verschil maken. You’re in charge!

TECHSHARKS IS ACTIEF IN DE MAAK-EN PROCESINDUSTRIE
De beste werkgever voor technici word je niet zomaar. Het vraagt om focus, daadkracht en doorzettingsvermogen. Onze sharks zwemmen daarom in diverse ‘oceanen’ waar uitdagen, ontwikkelen en ertoe doen centraal staan. Bezoek hieronder onze branchepagina's met meer informatie en opdrachten in de maak-, procesindustrie. En bepaal voor jezelf op welke plek jij het liefst wil werken in de techniek.

DE WERKGEVER IN DE MAAKINDUSTRIE
In een ‘oceaan’ van technische vakspecialisten zijn wij de sterkste. Kies je voor ons dan kies je voor dé toonaangevende werkgever in de maakindustrie. Juist ja, wij zijn werkgever, wij zorgen voor jou zodat jij dat kan doen waar je goed in bent en je nergens anders druk om hoeft te maken. Techsharks biedt jou zekerheid en uitstekende arbeidsvoorwaarden met de mogelijkheid je (nog meer) te ontwikkelen.

OVER TECHSHARKS MAAKINDUSTRIE

WAT BIEDEN WIJ JOU?
1. PERSOONLIJKE AANDACHT EN GAVE OPDRACHTEN
Als shark werk je voor grote opdrachtgevers. Wij werken o.a. samen met Atlas Copco, SIF, Ploeger, Fokker, GEA, Marel, Heesen Yachts en Vanderlande. De opdrachten zijn innovatief en uitdagend én met behoud van een vast dienstverband. Daarnaast heb je zo vaak je wil persoonlijk contact met jouw account specialist. Jij bent en blijft de regisseur van jouw carrière.

2. OPLEIDEN EN ONTWIKKELEN
Bij Techsharks zien we ontwikkelen als hét middel om relevant te blijven. Ontwikkelen is verweven in onze ‘way of life’. We zijn ervan overtuigd dat jij gelukkiger wordt als je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Dit is een van de redenen waarom wij de Shark Academy hebben opgericht. Daarnaast werk je veel samen met onze engineers om een product optimaal te laten presteren.

3. ZEKERHEID MET EEN GOEDE BELONING
Kom je bij ons werken? Dan bieden wij je een jaarcontract met een goed salaris. Daarnaast kan je kiezen voor een leaseauto en ontvang je budget voor opleidingen en trainingen. Een goed pensioen behoort ook tot de zekerheden en natuurlijk de leuke extra's zoals bedrijfsfitness en bedrijfsuitjes.


Contactgegevens
Vonderweg 20
5616 RM Eindhoven
T: 085-4873673
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 2002
Vestigingen: 7
Jaaromzet: > €5.000.000