< Terug naar alle leden

Zuydt Werkt! Branche: Personeel & organisatie, Werving & Selectie

Bedrijfsomschrijving

ONZE MISSIE
De economie trekt weer aan en personeel wordt aangenomen. Dit kan op diverse manieren. Bedrijven kiezen ervoor om zelf de werving en selectie te doen of besteden het uit aan werving en selectiebureaus. Of er wordt gekozen voor flexibiliteit en beperkt werkgeverschap.

Zuydt Werkt! is een innovatief en creatief HR advies -en recruitmentbureau, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Onze dienstverlening bestaat uit; recruitment, onafhankelijk uitzend- en payrolladvies, flexmanagement en coaching.

Wilt u zich zorgeloos bezig houden met uw eigen kernactiviteiten en uw flexmanagement en recruitment in goede handen overdragen, dan bent u bij Zuydt Werkt! aan het juiste adres.

Van Zuydt Werkt! mag u een onafhankelijk en full service advies verwachten. Daarmee onderscheiden wij ons van de andere bureaus.

Ook bieden wij advies aan herintreders of mensen met afstand tot werk. Door middel van ons coachings- en trainingsprogramma helpen wij een ieder weer aan het werk.

ONZE VISIE
Personeel is een kostbare investering en verdient daarom de aandacht. Zuydt Werkt! is dan ook van mening dat iedereen de juiste aandacht verdient.

Door onze innovatieve en creatieve manier van werken bieden wij een full service pakket aan diensten aan. Wij bieden onze dienstverlening aan op basis van eerlijkheid en betrouwbaarheid.

HET RECRUITMENT ABONNEMENT
Speciaal voor het MKB werken wij met "Het Recruitment Abonnement"

Voordelen van dit abonnement:
U bespaart veel kosten;
Vacatures worden sneller ingevuld;
Een ervaren recruiter zoekt voor u naar geschikte kandidaten;
Wij posten uw vacature op vacaturesites en social media;
90% van de vacatures die wij in behandeling hebben worden binnen 1 maand succesvol ingevuld;
Wij kijken naar de kandidaten ‘achter het cv’.

Hoe werkt het?
Voor een vast bedrag per maand gaan wij exclusief met uw vacature aan de slag. Dit abonnement kan op iedere dag van de maand van start gaan. De looptijd is minimaal één maand.

Meer informatie hierover vind u op www.hetrecruitmentabonnement.nl


Contactgegevens
Burgemeester de Manlaan 2
4837 BN Breda
T: 0031 (0)6- 306 58 378
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2017
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -