< Terug naar alle leden

Game Case Branche: Personeel & organisatie, Opleiding en coaching

Bedrijfsomschrijving

Gedrag bespreekbaar maken is vaak lastig. Dit heeft allerlei oorzaken, we zijn tenslotte mensen. Een mooie manier om gedrag zichtbaar te maken is het inzetten van spelsimulaties. De deelnemers worden uit hun werkomgeving gehaald. Samen beleven ze een avontuur, waarbij de spanning zorgt dat hun authentieke gedrag naar boven komt. In de
veiligheid van het spel is dit gedrag bespreekbaar en is er ruimte om te experimenteren met alternatieven.
Leren door te doen i.p.v. te denken, emoties die meespelen en samen ervaren. Dit maakt dat de verkregen inzichten lang blijven hangen.

Een goede spelsimulatie is zodanig opgebouwd dat de gewenste onderwerpen worden aangestipt. Hierdoor gaan de gesprekken naderhand over de juiste onderwerpen en over hoe de deelnemers zich daarin gedragen.
Ook is het belangrijk dat de spelsituatie herkenbaar is voor de deelnemers. Een spel met legers en soldaten is voor een zorginstelling minder relevant, maar kan voor het ministerie van defensie heel geschikt zijn.
Game Case maakt spelsimulaties op maat om specifieke leerdoelen te bereiken en de herkenbaarheid voor de deelnemers groot te maken.


Contactgegevens
Chopinlaan 5
5583 XV Waalre
T: 06-57663144
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2012
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -