< Terug naar alle leden

Tanja Fellerhoff

Mede-eigenaar bij GBA Transport

Stuur contactverzoek LinkedIn

GBA Transport Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Transporteur

Bedrijfsomschrijving

GBA-Transport is een familiebedrijf dat particulieren en bedrijven helpt bij het soepel, vlot en prijsbewust transporteren van goederen. Van Juridische aktes tot aan pallets (eind-)producten.

Veel collega’s hebben ‘gewoon goed’ als slogan. Wij vinden dat U meer van ons mag verwachten. U steekt enorm veel energie en geld in de presentatie van uw producten. Dat kan gaan over een goed doordachte winkelinrichting, een heldere en toegankelijke webshop of beide. De bezorging is dan het puntje op de i. Dat moet dus ook perfect geregeld zijn. GBA staat voor Goed, Beter, Af. Onze dienstverlening is gewoon AF. Vooraf duidelijkheid over de kosten en tijden, perfecte communicatie naar afzender en ontvanger, representatieve auto’s. Onze chauffeurs hebben een goed onwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel en spreken ABN. Door hun houding en werkwijze kunnen wij garanderen dat uw zending in goede handen is.

Wij leveren sinds 2017 diverse logistiek diensten. Het begon met het verspreiden van weekbladen en folders naar bezorgers en werd al snel uitgebreid met koeriersdiensten en pakketbezorging.

De directie van GBA-Transport bestaat uit Tanja Fellerhoff en Hans Alders. Tanja is gespecialiseerd in het vervoer van kwetsbare goederen, zoals glaswerk, ceramiek en schilderijen. Voor haar een eitje omdat zij in haar vrije tijd met glas werkt en weet waar de risico’s zitten. Hans was werkzaam bij het Ministerie van Defensie en betrokken bij diverse logistiek projecten. Van munitietransporten tot de verhuizing van het korps commandotroepen van Bergen op Zoom naar Roosendaal. Daarna was hij verantwoordelijk voor het leveren en ophalen van lesmateriaal voor het vak kunsteducatie op basisscholen en scholen voor voortgezet onderwijs in de provincie Gelderland door de stichting EduArt.

Wij hebben in de afgelopen jaren een mooi netwerk opgebouwd waardoor we in staat zijn om aan alle transportverzoeken te kunnen voldoen. Met ons eigen personeel of door de inzet van zorgvuldig geselecteerde subcontractors.


Contactgegevens
De Goudenheuvel 13b
5234 GA 's-Hertogenbosch
T: 073-6892807
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2018
Vestigingen: -
Jaaromzet: -