Hamers@Home: Ze voelen zelf dat stukje ondernemerschap

Terwijl Chris Wiermans zijn meeting afrondt, word ik hartelijk ontvangen door zijn vrouw Petra, die steeds meer betrokken is bij Rijvers en Hamers@Home. Wanneer Petra mij rondleidt door de showroom komt haar passie voor interieur tot uiting in elke hoek en elk detail. Het enthousiasme om je eigen woning te verfraaien direct aanwakkerend.


Do 28 Sep 2023

In 2019 werd Chris eigenaar van Rijvers in Weert, waar hij al achttien jaar werkzaam was en gedurende die tijd een indrukwekkend groeitraject heeft doorgemaakt. Rijvers is gespecialiseerd in de B2B-interieurmarkt en fungeert als toonaangevende toeleverancier voor interieurbouwprojecten. Ze verwerken plaatmateriaal op een professionele manier tot op maat gemaakte meubelstukken die naadloos aansluiten bij de behoeften van hun klanten.

 

Zes dagen, elke week

Waar Rijvers begon in de kantoormeubelbranche, zijn ze nu vooral bezig met het maken van halffabricaten en eindproducten voor de meubelindustrie. Chris zag de kans om Hamers@Home over te nemen als een manier om zijn vakmanschap ook aan consumenten te laten zien. Hoe hij dat combineert? Door zes dagen per week actief te zijn en door zijn medewerkers veel verantwoordelijkheden te geven. Chris: ‘Ons team voelt zelf een stukje ondernemerschap en geniet van de verantwoordelijkheden die ze krijgen. We doen het samen. Medewerkers van Rijvers werken soms ook bij Hamers@Home en andersom. Los van dit alles is mijn vrouw Petra ook een enorme steun voor mij. Naast haar werkzaamheden als psychologe, weet ze met haar liefde voor interieur onze klanten een warm welkom te geven en is ze veel in de zaak te vinden.’

 

Woongeluk

De droom van Hamers@Home is het creëren van woongeluk en haar showroom spreekt boekdelen. Een genot voor de zintuigen. Prachtige kasten, volledig op maat gemaakt, industriële deuren en zelfs haarden, die elke ruimte een betoverende ambiance geven. ‘Dankzij de nauwe samenwerking tussen Rijvers en Hamers@Home zijn de opties verder uitgebreid. De maatwerkopties zijn een geweldige toevoeging voor onze klanten’, beschrijft de directeur.

 

Stylisten, attentie!

Bij het bespreken van de toekomstplannen wordt snel duidelijk dat Chris en Petra graag hun zichtbaarheid onder binnenhuisarchitecten vergroten. ‘Samenwerkingen versterken elkaar en als er nog één vestiging extra geopend kan worden zou dat helemaal geweldig zijn’, besluit het koppel. 

 

TEKST JANNEKE WESEL
FOTOGRAFIE JULES VAN IPEREN

< Alle nieuwsberichten