Thema: Procesoptimalisatie

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

BOB Debat: Een slanke, perfecte én geoliede organisatie

Maart-April 2016

Elke organisatie worstelt met dezelfde vraag: hoe kunnen onze producten of diensten zoveel mogelijk waarde toevoegen voor klanten? En dit het liefst tegen zo laag mogelijke kosten én met een acceptabele levertijd. Tegenwoordig bestaan er veel populaire methodieken om waardetoevoeging te maximaliseren: van Lean tot World Class. Maar welke methode is geschikt voor jouw organisatie? En hoe maak je je medewerkers enthousiast, wat zijn de bottlenecks en wat levert het verbeteringsproces uiteindelijk op? Gespreksleider en communicatiespecialist Bert Damen vraagt het de zeven deelnemers aan het BOB Debat.

Lees verder
Thumbnail

iValue Improvement - Resultaat is het begin, niet het eindpunt

Sept-Okt 2022

‘Ik ben een echte idealist. Ik wil de wereld elke dag een beetje mooier maken.’ Het enthousiasme spat ervan af bij Mirjam Bouten, eigenaar van iValue Improvement. Vijf jaar geleden ging ze, met een rugzak vol ervaring, aan de slag als consultant om bedrijven te helpen bij het opstarten en versnellen van continu verbeterprogramma’s.

Lees verder
Thumbnail

BOB Debat: Het einde van de harkstructuur

Maart-April 2016

‘Wat hebben jullie met het thema: de geoliede organisatie?’ Deze vraag van gespreksleider Hanneke van Oirsouw (GROEIkwadraat) vormt het vertrekpunt voor dit BOB Debat. De antwoorden lopen uiteen en zorgen voor een gevarieerd gesprek waarin ondernemers uit verschillende branches open over hun ervaringen praten.

Lees verder
Thumbnail

Incomme: Dit hadden we veel eerder moeten doen

Sept-Okt 2017

‘Het levert ons een behoorlijke kostenbesparing op en is zeer gebruiksvriendelijk. Dit hadden we veel eerder moeten doen.’ Dat soort reacties krijgen ze bij Incomme HR- en salarisexperts regelmatig als een bedrijf start met HRprtl van Incomme.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven