RevyStone: Stoer en elegant tegelijk

In de showroom van RevySone is de sfeer rustiek. De stijlvol geëtaleerder stalen van natuursteen en keramiek tonen onomstotelijk aan wat steen met een interieur doet. Smaak, stijl en klasse voeren hier de boventoon. Niet voor niets dolen ontwerpers en interieurarchitecten hier graag een uurtje rond. De showroom van RevyStone geeft nieuwe inspiratie.


Uitgave: Nov-Dec 2011
Thema’s: Interieur

Bezoekers van RevyStone vallen van het ene uiterste in het andere uiterste. In de showroom is de sfeer ruimtelijk en rustiek. “RevyStone heeft de mooiste showroom in steen en keramiek”, daarvan is Marco Donders, eigenaar RevyStone, overtuigd. Grote platen van natuursteen, fraaie schalen en watertableaus vormen samen een indrukwekkend beeld. Totaal anders is het in de bewerkingsruimte achter de showroom. Hier tonen de verschillende steensoorten nog hun ongerepte en robuuste kracht. Maar bouwondernemers, architecten, interieurbouwers en uitvaartondernemers weten allang dat RevyStone de stenen aflevert in elke gewenste vorm.

Tijdloos
“Steen en keramiek zijn tijdloos”, vertelt Donders. “Natuurlijke materialen voegen zich net zo gemakkelijk naar een klassiek interieur als naar een modern interieur. Dat maakt de investering in een vloer of wand van natuursteen tot een duurzame investering. RevyStone beweegt zich in dit gebied op het hoogste level. Ontwerpers en architecten vinden hier altijd een prachtig assortiment op voorraad. Stoer en elegant tegelijk. Maar voor een bijzondere opdracht of een uitdaging die ons prikkelt, vliegen we nog deze week naar Italië.” Hiermee geeft Donders meteen prijs dat zijn uitdaging verder gaat dan de fraaie toepassing van zijn natuurstenen. “Mijn passie is mooie dingen maken. Ik zoek niet alleen die uitgekiende steen voor mijn klant, maar ook de ultieme combinatie. Ik wil met mijn klant er alles uithalen wat erin zit. Wat gebeurt er als mijn klant het graniet combineert met hout? Wat als mijn klant keramiek overweegt in plaats van natuursteen? Over die zaken wil ik meedenken en creëren.”

Ontdekkingsfase
RevyStone groeit snel. Worden natuursteen en keramiek al jaren op handen gedragen in de landen die ons omringen, Nederland verkeert nog steeds in de ontdekkingsfase. En eigenlijk bevalt dat Donders. “We groeien nu door samenwerking. We worden omringd door interieurarchitecten, bouwondernemers, interieurbouwers en begrafenisondernemers die meer willen dan alleen die steen. Ze doen appel op onze expertise. Ze stellen vragen over de toepassing, over bewerkingsmogelijkheden en spannende kleurencombinaties. Dat maatwerk, daar worden we warm van.”

< Alle thema's