Gian Ploegmakers: BOB mee in Brabant


Uitgave: Nov-Dec 2016
Thema’s: Businessevent Evenementen

BOB staat al meer dan 20 jaar voor Business Ontmoet Business. Inderdaad, wij waren er eerder dan de bekende slogan ‘Wie is de Bob?’. In Midden-Brabant en Noordoost-Brabant zijn onze zakelijke bijeenkomsten op bijzondere locaties inmiddels een begrip. Zo zijn we in december weer te gast in het Willem II Stadion in Tilburg.

Vanaf nu organiseren we ook in West-Brabant elk jaar minstens vier keer een BOB Borrel en twee keer een BOB Masterclass. Onze leden hebben dan ook de mogelijkheid om deze extra BOB activiteiten te bezoeken. Zo faciliteren we dat ondernemers uit heel Brabant elkaar kunnen ontmoeten. Zakendoen kent tenslotte geen grenzen. Nog geen lid? U kunt altijd eenmalig een keer vrijblijvend komen proeven.

Op 23 november starten we in West-Brabant in de Grote Kerk in Breda. Voor de liefhebber met een BOB Masterclass door veelgevraagd spreker, auteur en ondernemer Richard de Hoop. ‘Uw team op vol vermogen’ is de titel van zijn masterclass en Richard neemt u mee in de wereld van instrumenten en legt verbanden met karakters van mensen. Bent u een praktische bas of een enthousiaste trompet? Een unieke masterclass met veel humor, muziek en leerzame momenten. Richard verzorgde eerder al een BOB Masterclass; vanwege het succes hebben we hem nog een keer teruggevraagd.

Aansluitend vindt de BOB Borrel plaats. Probeer voor 18.30 uur binnen te zijn want dan wordt de borrel officieel geopend, waarna De Kort Catering u verrast met heerlijke gerechten. Ondertussen zorgen we voor sfeervol entertainment en kunt u borrelen en elkaar ontmoeten tot 23.00 uur.

We verwachten zo’n 400 bezoekers; mocht u nog niet aangemeld zijn, dan kan dat via regiobusiness. nl. Wij regelen deze BOB met veel plezier voor u. Het is misschien dit keer wat verder weg; regelt u zelf indien nodig uw Bob?

< Alle thema's