Directprinting: De inkt stroomt nog steeds door de aderen

De huidige technologie biedt ondernemers volop kansen. Ongekende digitale mogelijkheden om nieuwe klanten en markten te bereiken. Wanneer snelheid en bereikbaarheid voorop staan, lijkt drukwerk iets uit een ver verleden. Papier, is dat niet zó negentiende eeuw? Maar toch lees jij deze Regio Business. Bewaar je die handige brochure. Of denk je nog even terug aan die prospect met dat mooie visitekaartje. Iets tastbaars is en blijft waardevol, mits het kwaliteit uitstraalt.


Uitgave: Sept-Okt 2015
Thema’s: Marketing Marketing en communicatie Drukwerk Papierindustrie

Mark Vermijs - de vierde generatie uit een Brabantse drukkersdynastie - vindt met directprinting.nl zijn weg tussen het ambacht van toen en de wensen van nu. ‘Mijn overgrootopa gaf al meer dan honderd jaar geleden De Oosterhoutsche Courant uit. Een centrale informatiebron voor de lokale samenleving. Wij verzorgen nu de productie van deze Regio Business. De regionale informatiebron voor ondernemend Brabant’, legt Mark gedreven uit. ‘De inkt stroomt dus nog steeds door de aderen.’ Mark Vermijs is een jonge, moderne ondernemer. Zijn trots is directprinting.nl: een volwaardige drukkerij met een landelijk online bereik. 

Liever wat advies 
‘Drukwerkaanbieders, er zijn er op het internet meer dan genoeg te vinden. Maar het verschil is online vaak moeilijk te herkennen’, volgens Mark. ‘Allemaal bieden ze een website waar je een ontwerp kunt uploaden en je poster, leaflet of visitekaartjes worden thuisbezorgd. Maar wie je dan eigenlijk geholpen heeft weet je niet. Of jouw product bij de drukker om de hoek of in het buitenland is gedrukt? Ook dat is vaak onduidelijk. Alleen de lage kosten zijn een pré, maar misschien had je liever wat advies gekregen over papiersoorten, vormgeving of de afwerking’, aldus Mark. ‘Helaas heeft het gros van de huidige online aanbieders meer verstand van ICT dan van inkt en papier.’

Ambacht in ere houden 

Tien jaar geleden sprong Mark Vermijs met directprinting.nl als één van de eersten in het gat van online drukwerkverkoop. Hij bedacht dat zijn klanten altijd een mix van traditionele en nieuwe media nodig zouden hebben om tot de juiste communicatieve oplossingen te komen. Zijn online drukkerij richt zich voor namelijk op de zakelijke markt: een niche waarin het belangrijk is dat klanten ontzorgd worden en dat ze door mensen met verstand van drukwerk worden bijgestaan. ‘Het in ere houden van het ambacht voorkomt verkeerde verwachtingspatronen’, licht Mark toe. Mark heeft de drukkerij van zijn overgrootopa deels achter zich gelaten. De snelheid en kwaliteit van dienstverlening zijn volledig aangepast aan de wensen van nu. Met als extraatje dat directprinting.nl ook vandaag de dag nog beschikt over een eigen, hypermoderne drukkerij met zowel traditionele als compleet digitale drukmachines.

Het complete plaatje
Natuurlijk bestel je je drukwerk op directprinting. nl gewoon 24 uur per dag online. Van flyers, posters, briefpapier en brochures tot mappen, visitekaartjes en enveloppen. De prijzen zijn scherp en de mogelijkheden ongekend. Alle keuzes worden overzichtelijk en zonder poespas gepresenteerd. Mark Vermijs onderscheidt zich door alléén grafische professionals in dienst te nemen. ‘Zij kunnen onze klanten optimaal ondersteunen en daardoor hoogwaardige en creatieve communicatie middelen ontwikkelen.
Iedere order wordt uitgebreid getoetst op kwaliteit en onze vaste contactpersonen
zijn ook nog ouderwets telefonisch bereikbaar’, benadrukt Mark. Zo biedt de Brabantse ondernemer professionele producten, tegen een scherpe prijs en met de snelheid, kwaliteiten controle die zijn klanten wensen.

Voordelen combineren
Mark is trots op zijn bedrijf: ‘Wij combineren de voordelen van een grote, snelle
drukkerij met die van de ambachtsman om de hoek. Wanneer organisaties zoeken naar
een plaatselijke drukker, weten ze dat ze bij directprinting.nl aan het juiste adres zijn.’
Maar Mark zet zijn troef ook landelijk in: ‘Onze moderne productie afdeling heeft er de capaciteit voor. Wij beschikken over een groot machinepark met conventionele offset persen, digitale drukpersen, groot formaat printers en een complete afwerkstraat met snij-, preeg-, stans- en lamineermachines. Allemaal aangestuurd door een volledig geautomatiseerde workflow. Wij garanderen een gestroomlijnd productieproces met een constante en hoge kwaliteit. Daarnaast krijgen alle bestanden die via onze website directprinting.nl worden geüpload een gratis bestandscontrole. Hiermee voorkomen we dat er opdrachten in productie gaan die technisch niet in orde zijn. Mocht er onverhoopt toch een foutje in het bestand geslopen zijn dan nemen we direct contact met je op. Wij stellen je vervolgens in de gelegenheid om kosteloos een nieuw bestand aan te leveren. Mocht het bestand dan nog niet voldoen aan de juiste specifi caties dan hebben wij meer dan voldoende grafische professionals in dienst die je graag verder helpen. Indien nodig passen zij het artwork voor je aan zodat je drukwerk alsnog op tijd geleverd kan worden.’ Zoals gezegd: snelheid, bereikbaarheid en tijdsdruk zijn de kernwoorden van dit decennium. Als je eigenlijk gisteren je drukwerk al nodighad, biedt directprinting.nl uitkomst. 

Onwerkelijk

De overgrootopa van Mark had nooit kunnen voorspellen met welke riemen zijn nazaat nu zou moeten roeien. Iets drukken binnen een dag? Onwerkelijk voor hem, maar één van de speerpunten van Mark. De jonge ondernemer wordt al betrokken bij de ontwikkeling van de eerste ideeën. Diensten lever je namelijk aansluitend bij de wensen van de huidige maatschappij. Mark blijft werken aan innovatieve producten, processen, diensten en toepassingen. Met de geschiedenis en alle kennis aan zijn zijde. 

Tekst: Sanne Stenvert
Fotografie: Bram Delmee

< Alle thema's