Thema: Bedrijfskleding

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

VepaGifts: Vergroot je zichtbaarheid

Nov-Dec 2016

Vepa is onlangs van Oss naar ’s-Hertogenbosch verhuisd. Het nieuwe onderkomen aan de Rietveldenweg biedt niet alleen meer groeimogelijkheden qua markt, maar ook meer ruimte aan het assortiment van VepaBedrijfskleding. Een ander paradepaardje is de digitale showroom waarin meer dan 10.000 artikelen zijn opgenomen.

Lees verder
Thumbnail

VepaGifts en VepaBedrijfskleding: We zorgen voor identiteit

Jan-Febr 2018

VepaGifts bestaat 40 jaar. In 1978 begon Bem van Enschot een onderneming in relatiegeschenken vanuit Berlicum. Inmiddels is het bedrijf, na een tweetal verhuizingen, uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt van promotionele producten. En kwam er een nieuwe divisie: VepaBedrijfskleding.

Lees verder
Thumbnail

VepaGifts: Maak jezelf goed zichtbaar

Sept-Okt 2014

VepaGifts is al 36 jaar een gevestigde naam op het gebied van relatiegeschenken, gadgets en kerstpakketten. Onlangs werd het bedrijf uit Oss zelfs genomineerd voor ‘Leverancier van het Jaar’. Sinds augustus heeft VepaGifts haar activiteiten uitgebreid met Vepa bedrijfskleding. ‘Bedrijfskleding wordt een steeds belangrijkere factor in de corporate identity’, aldus Robert van Enschot.

Lees verder
Thumbnail

Vrouw in Business: Shirley Schijvens

Sept-Okt 2016

‘Toen hij hier als Hoofd Inkoop kwam solliciteren, twijfelde ik. Hugo vond dat we hem moesten aannemen. Jaap, hij noemt zichzelf toddentobberaar, had veel ervaring in de textielindustrie en het Verre Oosten. We hebben lang zinderend samengewerkt,tot we op zakenreis in Egypte elkaar voor het eerst kusten.’

Lees verder
Thumbnail

Vrouw in Business: Anna van Puijenbroek

Maart-April 2018

‘Ik blink erin uit om dingen op hun kop te zetten. Geef mij geen proces dat al goed loopt want dan verveel ik me. Mijn vader zegt: ‘Anna, verandering is niet per definitie goed’. Aan die uitspraak twijfel ik.’

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven