Thema: Werving en selectie

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

CoachIT: Klikfactor van essentieel belang

Mei-Juni 2009

Personeelsmanagement, werving en selectie, detachering en interim-management in ICT. CoachIT vult het complete plaatje voor uw organisatie in. Een landelijk samenwerkingsverband van zes specialisten met elkaar aanvullende expertisegebieden. Ted van de Ven richt zich daarbij op Noord-Brabant.

Lees verder
Thumbnail

Ondernemen met Visie: Sjoerd van het Erve

Juni 2010

Volgens Sjoerd van het Erve beseffen bedrijven onvoldoende dat er een krapte op de arbeidsmarkt komt. Ondernemers moeten volgens hem dringend aan ‘jobcarving’ doen en meer WSW’ers (Wet Sociale Werkvoorziening) werkgelegenheid bieden.

Lees verder
Thumbnail

Synergie Uitzendbureau: Wat de klant wil, krijgt hij

Juni 2010

Synergie Uitzendbureau is pas anderhalve maand oud maar weet hoe het voelt om de perfecte match tussen klant en uitzendkracht te realiseren. Die kick overtreft alles...

Lees verder
Thumbnail

Pro-Industry: Snelle en effectieve match

Juni 2010

Economische crisis of niet; veel bedrijven blijven behoefte houden aan kwaliteitspersoneel zoals procesoperators en onderhoudsmonteurs. Er is een aantal manieren om aan deze vakmensen te komen. Een succesvolle formule blijkt de samenwerking met Pro-Industry, een specialist in werving en selectie in de procesindustrie.

Lees verder
Thumbnail

Staffplanning: Empathie is de sleutel tot succes

Jan-Febr 2019

‘Staffplanning is eigenwijs. Daar zijn we best trots op. Met oprechte interesse in mensen en met onconventionele oplossingen zorgen we voor de perfecte match. Dat doen we al jaren. En blijkbaar weten onze opdrachtgevers die eigenwijze aanpak wel te waarderen.’

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven