Thema: Vrouw in Business

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Vrouw in Business: Sandra Prudon

Maart-April 2009

Afstuderen voor haar dertigste en vervolgens, als één van de eerste vrouwelijke accountants, een eindverantwoordelijke functie uitoefenen, dát waren de zakelijke doelen die Sandra Prudon zichzelf stelde toen ze aan de HEAO studeerde.

Lees verder
Thumbnail

Vrouw in Business: Anja Spaans

Juli-Aug 2009

'Heb het lef om te doen wat je leuk vindt, het maakt het leven zoveel mooier.' Een motto waarbij Anja Spaans al haar hele leven zweert. Met als resultaat een boeiend carrièrepad dat haar van een modeconcern met meer dan 80 filialen, leidde naar een internationaal opererend ExecutiveSearch-bureau.

Lees verder
Thumbnail

Vrouw in Business: Geertje Klijn

Nov-Dec 2009

'Te jong.' 'Te weinig ervaring.' De scepsis maakte echter snel plaats voor terechte bewondering toen Geertje en Sven de finale van ‘Mijn tent is top’ wisten te winnen. Hun restaurant ‘Coquille’ weerspiegelt dan ook onmiskenbaar hun liefde voor het vak.

Lees verder
Thumbnail

Vrouw in Business: Marloes Wittebroek

Jan-Feb 2010

´Ik wil het wel overnemen.´ Vijf jaar geleden verraste Marloes Wittebroek iedereen, zichzelf incluis, met deze gedurfde uitspraak. De onbevangen ondernemer van toen is inmiddels uitgegroeid tot directeur-eigenaar van een mooi bedrijf.

Lees verder
Thumbnail

Vrouw in Business: Marieke van Druten

April 2010

Het verkoopcontract was amper getekend toen de crisis uitbrak. Niettemin koesterde de nieuwe eigenaar hooggespannen verwachtingen. Marieke van Druten liet zich echter niet verleiden tot dumpprijzen.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven