Maaspoort Sports & Events: Veelzijdigheid in het kwadraat

De Harlem Globetrotters, Frans Bauer, het EK formatiedansen en de Rabobank hebben één ding gemeen: zij kozen voor Maaspoort Sports & Events als plaats van samenkomst. Dat is niet zo verwonderlijk, want het is een accommodatie met onbegrensde mogelijkheden.


Uitgave: Mei-Juni 2009
Thema’s: Evenementen Sport en ontspanning

Het aanbod van Maaspoort Sports & Events kan worden opgesplitst in drie deelgebieden: sport, entertainment en Business to Business. Wie het multifunctionele evenementencomplex hoofdzakelijk associeert met sportieve activiteiten, doet duidelijk afbreuk aan de totaliteit. Het complex biedt immers een scala van mogelijkheden, ook en met name voor de bedrijfswereld.

Alle kanten op
'Bij ons kunnen bedrijven alle kanten op', vertelt Jeannette van Hirtum, verantwoordelijk voor Marketing & Sales. Wie ongestoord buiten het eigen kantoor wil vergaderen, kan dat doen in één van onze vergaderruimtes. En voor presentaties aan een grotere groep, kunnen wij de de foyer (100 personen), de kleine sportzaal (300 personen) of de grote hal (2000 personen) aanbieden. Uiteraard kunnen wij ook zorgen voor de nodige hapjes en drankjes achteraf, of voor een complete lunch; wij werken immers met een vaste cateraar. Bedrijfsfeesten inclusief aankleding zitten eveneens in ons aanbod.' Jeannette geeft ons trouwens een primeur: bedrijven die een van de Maaspoort-ruimten willen afhuren in juni of juli, krijgen 10% korting!

Meer dan vergaderen...
'Vandaag de dag wordt teambuilding beschouwd als het cement dat de fundamenten van het bedrijf sterker maakt. Bedrijven trekken er dan ook de nodige tijd en aandacht voor uit. Maaspoort Sports & Events biedt hen de mogelijkheid om in een ontspannen sfeer verder te bouwen aan het groepsproces. Indien gewenst kunnen wij voor bedrijven een mooi geheel samenstellen: ’s-ochtends bijvoorbeeld brainstormen over teambuilding, ’s-middags een lichte lunch en vervolgens een basketbalclinic, want dat is toch de groepssport bij uitstek. Is ‘grenzen verleggen’ het thema van de dag, dan kan de basketbalclinic vervangen worden door bijvoorbeeld schermen of judo. Mogelijkheden te over. In overleg met het bedrijf in kwestie, geven wij de gewenste invulling', besluit Jeannette.

< Alle thema's