Jazz in Duketown: Crème de la crème van de Nederlandse jazz

Van 22 t/m 25 mei vindt het grootste gratis jazzfestival van Nederland plaats. Maar liefst 150.000 bezoekers genieten dan van de top van de Nederlandse jazzmuziek en natuurlijk van de bourgondische gezelligheid. Jazz in Duketown staat bekend als één van de betere festivals van Nederland met een sterke hedendaagse programmering.


Uitgave: Mei-Juni 2015
Thema’s: Businessevent Cultuur Lifestyle Sponsoring

Met Typhoon, Candy Dulfer, New Cool Collective, Yuri Honing en het voltallige Metropole Orkest heeft Jazz in Duketown dit jaar de crème de la crème van de Nederlandse jazz in huis. En het mooie is: Jazz in Duketown wordt geheel georganiseerd door zo’n 160 enthousiaste vrijwilligers. 

De hele binnenstad bruist
Overal in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch is iets te doen. Kriskras door de stad
staan tien podia opgesteld waar gedurende vier dagen 70 acts te horen zijn. Van pure jazz tot aan jazz vermengd met salsa- of hiphopgeluiden. Van kleine podia in de Uilenburg en Lepelstraat tot de grote podia op het Kerkplein en de Parade. Ook vele horecazaken sluiten zich bij het festival aan en programmeren jazzmuziek. 

Samen de vruchten plukken
Om deze 42e editie opnieuw tot een succes te maken zoekt de organisatie nog sponsoren.
Wat zijn de mogelijkheden? 

• Geniet samen met uw eigen relaties vanaf het unieke VIP-deck tegenover het hoofdpodium van bijzondere optredens. Op zaterdagavond treedt Nederlands topartiest
Typhoon op, op zondag het grote Metropole Orkest en op maandag niemand minder dan Candy Dulfer. Het VIP-deck is een ontmoetingsplek voor zakelijk en bestuurlijk ’s-Hertogenbosch en omgeving. Kaarten vanaf 45 euro p.p.

• Ontmoet de top van zakelijk en bestuurlijk ’s-Hertogenbosch en omgeving tijdens een speciale Voorproefavond op 22 mei in Het Noordbrabants Museum/Stedelijk Museum. Samen met collega’s en/of zakelijke gasten bent u meer dan welkom bij deze speciale culinaire en muzikale ontmoeting, verzorgd door Maison van den Boer. Kaarten 200 euro p.p.

• Bereik 150.000 bezoekers door gericht te adverteren op het grote ledscherm naast het hoofdpodium. Vanaf 300 euro.

< Alle thema's