Logistic Force: Nieuwe vestiging in 's-Hertogenbosch

Logistic Force is gespecialiseerd in het uitzenden en opleiden van logistiek personeel. Het bedrijf heeft de ambitie om mensen deelgenoot te maken van de filosofie: macro bepaalt de richting, micro maakt het verschil.


Uitgave: Mei-Juni 2015
Thema’s: Transport & Logistiek Transport Logistiek Opleidingen Uitzendbureau

‘Logistic Force gelooft in delen is vermenigvuldigen, zowel intern als extern. Iedereen moet een duidelijke win hebben bij een samenwerking met Logistic Force’, licht Geert van der Werf, mede-eigenaar van Logistic Force, toe. ‘Wij zijn ervan overtuigd dat gemotiveerde medewerkers de basis vormen voor een goedlopend bedrijf. Daarom investeren wij in uitgebreide werving, selectie en begeleiding.’ De meeste medewerkers van Logistic Force komen uit de transportwereld en weten waaraan opdrachtgevers belang hechten. ‘Onze missie is helder: een optimale, langdurige match tussen beide partijen.’

Enorme groei
Logistic Force heeft sinds 2008 een enorme groei gerealiseerd. Veel expertise, een ondernemend karakter en optimale samenwerking resulteerden in 2011 in de opening van vestigingen in Eindhoven en Waalwijk. Later volgden Tiel, Breda, Roosendaal, Goes, Rotterdam, Venlo, Alkmaar en nu ‘s-Hertogenbosch. ‘Met de opening van de vestiging in ‘s-Hertogenbosch verwachten we ook deze regio te voorzien van kwalitatief goed opgeleid personeel. Logistic Force heeft een eigen academy voor de meest uiteenlopende logistieke transportcursussen en opleidingen, van een rijopleiding C tot veilig omgaan met gevaarlijke stoffen’, besluit Geert.

< Alle thema's