WYP: 365 dagen one stop shopping

Wyp Industrial Technic is al enige tijd gevestigd in Waalwijk. Met meer dan twintig jaar ervaring is het bedrijf gespecialiseerd in exclusieve op maat gemaakte metalen en plastic onderdelen, aan de hand van tekeningen en samples.


Uitgave: Mei-Juni 2015
Thema’s: Autobedrijf Automatisering Producties Techniek Industrie

Nadat Siyu Yan in 2012 zijn UK HBO Business & Automotive afrondde, heeft hij Wyp Industrial Technic overgenomen. Yan: ‘In 1998 kwam ik als zevenjarige jongen in Nederland. Vanaf mijn tiende kreeg ik interesse in auto’s en computers. Vijf jaar later verbouwde ik mijn eerste SUBARU.’ Yan ging in 2013 naar Japan om gespecialiseerde autocomputertheorie te studeren. Sinds 1 mei van dit jaar zijn 365 Automotive, JS Auto Onderhoud en JS Performance door Yan toegevoegd aan het bedrijf, met een locatie in het industriegebied in Rijen. Het grote voordeel is dat men nu één adres heeft waar van de meest uiteenlopende diensten gebruik gemaakt kan worden.

RDW erkend
Siyu Yan licht toe: ‘Naast metaalbewerking en productie, herstellen wij defecten aan auto’s door het vervangen van onderdelen. Ook verlenen wij onderhoud en verzorgen APK keuringen. We zijn een RDW erkend autobedrijf en zeer servicegericht. We importeren originele onderdelen uit Japan en zijn actief in metaalbewerking en productie vanuit eigen fabrieken in China. Met recht dus one stop shopping, 365 dagen per jaar.’

< Alle thema's