Van Grinsven: Meedenken en uitvoeren op niveau

Als totaalinstallateur van duurzame installaties is Van Grinsven Loodgieters- en Installatiebedrijf in Rosmalen al ruim drie decennia een begrip op het gebied van sanitair, centrale verwarming, gas- en waterinstallaties, riolering en zink- en dakwerk. Voor aanleg, onderhoud en beheer van installaties en de betere badkamerzaken biedt Van Grinsven servicegerichte oplossingen.


Uitgave: Nov-Dec 2009
Thema’s: Interieur Lifestyle en retail

In de voetsporen van zijn vader, de grondlegger van het installatiebedrijf dat in 1978 in Rosmalen het levenslicht ziet. Zoon Ton van Grinsven maakt samen met zijn vrouw Jacqueline sinds 1980 deel uit van de organisatie. Inmiddels ligt de dagelijkse leiding in handen van het echtpaar dat bijna dertig jaar kennis en ervaring in de wereld van installatie en sanitair bij elkaar brengt. Ton zorgt daarbij voor de technische ondersteuning en personeelszaken, Jacqueline is verantwoordelijk voor het financiële deel. Een organisatie met 22 medewerkers waarvan er zeven op kantoor actief zijn en vijftien monteurs in de regio ’s-Hertogenbosch, Zaltbommel, Nijmegen, Eindhoven en Tilburg de werkzaamheden verrichten.

Extra sterk
Van Grinsven Loodgieters- en Installatiebedrijf verzorgt de vervanging van cv-ketels, water- en gasleidingen, rioleringen, dakbedekking en zinken goten. Het leveren en onderhoud van cv-ketels is daarbij een belangrijke terugkerende activiteit zowel voor particulieren als bedrijven. De special van het installatiebedrijf is de levering van Sanidrõmebadkamers. Naast particulieren is het bedrijf op het gebied van onderhoud en service onder meer actief voor woningbouwstichtingen, scholen, sportverenigingen en beleggers. 'Het meedenken en uitvoeren van het legionellabeheer om besmettingen te voorkomen, is een extra sterk punt', aldus Ton van Grinsven. 'Wij realiseren voornamelijk de ingewikkelde projecten waarbij meer moet worden nagedacht en zijn daarbij het aanspreekpunt voor de installatietechniek en sanitair in woningen en bedrijven.'

Trots van de organisatie
Sinds 2004 herbergt het bedrijf alles onder één dak op bedrijventerrein De Vliert, vlakbij het stadion van FC Den Bosch. Met een ordentelijk magazijn waar de monteurs hun materialen verzamelen en een fraaie verkoopbalie voor sanitaire onderdelen. Het bedrijfsonderdeel Sanidrõme Van Grinsven verzorgt de installatie van badkamers met alle bouwkundige voorzieningen. Trots van de organisatie is de 500m2 tellende Sanidrõme-showroom met zowel klassieke als moderne badkamers waar de nieuwste tegels en sanitair te zien zijn. 'Niet de grootste maar wel de beste showroom van Brabant', krijgen Ton en Jacqueline van Grinsven van vele kanten te horen.

< Alle thema's