Gian Ploegmakers: Even kennismaken


Uitgave: Sept-Okt 2016
Thema’s: Bedrijfsprocessen Businessevent

Onlangs hebben we zakenmagazine Regio Business West-Brabant overgenomen. Ik grijp graag dit voorwoord aan om ons bedrijf en onze medewerkers aan u voor te stellen.

Begin dit jaar heb ik mijn 25-jarig jubileum als ondernemer gevierd. Vanuit het klassieke slaapkamertje ben ik onder de noemer Regio Business begonnen met het uitgeven van zakenmagazines in de regio’s Midden-Brabant (Tilburg/Waalwijk) en later ook Noordoost-Brabant (Den Bosch/Oss/Uden/Veghel). Al snel startte ik daarnaast met het organiseren van zakelijke bijeenkomsten die ik BOB (Business Ontmoet Business) Borrels noemde. Inmiddels verbinden we ondernemers in deze regio’s met diverse BOB events, het online platform regio-business.nl en onze zakenmagazines.Wij noemen dit, heel fancy, ons 3DBusiness concept (online, offline en face-to-face) dat we nu dus ook in de regio West-Brabant gaan doorvoeren. Wellicht dat u onze BOB Borrels al kent en/of eens hebt bezocht; deze maand hebben we bij BOB Back to Business in Tilburg en BOB Bourgondisch in Den Bosch 1250 ondernemers mogen begroeten. Op onze openbare ledenlijst kunt u zien wie onze leden zijn. 

Samen met mijn vrouw Mariëlle geef ik leiding aan een leuk team. Uw directe contact voor het zakenmagazine Regio Business West-Brabant is Brigitte Vastenburg. Annemiek Slofstra en Chalon Houthooft zijn ook in de sales actief. Daarnaast is Nicole Severijns hèt aanspreekpunt voor onze leden. Anne van der Heijden zorgt ervoor dat alles administratief nauwkeurig wordt bijgehouden. Ingrid Helmink is verantwoordelijk voor de traffic rondom onze magazines en de content in onze nieuwsbrieven, social media en op de website. De vormgeving van de magazines wordt verzorgd door Hans Vermeulen. En tot slot hebben we een team van tekstschrijvers en fotografen. In deze eerste editie nieuwe stijl laten zij onder andere Florentine Ouborg en Dennis Nouwens aan het woord in onze vaste rubrieken ‘Vrouw in Business’ en ‘Ondernemer met Visie’. 

Wij hebben er zin in om ons concept ook in deze regio tot een succes te maken. Meld u aan voor onze nieuwsbrief (BOB Update) zodat u ook online op de hoogte blijft van wat er in de regio zakelijk gebeurt. Of maak een keer een afspraak, dan kunnen we echt kennismaken!

Gian Ploegmakers

< Alle thema's