Nieuws en events aanleveren

Page thumbnail

Wij zijn altijd op zoek naar interessant zakelijk nieuws van onze leden uit de regio's Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant. Voorwaarde voor plaatsing is dat het relevant, nieuwswaardig en business to business is en geen commerciële boodschap bevat, dus niet over een product of dienst. Ook een blog behoort tot de mogelijkheden, zolang deze kennisdeling bevat en niet commercieel is.

Daarnaast plaatsen we ook events, seminars, open dagen of andere agenda-items in de regio's Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant, die business to business gerelateerd zijn. Een commerciële insteek hierbij is geen probleem, immers is dit vaak de reden van het organiseren van een event. 

Nieuwsberichten en agenda-items mogen per mail worden aangeleverd aan laurine@regio-business.nl. Wij behouden ons hierbij het recht voor om berichten in te korten en/of te wijzigen. Je nieuwsbericht of agenda-item wordt geplaatst op het online platform en gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het bericht gepromoot via onze social media kanalen. Al met al bereiken we in totaal 61.500 mensen met jouw bericht.

Tips voor aanlevering:
- Een heldere kop;
- Een korte introductie;
- Tekst in derde persoon (dus zij/ze, geen wij/we, tenzij het een blog betreft)
- Gebruik 'je en jou(w)' in de tekst (dus geen u en uw);
- Eventuele quotes tussen enkele aanhalingstekens;
- Eén foto (geen logo) van minimaal 300 pixels breed;
- Tekst aanleveren als Word-document.

Bij aanlevering van agenda-items de volgende punten kort en bondig benoemen:
- Datum & tijd
- Programma
- Kosten
- Locatie
- Aanmelden/meer informatie (link naar website)

Heb je nog vragen of hulp nodig bij het opstellen van het bericht? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder: 013-4631446, laurine@regio-business.nl.

Terug naar boven